| נשלח ב-7/4/2014 10:03 |
|
| |
אתם מאמינים במזלות?
שתאומים מתלהבת מאחד קצת מניאק, וששור הוא מזל על הקרקע, ושדגים בכלל הוא מזל מקסים, ושסרטן הוא רגיש, והאמת אם תשאלו אותי יש אנשים שההורוסקופ צופה להם מה שיקרה היום באופן פלאי, ומנסיון אני רואה שיש משו בדברים האלה, ואין לבטל שום תאוריה שאיננו מכירים. ושהמזל מעיד על תכונות האדם, כמובן לא כל אתר יודע מה שהוא מדבר.. תודה
תוקן על ידי אסיק_good ב- 07/04/2014 12:18:54
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 11:26 |
|
| |
בס"ד אני מאמינה 80%במה שכתוב על מזל מסוים ועל התאמתו לאדם אחר... מה שנאמר שבנ"י מעל המזל הכוונה שבכוחם לשנות את המזל ע"י תפילה/צדקה/לשנות את מידותם,אך הבסיס זה המזל שלהם...ומכאן כל אחד יכול לדעת על מה עליו לעבוד כדי לשנות ולשבור את מידותיו.... ולפי ניסיוני מה שכתוב על התאמה מאד נכון.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 11:54 |
|
| |
אני מאמינה יותר בעבודת המידות ומאמינה שבשביל לחיות עם אדם ביחד 24 שעות במשך שנים (ועוד עם גבר) צריך שיהיה הרבה ממידת הוותרנות מידת הכניעות והענווה.
מזלות וההתאמה ביניהם, זה רק בסיס מאוד נמוך מבחינתי להתאמה זוגית.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 12:07 |
|
| |
| riki_m כתבה: |  | אני מאמינה יותר בעבודת המידות ומאמינה שבשביל לחיות עם אדם ביחד 24 שעות במשך שנים (ועוד עם גבר) צריך שיהיה הרבה ממידת הוותרנות מידת הכניעות והענווה.
מזלות וההתאמה ביניהם, זה רק בסיס מאוד נמוך מבחינתי להתאמה זוגית. |
|
זה נושא רחב מאוד מאוד לא ארחיב כאן בכלל רק בקצרה ממש.. הגמ' בשבת קנו עמוד א לעיין טוב טוב בכל העמוד מח' אמוראים ומה נפסק בגמ' להלכה... וכן עי' בתוס' מו'ק כח' ע'א ד'ה אלא.. ולסיום מכתב מאליהו חלק ד' עמוד 99 דברים יסודיים מאוד בנושא זה.. כל זה ממש ממש על קצה המזלג מי שרוצה עוד כמה מקורות יפנה באישי ובלי נדר אשמח לעזור.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 12:21 |
|
| |
אופי, תכונות וטבעים אכן מסוגלים להתאפיין ע"י מזל החודש ומזל שעת הלידה (אופק) כי מזל החודש לבדו נותן הגדרה כללית ולא כ"כ מדויקת, והכל בהנחה שהאסטרולוג מקצועי ומיומן. עתידות זה סיפור אחר לגמרי....
תוקן על ידי גרושי ב- 07/04/2014 12:30:41
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 14:27 |
|
| |
האמת שזה נושא שאני מאוד אוהבת. אני דיי מאמינה בפרופיל של המזל, יש בזה המון מן האמת. (הפרופיל של המזל שלי- הוא פשוט תיאור מושלם שלי. למרות שייטענו שאם אקרא פרופיל מזל אחר, אראה המון תכונות שמתאימות גם לי. עדיין מאמינה בזה). לגבי התאמות, אני הרבה יותר מאמינה בהשקעה ועבודת המידות. כנ"ל לגבי התאמה בשמות וכו'. אני חושבת שמי שמתחתן צריך לדעת שיחד עמזה שזה מוסד נורא נחמד, זוהר, וורוד ועוד כל מיני מילים יפות, זה גם הרבה עבודה, ויתור והשקעה. אז אתה מתחתן עם בנדם שקרוב אליך ברקע ובשאיפות- כדי ליצור בסיס נוח וקל יותר, אבל אחרי הכל- יהיה צורך להשקיע. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 14:34 |
|
| |
| עופה_מוזרה כתב: |  | האמת שזה נושא שאני מאוד אוהבת. אני דיי מאמינה בפרופיל של המזל, יש בזה המון מן האמת. (הפרופיל של המזל שלי- הוא פשוט תיאור מושלם שלי. למרות שייטענו שאם אקרא פרופיל מזל אחר, אראה המון תכונות שמתאימות גם לי. עדיין מאמינה בזה). לגבי התאמות, אני הרבה יותר מאמינה בהשקעה ועבודת המידות. כנ"ל לגבי התאמה בשמות וכו'. אני חושבת שמי שמתחתן צריך לדעת שיחד עמזה שזה מוסד נורא נחמד, זוהר, וורוד ועוד כל מיני מילים יפות, זה גם הרבה עבודה, ויתור והשקעה. אז אתה מתחתן עם בנדם שקרוב אליך ברקע ובשאיפות- כדי ליצור בסיס נוח וקל יותר, אבל אחרי הכל- יהיה צורך להשקיע. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 14:38 |
|
| |
פעם היה טלכרט (הזקנים כאן בטח זוכרים :) ) עם התאמות לפי מזלות..

|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 14:45 |
|
| |
בס"ד נ.ב לעולם מה שנכתב במזלות לא יגרום לי לבטל פגישה/שידוך.....אלא אני מסתכלת סתם בשביל הסקרנות....
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 15:05 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד נ.ב לעולם מה שנכתב במזלות לא יגרום לי לבטל פגישה/שידוך.....אלא אני מסתכלת סתם בשביל הסקרנות.... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 15:08 |
|
| |
בס"ד
אמן...אני באמת צריכה בריאות...נתפס לי הצוואר
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 15:43 |
|
| |
| זלמן808 כתב: |  |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד נ.ב לעולם מה שנכתב במזלות לא יגרום לי לבטל פגישה/שידוך.....אלא אני מסתכלת סתם בשביל הסקרנות.... |
|
ואני לא מסתכל בכלל.... אוייי בנות בנות שתהיו רק בריאות חחחחח
|
|
כמאמר הידוע- "נשים, א"א איתן וא"א בלעדיהן". (אל תאמינו לזה. קלישאה לא מוכחת  ) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 17:13 |
|
| |
צריך לומר (ועוד עם אשה) וד"ל
| riki_m כתב: |  | אני מאמינה יותר בעבודת המידות ומאמינה שבשביל לחיות עם אדם ביחד 24 שעות במשך שנים (ועוד עם גבר) צריך שיהיה הרבה ממידת הוותרנות מידת הכניעות והענווה.
מזלות וההתאמה ביניהם, זה רק בסיס מאוד נמוך מבחינתי להתאמה זוגית. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 18:37 |
|
| |
| עופה_מוזרה כתבה: |  |
| זלמן808 כתב: |  |
|
ואני לא מסתכל בכלל.... אוייי בנות בנות שתהיו רק בריאות חחחחח
|
|
כמאמר הידוע- "נשים, א"א איתן וא"א בלעדיהן". (אל תאמינו לזה. קלישאה לא מוכחת  ) |
|
למה לא מוכח?? בלעדי הנשים איך היינו באים לעולם בדיוק? ואי אפשר איתן..... תלוי כל אחד מה שהוא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 18:29 |
|
| |
אתם מכירים אתרי אסטרולוגיה אמינים ?
שמעתי מאיש אחד עם הרבה נסיון חיים, שאמנם אם יש התאמה במזלות אז זה עשוי לעזור, אבל העיקר זה הבגרות והנכונות להתגמש ולוותר. לקרוא בהורוסקופ נראה שזה אסור וזה טיפשות לפנטז פינטוזים, בכולופן ההורוסקופ מגלה מה הרוח הנושבת היום, ותמיד יש בחירה וגם ניסים נסתרים וגלויים. מנסיון, גם בדיקה פשוטה לפי התאריך לידה נותן איבחון פרופיל מצוין, בתנאי שבודקים באתר שהוכיח את עצמו
|
|
|
|
|