בית פורומים שידוכי חרדים

משפחה של רבנים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/4/2014 23:07 לינק ישיר 
משפחה של רבנים

(מופנה בעיקר לגברים אבל גם הבנות מוזמנות לענות)

הציעו לי בחורה מסויימת ומדובר שהמשפחה המורחבת רובם ככולם בני תורה, אברכים, רבנים וכו'.
האמת היא שאינני חושש משום דבר.... אבל בכל זאת, כניסה למשפחה כזאת מכניסה אותך לרמת חיים אחרת,
ואולי גם לציפיות גבוהות. מאמיןן שהבנתם את כוונת ההודעה

זרמו..

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2014 23:38 לינק ישיר 

תהיה רב.
ואז תשתלב כמו שצריך..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/4/2014 23:49 לינק ישיר 

זה לא העניין, אני כן מרגיש מוכן... 
הם ראו אותי באיזה מקום שדיברתי ודי התלהבו.
אני מדבר על החיים שאחרי... לא יודע... תמיד רציתי משפחה חרדית בעלי בתית(וכמובן שהבחורה בדרגה גבוהה מהם)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2014 23:52 לינק ישיר 

אם הם התלהבו, למה אתה דואג?
הם יודעים מי אתה, מה הסגנון, יודעים שאתה חוזר בתשובה (?), ובכל זאת נתנו את הסכמתם.

תיפגש, יכול להיות שאתה לא תרצה בגלל שהבחורה באמת לא תתאים לך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/4/2014 23:53 לינק ישיר 

רמת חיים גבוהה, זה טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/4/2014 23:59 לינק ישיר 

אני לא מדבר על הבחורה הזאת ספציפית, אם כי נכון שעצם ההצעה היא זו שגרמה לי להעלות את הדיון.

רציתי לשאול באופן כללי מה דעתכם על הצעות מהסוג הזה, אם אתם רואים את עצמכם מוכנים לדבר כזה, כי מהיכרות שלי עם משפחות מהסוג הזה הן בדרך כלל מסתכלות עליך בזכוכית מגדלת יתרה, מצפים ומצפים... ואני מסוג האנשים שאוהב לבוא מלמטה, לעשות הכל בדרך שלי בלי שינסו לדחוף אותי(כבר אגיע לבד..) ובלי לחץ ועמידה במבחנים.... מצד שני יש לזה גם הרבה יתרונות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2014 00:33 לינק ישיר 

יש בזה מן הצדק.
אבל אפשר לברר על המשפחה, אם היא משפחה מלחיצה, מה היא חושבת על אנשים פשוטים, מה היחס שלה לכאלה. ותעשה את השיקולים שלך לאחר הבירורים.

לפעמים דווקא המשפחות המכובדות רוצות מחותנים פשוטים חסרי יומרות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2014 09:18 לינק ישיר 

יש ביטוי בגמרא "מסאנא דרב מכרעאי, לא בעינא"

אבל עדיין זה לא נשמע שזה בדיוק המקרה. תיפגש ותראה, אני לא חושב שבחורה מבית רבני נושכת...  ומי יודע אולי היא תהיה אפילו מושכת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2014 09:54 לינק ישיר 

תחושה מאוד מובנת.

אם נהיה כנים, זה נובע מהרצון להיות טוב יותר מאחרים (לא בקטע רע), לכן אתה מעדיף משפחה של בעלי-בתים, שיינשאו אליך את העיניים. הרבה יותר קל לבלוט בכזו משפחה וסתם כל הקטע הזה שיינברו לך בחיים והציפיות ממך תהיינה גבוהות.

אני חושבת על הצד השני, בחורה שצריכה להיכנס למשפחה שכל האחיות שלו אממ.. מה יהיה דוגמא טובה להשוואה הזו? מורות בסמינרים אולי?! זה באמת קצת מפחיד. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2014 11:21 לינק ישיר 

תמיד כשמציעים לי בחור שאמא שלו מורה.... אני צעד אחד אחורה.... אבל לא מורידה בגלל זה...
כן...זה קצת מפריע לי...
אבל אני נפגשת עם מחשבה שאפפעם א"א לדעת איך המורה הזו בבית.....
לא תמיד זה איך שהן כלפי חוץ... כך הן בבית....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2014 12:08 לינק ישיר 

עופה_מוזרה כתב:
תחושה מאוד מובנת.

אם נהיה כנים, זה נובע מהרצון להיות טוב יותר מאחרים (לא בקטע רע), לכן אתה מעדיף משפחה של בעלי-בתים, שיינשאו אליך את העיניים. הרבה יותר קל לבלוט בכזו משפחה וסתם כל הקטע הזה שיינברו לך בחיים והציפיות ממך תהיינה גבוהות.

אני חושבת על הצד השני, בחורה שצריכה להיכנס למשפחה שכל האחיות שלו אממ.. מה יהיה דוגמא טובה להשוואה הזו? מורות בסמינרים אולי?! זה באמת קצת מפחיד. 

ממש לא קשור לרצון להיות טוב יותר מאחרים....
רשמתי כבר, פשוט לא אוהב להרגיש שבוחנים אותי(כמו שבערך כתבת בהמשך ההודעה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/4/2014 22:21 לינק ישיר 

אוחחח אתה מזכיר לי שפעם ניפגשתי עם אמא של בחור..איך היא בחנה אותי...ובלי טיפת טאקטטטט!איכסססס זה מגעיל....וזה היה משפחה מיוחסת חבלז!נכון שלא כולם כאלה!בכלל לא כולם!אבל..צריך לבדוק גם את הקטע הזה...
היא התלהבה ממני ברמות!אבל אני  ממנה......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2014 01:01 לינק ישיר 

כיפהאדומה1 כתב:
תמיד כשמציעים לי בחור שאמא שלו מורה.... אני צעד אחד אחורה.... אבל לא מורידה בגלל זה...
כן...זה קצת מפריע לי...
אבל אני נפגשת עם מחשבה שאפפעם א"א לדעת איך המורה הזו בבית.....
לא תמיד זה איך שהן כלפי חוץ... כך הן בבית....

נשלח מהאנדרואיד שלי

אצלי זה קורה כשמציעים לי מורה/או רבנית שבאה לבחון אותי את הסוגיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2014 12:09 לינק ישיר 

ואני פעם נפגשתי עם אבא של בחורה.....
הוא היה נחמד דוקא, אבל בכלל בכלל לא אהבתי את הגישה הזאת שהוא רצה לקבוע פגישה איתי מלפני שאני נפגש בכלל עם הבת שלו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2014 12:20 לינק ישיר 

בס"ד

אני מבינה את הלבטים...זה באמת שאלה טובה...אבל לא חושבת שצריך לפסול בגלל זה תבדוק את האופי של המשפחה,אם היא מכילה ומקבלת או ביקורתית...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2014 18:16 לינק ישיר 
לדעתי, אתה חי עם האישה

ולא עם המשפחה מסביב. ובמיוחד שענית לשאלתך שאתה בחור שלא חושש ולא מתרגש.. אם כי אחרי שתצא עם הבחורה אתה יכול להגיד ש בס"ה לא נראה לי הסיפור. קח גם בחשבון שיש גם פלוס במשפחה כזאת, יש יותר סיכויים למשרה טובה, יש קטעים מעניינים, וגם סיכויים טובים לפלס את דרכך בעסקנות וכדומה. תלוי גם מי המשפחה, לא בהכרח שהנתונים שציינת יעמדו לך למטרד, תוכל גם לגור במקום רחוק ושקט.. יתכן שמדובר במשפחה מיוחדת ונפלאה, שהתהלה לא פגעה בהם אלא להיפך, אין לחשוש מכל משפחה מבריקה או ממשפחה עתירת ממון או שהאמה מורה או שהאבא הולך עם פראק, לך באופטימיות ובעין טובה ובוחנת, וכמו כל משפחה רגילה, בלי סטיגמות מיותרות

תוקן על ידי רציף ב- 13/04/2014 18:26:50

תוקן על ידי רציף ב- 13/04/2014 18:31:25

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > משפחה של רבנים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext