| נשלח ב-3/4/2014 00:01 |
|
| |
שידוך משמיים ???
בתור רווק יצאתי עם מישהי מס' פגישות{וכמעט שסגרנו ווארט} בסוף החלטתי שזה לא מתאים ! ולאחר שנה התחתנתי וגם היא . התגרשתי.. וגם היא התברר שהתגרשה . ושוב פעם הציעו לי את אותה !!! זה סתם צירוף מקרים ? או סימן ???
תוקן על ידי ISRAEL_26 ב- 03/04/2014 00:02:05
תוקן על ידי ISRAEL_26 ב- 03/04/2014 00:03:06
תוקן על ידי ISRAEL_26 ב- 03/04/2014 00:07:52
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2014 00:44 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2014 00:50 |
|
| |
סוג של "מחזיר גרושתו"... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2014 00:51 |
|
| |
אם אתה אומר !
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2014 00:51 |
|
| |
מזל שאני לא כהן
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2014 01:03 |
|
| |
אין להתייחס לזה כאל סימן משמיים וכך חייבים לעשות
עלינו להיות על הקרקע, אמנם ראוי לבחון כל הצעה ומחשבה הבאה לנו בדרכנו, מצד שני יש לבחון כל הצעה ומקרה במאוזני שכל, ותפילה מעומק הלב עשוי לעזור בעניין, היו אפילו צדיקים שלא רצו לחוות דיעה בענייני שידוכים, היות ושידוך זה דבר המסור ללב, ואל לנו לחשוש מסימנים, הן סימן חיובי והן סימן שלילי, והן כל הוראה שהיא מכל רב וצדיק אין בו כדי להכריע לחיוב או לשלילה. ואם זה זה אז שיהיה בהצלחה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2014 01:29 |
|
| |
השאלה שלי שאולי היא באמת הזיווג שלי משמיים ורק הוא התעכב.. מכל מיני סיבות ! או שזו אולי "עולם קטן" איך שאומרים
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2014 03:06 |
|
| |
תלוי למה זה לא התאים לפני הנישואים שלכם...(למרות שתכלס אנשים שחוו נישואים וגם כושלים משתנים אז אולי מה שהפריע אז כבר לא יפריע היום או לא קיים היום) אני חושבת שיש בזה איזשהו סימן...במיוחד שלפני ממש עמדתם לפני וורט אני במקומך בטוח שהייתי מנסה כי להפסיד אין מה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2014 03:24 |
|
| |
מי יודע, אולי יש פה סיבוכים של "זיווג ראשון" ו"זיווג שני" שיש מי שאומר (נדמה לי בשם האריז"ל) שזיווג ראשון זה לאו דווקא כרונולוגית.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2014 03:26 |
|
| |
בכל אופן אני לא מבין למה לא להיפגש, בתור גרוש אני מניח שעברת כבר דברים פחות נעימים מפגישה עם מעין אקסית.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2014 07:42 |
|
| |
תסלח לי על הבוטות, אבל השאלה שלך נשמעת קצת הזויה ומגיעה מהרגש ולא מהשכל. נראה שאתה ממש רוצה תשובה ברורה שתתן לך את הגושפנקא לסימן שנפל עליך מהשמים. מאדם כמוך שעבר דבר או שנים במסכת קידושין אני מצפה מצפה ליותר. ההחלטה להינשא לא צריכה להגיע בעקבות סימן שמיימי זה או אחר, עליה לפני כן להיות החלטה ברורה על פי ההגיון. אתה יכול להפגש איתה ולבחון בצורה רציונאלית, אם עכשיו לאחר מה שעברתם אתם מתאימים, בניגוד להחלטה הקודמת שלך. על פי השאלה שהעלית, עולה בי חשש שברגע זה אינך בוחן את העניין בהגיון, נסה להיות כנה עם עצמך ולבחון האם אתה מתעלה מעל לרגשות מוקדמים. אולי אפילו עדיף שתתייעץ גם עם איש מקצוע. אם תראה בזה סימן שמיימי, ייתכן ואתה כותב כבר כאן ועכשיו את הסיבות לגט הבא.. בהצלחה שתזכה לבשר בשורות טובות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2014 10:05 |
|
| |
בעקבות הדברים של חציון..,
חשבתי ככה, לפני שהנך יוצא לפרק ב
הרבה פעמים יש לבדוק עם יועץ מומחה האם ומה יש לתקן לקראת פרק ב
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2014 11:36 |
|
| |
| חציון כתב: |  | תסלח לי על הבוטות, אבל השאלה שלך נשמעת קצת הזויה ומגיעה מהרגש ולא מהשכל. נראה שאתה ממש רוצה תשובה ברורה שתתן לך את הגושפנקא לסימן שנפל עליך מהשמים. מאדם כמוך שעבר דבר או שנים במסכת קידושין אני מצפה מצפה ליותר. ההחלטה להינשא לא צריכה להגיע בעקבות סימן שמיימי זה או אחר, עליה לפני כן להיות החלטה ברורה על פי ההגיון. אתה יכול להפגש איתה ולבחון בצורה רציונאלית, אם עכשיו לאחר מה שעברתם אתם מתאימים, בניגוד להחלטה הקודמת שלך. על פי השאלה שהעלית, עולה בי חשש שברגע זה אינך בוחן את העניין בהגיון, נסה להיות כנה עם עצמך ולבחון האם אתה מתעלה מעל לרגשות מוקדמים. אולי אפילו עדיף שתתייעץ גם עם איש מקצוע. אם תראה בזה סימן שמיימי, ייתכן ואתה כותב כבר כאן ועכשיו את הסיבות לגט הבא.. בהצלחה שתזכה לבשר בשורות טובות נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
תשובה מושלמת...אין לי מה להוסיף אלא חתימה.... חייכנית
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2014 14:14 |
|
| |
זה סימן לכך ששוק הגרושים/ות קטן =)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2014 14:17 |
|
| |
| ISRAEL_26 כתב: |  | שידוך משמיים ???
בתור רווק יצאתי עם מישהי מס' פגישות{וכמעט שסגרנו ווארט} בסוף החלטתי שזה לא מתאים ! ולאחר שנה התחתנתי וגם היא . התגרשתי.. וגם היא התברר שהתגרשה . ושוב פעם הציעו לי את אותה !!! זה סתם צירוף מקרים ? או סימן ???
תוקן על ידי ISRAEL_26 ב- 03/04/2014 00:02:05
תוקן על ידי ISRAEL_26 ב- 03/04/2014 00:03:06
תוקן על ידי ISRAEL_26 ב- 03/04/2014 00:07:52 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2014 15:22 |
|
| |
מזכיר לי את הבדיחה הידועה...: אדם הגיע לבית דין אחרי כמה שנים כדי להתגרש, כמה דקות אחרי הגירושין הוא מציע לה נישואין שוב. שואלים אותו מה קרה פתאום? אז הוא עונה: בשביל זיווג שני זה בסדר...
|
|
|
|
|