| נשלח ב-13/4/2014 00:53 |
|
| |
כשפגושה בוכה בפגישה
הייתי בטוח שקרו לי כבר את הדברים הכי הזויים שיכולים לקרות בשידוכים.
אך מסתבר שלא . שבוע שעבר נפגשתי עם בחורה
כלילת המעלות . חמכה נאה צדיקה ומה לא
בקיצור הפגישה זורמת לה על מי מנוחות ופתאום ללא הודעה מוקדמת הבחורה פורצת בבכי
מכמיר לב . לא ידעתי מה לעשות עם עצמי
כמובן שכל באי הלובי הסתכלו עלי במבט מאשים .
אחרי כמה דקות היא נרגעה משום מה.
ניסיתי לגשש אם קרה משהו אך היא אמרה שהכל בסדר גמור.
המשכנו עוד כמה דקות וסיימתי כמובן לאחר שלויתי. אותה. למרבה הפלא הבחורה מעונינת
להמשיך . אני לא יודע מה לעשות לא סיפרתי להורי כלום כדי לא לבייש אותה
אנה עזרו לי .ושתפו אותי אם קרה לכם פעם שהפגוש או הפגושה מיררו בבכי מזעזע לב
תוקן על ידי אליפלת ב- 13/04/2014 00:55:10
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 12:12 |
|
| |
בס"ד
ולעצם העניין לדעתי זה א)שהיא בוכה על כל הצער של השידוכים ולא יכלה להתאפק ב)הזכרת לה משהו כואב או פגעת בה בדיבורך... ג)שיש לה בעיה רגשית/נפשית
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 12:14 |
|
| |
תברר מה נסגר איתה. אני שמעתי על בחורה שעברה תאונה בדרך לפגישה ב"ה היא לא נפגעה והמשיכה בדרכה. הפגישה התנהלה על מי מנוחות ופתאום הבחורה פרצה בבכי.. הבחור לא ידע איפה לשים את עצמו, אבל כנראה שהוא תיפקד טוב. כי הם נשואים עד היום... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 12:32 |
|
| |
| ציקבעריתוש כתב: |  | תברר מה נסגר איתה. אני שמעתי על בחורה שעברה תאונה בדרך לפגישה ב"ה היא לא נפגעה והמשיכה בדרכה. הפגישה התנהלה על מי מנוחות ופתאום הבחורה פרצה בבכי.. הבחור לא ידע איפה לשים את עצמו, אבל כנראה שהוא תיפקד טוב. כי הם נשואים עד היום... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד וואלה לא חשבתי על כיוון כזה...אם כך אז למה הבחורה לא משתפת ואומרת שהכול בסדר? לדעתי חייבים להגיד סיבה תהא אשר תהא...אי אפשר לצפות להבנה תוך פגישה 1.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 12:56 |
|
| |
בס"ד
חחחח זה סיפור ארוך מאד...אבל הבסיס היה שדעתו הייתה שונה ממני(לפחות כך חשב) והוא כבחור שרוצה כבר להתחתן התעצבן שדעתי שונה ממנו...ולכן הרים את הקול ונפנף בידיו ומכיוון שישבתי לידו קבלתי מכה קטנה בברך... ברור שהבחור התנצל אבל ברור שלא זכה להתחתן איתי עד עצם היום הזה.וכך אני והוא חיים באושר ועושר בנפרד
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 15:23 |
|
| |
אסתי גוטליב? #שטיסל
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 16:41 |
|
| |
לא כל יום פוגשים בחורה מושלמת
תברר היטב האם היא בסדר, כי אם חלילה היא לא בריאה בנפש אז עדיף לעזוב, יתכן שהיא רגישה, יתכן שהיא באה מבית לא בית..
לא תוכל לתחקר אותה כי היא תבכה
... לא הייתי נרתע מבחורה רגישה, אני נרתע מבחורה לא רגישה.. אם היא פגיעה אז זה סיפור מורכב יותר, ובכל מקרה תוכל להשקיע ולרומם אותה, ואתה תשקיע ביהלום הזה בכיף.
ואתה יודע מה ?....
אם יש לבחורה הזאת הפרעה נפשית אז רבים הסיכויים שתגלה זאת די מהר,
כאמור, תנסה לברר, שלא תפגש סתם
תוקן על ידי רציף ב- 13/04/2014 16:47:31
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 17:00 |
|
| |
הייתי עושה פגישה שניה רק בשביל לחפור לה מה קרה יכול להיות שבאמת יש לה סיבה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 17:17 |
|
| |
| רציף כתב: |  | תברר היטב האם היא בסדר, כי אם חלילה היא לא בריאה בנפש אז עדיף לעזוב, יתכן שהיא רגישה, יתכן שהיא באה מבית לא בית..
... לא הייתי נרתע מבחורה רגישה, אני נרתע מבחורה לא רגישה.. אם היא פגיעה אז זה סיפור מורכב יותר, ובכל מקרה תוכל להשקיע ולרומם אותה, ואתה תשקיע ביהלום הזה בכיף.
ואתה יודע מה ?....
|
|
להשקיע ? תאמין לי יש מספיק מה להשקיע בנישואים לא צריך לחפש בעיות נוספות
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 17:18 |
|
| |
אני דווקא חשבתי שהיא נזכרה שהולך להגמר לה המייק אפ ולכן היא פרצה בבכי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 18:07 |
|
| |
שוב, אם היא בריאה בנפשה, הייתי הולך על זה, ולו במחיר של השקעה רבה יותר
| אליפלת כתב: |  | תברר היטב האם היא בסדר, כי אם חלילה היא לא בריאה בנפש אז עדיף לעזוב, יתכן שהיא רגישה, יתכן שהיא באה מבית לא בית..
ואתה יודע מה ?....
להשקיע ? תאמין לי יש מספיק מה להשקיע בנישואים לא צריך לחפש בעיות נוספות |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 18:39 |
|
| |
| אליפלת כתב: |  | אני דווקא חשבתי שהיא נזכרה שהולך להגמר לה המייק אפ ולכן היא פרצה בבכי |
|
או שסתם החליטה להתמרמר בקול שבחורים כמוך מציעים לה.  לא תדע לעולם, אם לא תשאל. בעצם, אתה מתכוון לעשות פגישה שנייה? חחח אותי הצחיק הסיפור שלך, בכ"א. נקווה שהכל בסדר איתה רק. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 18:50 |
|
| |
שפגוש ימרר בבכי אני אתחיל להילחץ או אבכה אתו גם 
אבל אצל אישה שדמעתה מצויה, יכול להיות לבכי הרבה סיבות ולכן עדיף לא להוריד את הבחורה וכמו שכבר כתבו לברר את התגובה שלה בפגישה שנייה לסצנה (ורק שלא תבכה שוב שתזכיר לה למה בכתה)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 19:03 |
|
| |
אולי כדאי לי לבוא ולהתחיל מיד לבכות ? ?
|
|
|
|