נדבן אחד הקדיש דירה שתיועד במיוחד לענייני שידוכים, נראה אתכם מייעצים מה לפעול במקום
ככה מספר לי שדכן נמרץ אחד. איפה שהדירה תהיה נשמור בסוד בינתיים. השדכן הוא איש פיקח, חוזר בתשובה, שלא נרתע משינויים, הוא חושב על פגישות מהירות של 20 בנים עם 20 בנות מתאימות.. 5 דקות כל פגישה.. לא התלהבתי מהמהלך.. חח אמרתי לו שהרבה גברים יבחרו ביפהפיה שבחבורה.. אז השדכן התחיל לספר לי שעד שנפגשים ועד שמשו זז, ולבסוף אין מציאת חן.. הבנתי ממנו שכדאי שהבחור יגיד מראש מי נראית לו מתוך קבוצה של בנות, ככה העניינים יתקדמו הרבה יותר מהר. השדכן צירף אותי לוועדת ההיגוי של המקום, ואני מצרף אתכם :)
אולי יש למישו רעיון מה לעשות בדירה שהוקדשה לשידוכים?... אולי שהגברים יגיעו לשיעור תורה, והבנות שיציצו מלמעלה?... מה אפשר לעשות כדי לזרז הכרויות במחנינו?... לי נראה ככה, שישכירו את הדירה, ומדמי השכירות שפשוט יממנו חונכים ויועצים למבוגרים שבינינו שצריכים את זה.
(מי שמכיר אותי יודע שלא באתי לעבוד עליכם)
תודה
נשלח ב-8/6/2014 00:21
אם הרעיון אמיתי, אני מופתעת! ככה מקדמים שידוכים? מי היה רוצה שיפסלו אותו או יבחרו בעקבות חמש דקות של פגישה? יותר קל לשלח תמונה:) קצת רדוד לא??
אם הרעיון אמיתי, אני מופתעת! ככה מקדמים שידוכים? מי היה רוצה שיפסלו אותו או יבחרו בעקבות חמש דקות של פגישה? יותר קל לשלח תמונה:) קצת רדוד לא??
בעולם החילוני זה הולך ככה, קוראים לזה ספיד דייט, יש בזה הגיוון מסוים, שלפחות המראה החיצוני מתאים, ואז מתגמשים די הרבה על שאר הנתונים, כמו שהיא קצת נמוכה, או שהיא מבוגרת מהבחור בשנה וחודשיים, או שיש לה ילד או שניים וכדומה
נשלח ב-8/6/2014 20:48
בעולם החילוני יש עוד כמה דברים שהולכים.. גם הנישואין נגמרים אצלם באחוזים ניכרים בספיד
זה משו שמאוד רץ עכשיו אצל החילונים ונכנס לדתיים... שיואוווו רציף...הזוי!! גם אלי הגיעו בתקווה שאתן כמה רעיונות לנושא.... ואנחנו בתהליכים של העלאת רעיונות...
נשלח ב-8/6/2014 22:40
חציון כתב:
בעולם החילוני יש עוד כמה דברים שהולכים.. גם הנישואין נגמרים אצלם באחוזים ניכרים בספיד
אם הרעיון אמיתי, אני מופתעת! ככה מקדמים שידוכים? מי היה רוצה שיפסלו אותו או יבחרו בעקבות חמש דקות של פגישה? יותר קל לשלח תמונה:) קצת רדוד לא?? בעולם החילוני זה הולך ככה, קוראים לזה ספיד דייט, יש בזה הגיוון מסוים, שלפחות המראה החיצוני מתאים, ואז מתגמשים די הרבה על שאר הנתונים, כמו שהיא קצת נמוכה, או שהיא מבוגרת מהבחור בשנה וחודשיים, או שיש לה ילד או שניים וכדומה
לא נשמע לי בעליל ההגיון המסוים הזה....בלי לב בלי חשיבה בלי שכל...רק מה שבא לי...
נשלח ב-8/6/2014 23:19
אם אני מבין נכון את הרעיון שרואים אחד השני ועונים תשובה אז חראם על הדירה שיקדיש מעלית בבניין רב קומות.
לוקחים את ענין ההפרדה קשה מדי!! מכירים תאוטובוסים של המהדרין? אז פעם אחד העיר לי שאני עולה מקדימה (לקנות כרטיסיה... כן זה היה פעם פעם...) חטפתי עליו עצבים!! אמרתי לו.. זה לא ענינך!!