| נשלח ב-17/5/2014 22:17 |
|
| |
תמונה
מה אתן חושבות על בחור שמבקש מהשדכנית לראות תמונה של בחורה לפני שנפגשים? אני מעולם לא ביקשתי משהו כזה משדכנית, וקצת חוששת מהעניין.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2014 22:26 |
|
| |
השאלה רק לבנות שבינינו ?
מה רע לתת תמונה?... אם הבחור מבקש לראות תמונה מה זה אומר עליו?... דרך אגב... הבחור הציע להחליף תמונות, או שהוא בקש לראות תמונה ?...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2014 22:34 |
|
| |
,תראה, עד היום לא נתקלתי בזה בשידוכים הסטנדרטיים. ואחד הדברים שאני נהנית מהם זה שלא באים כבר עם איזה רושם מגובש. אני לא מבקשת לראות תמונה בגלל שאני מאמינה שכשאפגוש בבן אדם כבר אדע אם הוא מוצא חן בעיניי או לא. וזה יהיה מכלול של דברים ולא רק הנתונים החיצוניים היבשים. אני באה מעולם שבו החיצוניות כל כך שולטת, אנשים מתייחסים אחד לשני כאל מוצר צריכה, ואתר היכרויות זה כמו קפיצה לסופר או מבחני אגו, ואני כל כך לא רוצה להיות שם. ואם הבחור מבקש תמונה זה אומר שהוא שם דגש מאד גדול על מראה חיצוני, לא כן?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2014 22:59 |
|
| |
יש הרבה אנשים שהם לא פוטוגניים או שתמונה שלהם יכולה להיות מטעה ("הוא נראה קל דעת כזה", "היא נראית דכאונית") אבל מצד שני ברור שהמראה החיצוני חשוב מאוד בדייט, אחרת במקום פגישות שידברו בטלפון - יותר צנוע... 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2014 23:09 |
|
| |
סבבה, אנחנו לא קדושים שאמורים לראות אחד את השני רק אחרי החופה ובחושך, אבל אני מאמינה שפוגשים בן אדם מקבלים את הרושם ההכי אמיתי. תמונה לפני זה קצת פחות. וגם אם התמונה לא מוצאת חן בעיניו ועל זה מוריד מראש זה 1. לא כל כך סימפטי 2. יכול להיות סתם פספוס
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2014 00:19 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-18/5/2014 01:14 |
|
| |
יש מקרים ששמעתי שמבקשים תמונה... ברוב המקרים זה לא קורה... לא הייתי מקטלגת אותו לפי קטגוריה מסויימת בגלל זה, שמעתי גם על כאלה שרוצים לדבר לפני פגישה כמה דקות בטלפון כדי לשמוע האם זה אותו סגנון יש הרבה דברים קצת יוצאי דופן לא הייתי שוברת את הראש בגללם
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2014 07:36 |
|
| |
יש שמבקשים. את לא חייבת לתת
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2014 10:15 |
|
| |
זה דווקא נורא רווח. תנסי לברר אם הוא גם פוסל על תמונה, יש כאלה שלא פוסלים, פשוט רק רוצים לבוא כשהם יודעים איך היא נראית. משו שנוסך ביטחון אולי. בכ"א, אל תרוצי לקטלג. אנחנו טובים בזה. תנסי שלא לשפוט. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2014 13:04 |
|
| |
בד"כ לא מבקשים תמונות..אבל...
א. את לוחייבת לתת תמונה אם את לורוצה.. ב. את יכולה לשאות תשדכנית למה הור רוצה...יש כאלה שזה פשוט מרגיע אותם לראות תבחור/ה קודם... ג. לא כולם פוטוגנים בתמונות. ד.זה יכול לתת סטיגמה על הבנ"א לפני שנפגשים...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2014 20:12 |
|
| |
לגיטימי לגמרי בשידוכים. אישית (למרות שחיצוניות חשובה לי) אני מעדיפה להגיע בלי סטיגמות ודעות קדומות
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2014 11:48 |
|
| |
בס"ד
לא להביא תמונה.זה לא שוק כאן.רוצה לקבל פרטים?תברר מראה אצל חברות...לאט לאט אנחנו לומדים להיות רדודים ושטחיים בדיוק כמו הלא דתיים ואף גרוע מהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2014 11:57 |
|
| |
אם זה לא שוק למה מבררים פרטים אצל חברות? מה ההבדל בין לברר מראה אצל חברות לבין לראות תמונה? שהחברות יכולות ליפות קצת את המציאות? 
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2014 12:08 |
|
| |
בס"ד
יש הבדל.מהחברות אפשר להבין בערך את המראה ואז אם בא לבחור הוא נפגש ונגיד והחברה מיפה את המצב. הבחור לפחות נותן צ'אנס להכיר את הנפש של הבחורה וזה נראה פחות שטחי ורדוד... מה גם שלדעתי לבחורה מאד חושב המראה של עצמה.ואם מישהו יפסול אותה-זה יפגע בה מאד יותר מאשר שהגבר יפגע אם יפסלו אותו....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2014 12:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2014 12:14 |
|
| |
בס"ד ברור שזה רדוד אבל לפחות היא לא יודעת על מה הוא הוריד...היא יכולה לחשוב שזה קשור לסגנון/מידות/יר"ש וכו'....
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/05/2014 12:15:17
|
|
|
|
|