| נשלח ב-1/5/2014 13:54 |
|
| |
האף העקום של שושנה
לרווקים בינינו שעדיין משתוקקים להתחתן אתמול פגשתי חבר שהתחתן לא מזמן . והנה מה שהוא סיפר לי יום שני שבוע שעבר אני חוזר הביתה אחרי יום עמוס וקשה במיוחד על אף הכל בדרך אני נכנס למאפייה וקונה לאשתי שושנה עוגה שהיא מאוד אוהבת כשאני נכנס הבייתה . אני מוצא את שושנה שוכבת על הספה כולה עם דמעות כשאני שואל אותה מה קרה היא עונה לי שזה בגלל האף . למרבה הפלא האף שלה שלם לגמרי מה שמתברר שהיא לא אוהבת את האף שלה בקיצר כל הלילה הייתי צריך לשכנע אותה כמה שהאף שלה יפה וכמה שאני אוהב אותו. בשבע בבוקר סוף סוף היא נרגעת וונרדמת ואני הולך להתפלל כיאה ליהודי ירא שמים . אחרי התפילה אני מסדר את הבית ומקווה לתפוס שינה קלה אבל אז אשתי הצדיקה מתעוררת . ומודיעה לי היא ראה בגד יפהפה בגאולה ואנחנו הולכים לקנות אותו עכשיו . טובב יצאנו לגאולה בסוף היא לא אהבה את הבגד ככה שהסתובבנו בכל חנויות הבגדים . אחרי שעתיים של התרוצצות פתאום ללא הודעה מוקדמת היא פורצת לי בבכי באמצע החנות . כשהיא מוכנה לגלות לי למה היא בוכה . מתברר לי שכשהיא קמה אחרי שחזרתי מהתפילה היא אמרה לי תודה שסידרתי ואני ברוב חוצפתי לא התייחסתי מספיק יפה לתודה שלה עכשיו תגידו לי אתם . אתם עדיין רוצים להתחתן ? ?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 14:01 |
|
| |
האם נישואין לקטינה זה חוקי ?!?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 14:12 |
|
| |
בס"ד
תראה אתה מביא תיאור של אישה עם קצת בעיות רגשיות ונחיתות עם פרורי בעיות בתקשורת... רוב הנשים לא כך...לפחות לא יבכו באמצע החנות... מה גם שגם אנשים עם גוף שלם לפעמים סובלים מכל מיני אברים בגופם שעושים בעיות...אבל אף אחד לא ירצה לחיות בלעדיהם. תבין אדם לא נשוי משול לאדם שהולך עם חצי גוף.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 14:43 |
|
| |
חייכנית יש הרבה נשים כמו שתיארו כאן... במיוחד בתקופות שונות בחיים זה נראה לנו מוזר התגובות אבל גם לכולנו יש יציאות באין כניסה ואנחנו לא יודעות מה קרה לה שהיא הגיבה ככה ויותר מזה אנחנו שומעות רק צד אחד בסיפור ועוד הצד הגברי שלא באמת יודע להעביר את העומק
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 14:46 |
|
| |
בס"ד
נכון יש מצבים שהאישה חולה ב"מחלת הרגישות היתר" ויש מצבים שהיא חולה במחלת "העצבים הכרוניים"
אבל מה שלא יהיה לרוב הנשים יש כבוד עצמי וברחוב הן לא תבכנה.מסכימה איתי? אבל ברור לי שבעייה עמוקה ובסיסית יש כאן גם בינה לבין עצמה וגם עם בן זוגה... מה שכן הוא נשמע לפחות תאורטית גבר טוב שמנסה לפחות להבין את אישתו ולתמוך בה...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 14:59 |
|
| |
יש מצב פסיכולוגי שבו אדם מקבל אהבה מאדם אחר, עד שהוא לא יודע איך להיות בלי זה וכל שניה הוא מחפש את האישור של הצד השני שהם אוהבים אותו, מעריכים, אפשר לקרוא לזה נצרך כרוני. לא מבין איך היה בלי זה ועכשיו בשניה שמרגיש שהוא מאבד את זה זה יכול ממש להביא לידי המצב שקראתם למעלה. נראלי צריך פשוט להסביר לה- את חשובה לי, אני מעריך אותך, אני לא תמיד תמיד מראה את זה אבל זה לא מפחית בכלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 15:00 |
|
| |
בס"ד
דבר שני,מה שלא מובן זה למה החבר הזה מספר לכולם את כל הבעיות שלו... הוא בעצם יורה לעצמו ברגליים-שבן זוג מספר רע על החצי השני שלו זה כאילו שהוא מספר רע על עצמו... אם הוא רוצה באמת פתרון שילך לייעוץ דיסקרטי ולא לחבר ללא ניסיון....
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 15:06 |
|
| |
| פשוטוטוב כתב: |  | יש מצב פסיכולוגי שבו אדם מקבל אהבה מאדם אחר, עד שהוא לא יודע איך להיות בלי זה וכל שניה הוא מחפש את האישור של הצד השני שהם אוהבים אותו, מעריכים, אפשר לקרוא לזה נצרך כרוני. לא מבין איך היה בלי זה ועכשיו בשניה שמרגיש שהוא מאבד את זה זה יכול ממש להביא לידי המצב שקראתם למעלה. נראלי צריך פשוט להסביר לה- את חשובה לי, אני מעריך אותך, אני לא תמיד תמיד מראה את זה אבל זה לא מפחית בכלום. |
|
בס"ד
מסכימה איתך שיש מצבים כאלו...במיוחד כשהאדם מאבד את הערך בעצמו אז הוא חייב אישורים תמידיים מהסביבה/ שהוא לא קיבל הערכה בבית שבו גדל ולכן הוא צריך שימלאו לו את התיק... ולכן צריך בני זוג מבינים שלא הולכים לספר לכל העולם את הבעיות האינטימיות שלהם...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 15:21 |
|
| |
מסכן- לא יודע מה לעשות! חבר אחד זה לא כל העולם.. אבל באמת- כלל ברזל שלא מדברים על בן הזוג.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 16:21 |
|
| |
טוב יאללה חפרתם כבר עם האשכולות שלא כדאי להתחתן. דפדפו.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 17:57 |
|
| |
אליפלת..למה כל הבחורות מסביבך בוכות פתאום ?...מה אתה עושה להן??ו..אתה יודע מה שרואים אצל האחר זה בעצם מה שיש אצלך..  אז אתה גבר עם נטיות בכיה פתאומיות? 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/5/2014 21:27 |
|
| |
נו בטח שהיא תבכה. בעלה לא עושה את מה שהוא צריך...
כשאשה בוכה ככה צריך לעטוף אותה בידיים אוהבות.... לנגב את הדמעות ולהרגיע...
להזכיר לה כמה שאוהבים אותה לומר לה נסיכה ו2 נשיקות במצח . והכל יסתדר... אשה רוצה להרגיש שלבעלה אכפת וזהו. כל כך קשה ???
ילדה בוכה כדי לבדוק כמה אבא אוהב אותה. גם לנו מותר לפעמים להתנהג כמו ילדות... למה לילדה קטנה מגיע ולנו לא??
תוקן על ידי מתמזגת ב- 01/05/2014 21:28:55
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2014 01:18 |
|
| |
אולי שווה לו 10% טירוף בשביל לקבל 90% של אישה מאושרת,יפה, אוהבת, מפנקת וכו'...? אני יודעת שאני ובעלי היינו מתחתנים מחדש אחרי כל ריב שלנו (או טירוף זמני שלי).
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2014 11:25 |
|
| |
| השקט_שנשאר כתב: |  | | טוב יאללה חפרתם כבר עם האשכולות שלא כדאי להתחתן. דפדפו. |
|
ניראלי הם מתחילים לשכנע את עצמם שזה מיותר.
"אין מציאה באה, אלא בהיסח הדעת"..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2014 12:00 |
|
| |
כן
מגניב לטפל בשושנה, נמצא את הדרך להשקיט אותה.
אגב, לא נראלי ששושנה היא כזאת ילדותית כל הזמן.
עם טיפוסים ריגשיים אפשר להגיע להסדר
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2014 13:03 |
|
| |
אליפלת, הבנו את הפואנטה. פעם הבאה תפתח אשכולות יותר על רמה, שיראו יותר עסיסיים, אמיתיים ומעניינים. תקבל יותר רייטינג.
|
|
|
|
|