מנסים להציע לי לאחרונה בנות ממוצא תימני, רציתי לשאול אם יש בנות ממוצא תימני שהן בהירות, ועד כמה נפוץ הדבר אצלהן ?.... כי לשדכנים אין בעיה להבטיח עולם ומלואו (הרבה פעמים), ובגדול, המראה שלהן חמוד בעיני.
תודה ושבוע טוב
תוקן על ידי רציף ב- 27/04/2014 00:43:25
נשלח ב-27/4/2014 00:25
יש בהחלט שיש תימניות בהירות בדר'כ זה אלה שממוצא עדאני (משו כזה) חבר שלי לקח אחת כזאת... ו היא בהירה באמת... (אני לא תימני..)
הי שלום אנח חדשה פה.. .. אני ממוצא תמניה והכי בהירה בתמניות חחחחח כל פעם שאני אומרת שאני תמניה אז כולם אומרים מה באמת?
נשלח ב-27/4/2014 11:04
הנה דוגמא חיה ומוחשית.... ממש משמים... ואולי גם יצא מפה איזה בית נאמן בישראל מי יודע? (דמי שדכנות אלי כמובן חח ) ברוכה הבאה בצל קורתינו גילהה מקווים שתפיקי את מירב התועלת מן הפורום וכמובן שלא תשארי כאן הרבה זמן (בתור רווקה) שתלכי מכאן מהר ...
אני לא מבינה למה עדיין החרדים מפגרים לאחור בעניין היופי כשכולם עושים הכל כדי להשתזף? אני אישית בהירה אבל סתם מתחשק לי לדעת מה הסריטה הזו לחפש דווקא בהירה...
נשלח ב-27/4/2014 11:32
תגובה
טעם וריח, פשוט מעדיפים יותר בהירות. לא בטוח שזה רק אצל חרדים, אגב.
אוקי ומזה נלמד לגבי כלל העדות(= אני אישית לא תמניה... תגידי את בתור תמניה מאשרת או מכחישה שהבחורים התמנים עקשנים מאד?
נשלח ב-27/4/2014 12:06
בכל עדה יש ויש הכל תלוי באופי של הבנאדם..כן ויש כאלה תמנים עקשנים לא אשקר ... וזלמן אני לא עדנית
נשלח ב-27/4/2014 12:19
בס"ד
אה את לא חושבת שבכל עדה יש חסרון שמאפיין אותה יותר מעדה אחרת?
נשלח ב-27/4/2014 12:21
ברור שחושבת כככה.....אבל לא כולם עקשנים...
נשלח ב-27/4/2014 12:27
בס"ד
יש לך דרך לבדוק מי עקשן ומי לא?
נשלח ב-27/4/2014 12:34
תגידי את עושה לי בחינה?? אם כן את מכלילה שכולם עקשנים... יש ויש אין דרך לבדוק פשוט זאת מציאות.... ולגבי המרוקאים טוענים שהם עצבנים יש לך דרך לבדוק מי?או שכולם עצבנים?
נשלח ב-27/4/2014 12:37
גיללה כתבה:
תגידי את עושה לי בחינה?? אם כן את מכלילה שכולם עקשנים... יש ויש אין דרך לבדוק פשוט זאת מציאות.... ולגבי המרוקאים טוענים שהם עצבנים יש לך דרך לבדוק מי?או שכולם עצבנים?