| נשלח ב-21/3/2014 12:51 |
|
| |
פגישה לבטלה
זה קרה אחרי אחת הפגישות האחרונות, הגענו ישבנו קמנו (שילמתי) הלכנו ו...חתכנו. מהשנייה הראשונה היה ברור לשנינו שאין קשר בינינו וזה לא מתאים ועדיין מתוך כבוד הדדי זה נמשך שעה וקצת. אחרי כמה שעות כשחשבתי קצת הבנתי שזה לא פעם ראשונה קורה, האמת שזה די מבאס לפנות ערב להתארגן וכו' (זה על עצמי כ"ש הבחורה שמן הסתם זה לקח לה עוד יותר זמן ממני) ולגלות בשנייה הראשונה שזה היה לחינם. אולי זה באמת מהדברים שאין דרך למנוע אותם ובכל זאת אשמח לשמוע האם גם אתם נפגשתם בתופעה ואיך אתם מתמודדים עם זה. שבת שלום
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2014 13:17 |
|
| |
וואו אני חושבת שזה אחד מהדברים שקורים לכולם!! פעם נפגשתי עם איזה בחור והיית בכזה שוק שכל הפגישה חשבתי לאיזו חברה אני מתקשרת קודם בשנייה שאני יוצאת מכאן...לדעתי הבאסה היחידה בכל הסיפור של פגישה סתם היא לא ההתכוננות כי זה סך הכל איזה שעתיים להתכונן זה ניחא הבאסה זה היאוש שלא נגמר שגם הפעם זה לא זה וצריך להמשיך את הדבר המרגיז הזה שנקרא שידוכים...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2014 13:59 |
|
| |
פגישות עם הרבה בחורות לא מזיקות
אני אישית חושב לרוץ בסוף תקופת השידוכים לכנסת
לפי כמות הבחורות שהולכות לתמוך בי אני הולך להיות המפלגה השניה בגודלה בכנסת
אשמח אם תצטרף אלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2014 15:13 |
|
| |
כן... בטח קרה... כרגע אני במשא ומתן עם שדכנית (קרציה....!!!!,תעזרו לי, לא מצליחה להורידותה ממני!!! ) כדי לחסוך לי מראש עוד ערב של בזבוז זמן..... >>>אני שואלת את מי שמציע/ה....למה חושבים שזה מתאים... ואם הם נתקעים..זה אומר משו... ואני בודקת יותר! בעבר....זרמתי.... היום משתדלת לחסוך לי כמה שיותר.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2014 15:30 |
|
| |
מתוך פגישה שלא לשמה יבוא לפגישה לשמה...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2014 19:28 |
|
| |
אני חושבת שהפגישות לבטלה גורמות לנו לסוג של צביטה שמביאה ברמה מסויימת לקרבת אלוקים לפניה ישירה לבורא עולם וה' רוצה שנפנה אליו אז הוא מנסה לעורר אותנו בדרכים שונות. זאת אחת מהן.  אני ישן וליבי ער ומבקש את הקרבה אליך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-22/3/2014 21:12 |
|
| |
מה שנכון, נכון..
אין איך למנוע את זה ועוד לא נפגשתי עם הבחור עם האומץ שיחתוך ברבע שעה הראשונה וגם אני לא הייתי הבחורה עם האומץ בעניין הזה
אז כן, מעבירים שעה, וחוזרים הביתה מג'ונניםםםם
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2014 21:34 |
|
| |
| אני_הקטנה כתבה: |  | מה שנכון, נכון..
אין איך למנוע את זה ועוד לא נפגשתי עם הבחור עם האומץ שיחתוך ברבע שעה הראשונה וגם אני לא הייתי הבחורה עם האומץ בעניין הזה
אז כן, מעבירים שעה, וחוזרים הביתה מג'ונניםםםם |
|
למה נראלך שבחור/ה נורמלים יעשו את זה, זה פגיעה חמורה בבת/ן ישראל ואיסור גמור לפגוע ביהודי לא משנה מי הוא ומה הוא... לדעתי גם לא תמצאי בחור/ה כאלה בהנחה שקיבלו חינוך נורמלי בבית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2014 21:51 |
|
| |
אבל אם שני הצדדים מרגישים ומבינים את זה, למה זו פגיעה?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2014 23:11 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | אבל אם שני הצדדים מרגישים ומבינים את זה, למה זו פגיעה? |
|
קטנה זה שאת מבינה לא בהכרח אומר שגם הוא הבין ולהפך ובמקרה כזה הפגיעה גדולה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/3/2014 23:23 |
|
| |
קטנה, אני מדמיינתותך שואלת את הבחור אחרי רבע שעה : אז אתה גם מבין שזה לא ילך בינינו? יופי. בוא נפרד כידידים.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-23/3/2014 01:04 |
|
| |
אהה
חשבתי שמדובר במקרה ששני הצדדים מבינים...
חח דשדש מתאים לי לעשותך את זה??
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2014 16:25 |
|
| |
לפני עשר שנים נפגשתי עם מישהיא
יו אמרתי לעצמי עוד אחת עם מראה משגע שאשבור את הראש עם אני רוצה אותה או לא! מה עשתה הבחורה, שנראת בחורה חרדית רגילה מבית יעקב, מתיישבת מולי, דברנו דקה וחצי, פתאום הבחורה ממלמלת משו כמו ; סליחה, לא הבנתי, הבנתי מהשדכנית שאנחנו מתאימים.. למרות שלא ממש הבנתי מה העלמה מדברת, וקיבלתי זבנג קטן על הראש, התעשתתי עד מהרה ועניתי לה בטבעיות ובחצי חיוך, אוקי, זה בסדר. ואז קמנו, נפרדנו, והלכנו.
ועכשיו, איך שנזכרתי בסיפור, הרגשתי כמו שנכנס לי חץ בלב.
זה מכה רצינית בשידוכים שמציעים הצעות לא מתאימות ועובדים על אנשים, עדיף שלא יציעו
תוקן על ידי רציף ב- 23/03/2014 16:33:01
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2014 16:29 |
|
| |
כאילו מה? לובנתי? קמה והלכה לה? ..  איכככככ בכולופן זהו חוסר בבנ"א לחברו.....או.... שהייתה חסרת טאקט....
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי כיפהאדומה1 ב- 23/03/2014 16:29:43
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2014 16:37 |
|
| |
בחורה בגילאי 30 שכבר אכלה כנראה מרורות בחיים.. קמה והלכה לה, נראלי שזו היתה אחת עם לא יותר מדי סבלנות..
| כיפהאדומה1 כתב: |  | כאילו מה? לובנתי? קמה והלכה לה? ..  איכככככ בכולופן זהו חוסר בבנ"א לחברו.....או.... שהייתה חסרת טאקט....
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי כיפהאדומה1 ב- 23/03/2014 16:29:43 |
|
תוקן על ידי רציף ב- 23/03/2014 16:40:31
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2014 16:43 |
|
| |
| רציף כתב: |  | בחורה בגילאי 30 שכבר אכלה כנראה מרורות בחיים.. קמה והלכה לה, נראלי שזו היתה אחת עם לא יותר מדי סבלנות..
| כיפהאדומה1 כתב: |  | כאילו מה? לובנתי? קמה והלכה לה? ..  איכככככ בכולופן זהו חוסר בבנ"א לחברו.....או.... שהייתה חסרת טאקט....
תוקן על ידי כיפהאדומה1 ב- 23/03/2014 16:29:43 |
|
תוקן על ידי רציף ב- 23/03/2014 16:40:31 |
|
|
|
|
|
|