| נשלח ב-13/2/2014 12:48 |
|
| |
לא הסגנון שלי ....
שאלה לגולשים
אם אמרתי לשדכנית אחרי פגישה
שהבחור שפגשתי הוא " לא הסגנון שלי "
אז זה בהכרח אומר שהבחור - לא נראה טוב ??? נראה על הפנים ???
כי הבחור הבין שככה
האם יש צדק למחשבותיו .....
הוא מאוד מתוסכל מזה
ואני בכלל לא אמרתי דבר כזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2014 12:59 |
|
| |
ממש לא!! זכותך לומר איזה סגנון תשובה שאת רוצה כמובן שתמיד עדיף להזהר מאוד שהצד השני לא יפגע וכדו' אבל לומר "זה לא הסגנון שלי" זה בהחלט בסדר גמור
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2014 13:03 |
|
| |
אני לא חושבת שהמשפט הזה אמור להביע דעה בנוגע למראה חיצוני. זה מתאים יותר לזה שמשהו באישיות לא מסתדר לך. אם הוא מתוסכל מכזה משפט-המצב שלו לא משו...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2014 13:04 |
|
| |
מה פתאום השדכנית אמרה לך שהבחור הבין שהוא לא יפה?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2014 13:05 |
|
| |
אולי יש לו רגשי נחיתות
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2014 13:27 |
|
| |
יפה שאת מבררת איך מרגישים הבחורים שהורדת אותם 
פחחחחחחחח....
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2014 13:37 |
|
| |
בס"ד מאד רגישה לכל דבר שקשור ליופי...כל ההודעות שלה קשורות ליופי...זה רק מראה על הרמה...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2014 14:21 |
|
| |
אולי בפגישה אמרת משפט כמו: "מי שלא יפה הוא לא הסגנון שלי". ואח"כ כשאמרת חצי משפט- הוא הבין לבד את החצי השני... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2014 15:22 |
|
| |
| נליאן כתבה: |  | אני לא חושבת שהמשפט הזה אמור להביע דעה בנוגע למראה חיצוני. זה מתאים יותר לזה שמשהו באישיות לא מסתדר לך. אם הוא מתוסכל מכזה משפט-המצב שלו לא משו... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2014 15:23 |
|
| |
| ציקבעריתוש כתבה: |  |
אולי בפגישה אמרת משפט כמו: "מי שלא יפה הוא לא הסגנון שלי". ואח"כ כשאמרת חצי משפט- הוא הבין לבד את החצי השני...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2014 16:32 |
|
| |
מסופר על חסיד שהגיע לאחד מאדמו"רי חב"ד (אם אני זוכר טוב לאדמו"ר הצמח צדק) וסיפר לו על חסיד אחר שעבר עבירה מסוימת והוא מאוד רוצה דרך תשובה לעבירה זו אבל הוא מאוד מתבייש לשאול את הרבי.. הציע לו הרבי שאותו חסיד יבוא אליו בעצמו ויספר לו שחברו מתבייש :) ובחזרה לשאלתך, אם בחור מוטרד כל כך ממה שאת חשה לגבי המראה החיצוני שלו, ועוד כשלא דובר על מראה חיצוני באופן ישיר, משהו מאוד מוזר כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2014 16:42 |
|
| |
בס"ד עזוב חציון(מה פשר הניק הזה?אשמח להסבר) מתמזגת,זה טרול גבר.תתחילו להפנים!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2014 16:52 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד עזוב חציון(מה פשר הניק הזה?אשמח להסבר) מתמזגת,זה טרול גבר.תתחילו להפנים! |
|
פירושו של הניק כפשוטו, איך תפרשי את משמעות הניק חציון? :)
מתמזגת זה טרול?? כזה עם זקן ארוך ומגעיל?? ;) נראה לי שזו הפעם הראשונה שאני רואה דיון שלה בכלל, למה את יורדת עליה ככה?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2014 19:55 |
|
| |
זה לא ברור מאליו שבחורה תשים לב לרגשותיו של בחור שסימנה עליו איקס... את אמרת משפט אוניברסלי. אם הוא הבין כך כנראה שיש לו חסך עם המראה שלו. וזה כל עוד לא רמזת או אמרת מפורשות משפטים הקשורים לכך בפגישה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2014 00:07 |
|
| |
זה נסיון פטתי של השדכנית לשכנע אותך לעוד פגישה
בדברייך לא היה שום רמז לגבי המראה שלו
|
|
|