| נשלח ב-29/6/2014 00:41 |
|
| |
אישה חכמה יותר
מה דעתכם על כך שהאשה חכמה יותר מהבעל?
אישית - ישלי דעות יותר פמיניסטיות אז זה נשמע לי סבבה אבל לא כך אצל כולם..
אשמח לשמוע את דעות שני המינים
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2014 00:44 |
|
| |
מה השאלה? את טוענת שבדרך כלל אשה חכמה יותר? או שאת שואלת, איך זוג מסתדר כשהאשה יותר חכמה?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2014 00:51 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2014 00:54 |
|
| |
זה שאני בדכ חגמה - זו לא שאלה.. ;)
שאלתי אם ללכת על בחורים שחכמים פחות ממני, כמובן שלא דיברתי על אהבלים אבל אני בחורה חכמה, אפילו מאד. אינטליגנטית ומתמצאת בנושאים שלא כל אחד מתמצא, מדבר וכו
הבעיה שאם אסתכל רק על בחורים שממש ברמה שלי - אצטרך ללהתחמש בפינצטה
קיצ - מה דעתכם על כך שאשה תהיה יותר חכמה מגבר?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2014 00:59 |
|
| |
לא נראה שאני אתקל במקרה כזה  סתאאם... לי אישית לא חושב שזה יפריע.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2014 02:12 |
|
| |
את באמת פקחית ?
| לוידת כתבה: |  | זה שאני בדכ חגמה - זו לא שאלה.. ;)
שאלתי אם ללכת על בחורים שחכמים פחות ממני, כמובן שלא דיברתי על אהבלים אבל אני בחורה חכמה, אפילו מאד. אינטליגנטית ומתמצאת בנושאים שלא כל אחד מתמצא, מדבר וכו
הבעיה שאם אסתכל רק על בחורים שממש ברמה שלי - אצטרך ללהתחמש בפינצטה
קיצ - מה דעתכם על כך שאשה תהיה יותר חכמה מגבר? |
|
או שאת בקיאה בהרבה דברים ? את יכולה להצטנע.. ואם זה לא מפריעה לך אז נראה שאין עם זה בעיה, והרבה פעמים הבן זוג מביא זוית ראיה נוספת לנושא ולחיים. אישה גם משוחחת הרבה עם חבירות חכמות וכו שעשוית להשלים את החסר. אינני יודע אם יפריע לי שאשתי תהיה פקחית יותר ממני, יתכן שאם היא תדע להצטנע ולכבד זה לא יפריע נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2014 02:22 |
|
| |
יש הבדל נורא גדול בידע בנושאים שונים לבין חוכמה... יש גם סוגים שונים של חוכמה... בעיקרון אם בהכל אני חכמה יותר מהבחור זה יוריד לי מאוד כי את אמורה לכבד ולהסתכל עליו בסוג של הערצה ובמצב שאני מתארת זה בחיים לא יקרה!! את תמיד תרגישי שאת יותר ממנו ולא תוכלי לקבל ממנו... אבל אם את יודעת שלונדון היא בירת אנגליה או שהשורש הריבועי של 64 הוא 8 והוא לא יודע זה לא באמת מעניין אף אחד וזה לא באמת חוכמה אלא כמו שאמרתי ידע כללי... ולכן תעשי חושבים על איזה סוג חוכמה מדובר
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2014 02:28 |
|
| |
אם יש לך את היכולת ליצור מרחב נעים ולמצוא שפה משותפת עם בנים שפחות מוכשרים ממך, אז בודאי יש לך ללכת על זה. הרי מה שחשוב זה לא רמת המשכל אלא האושר. אם את לא מוצאת ענין בבחורים פחות מוכשרים ממך, אז גם אם תשארי רווקה לנצח, מה יש לך לעשות?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2014 11:39 |
|
| |
בס"ד
מזה משנה מה דעתנו אם בתכלס לא תמשכי לגבר שפחות ממך ברמה? לכן לא כדאי ללמוד יותר מדי לפני חתונה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2014 13:29 |
|
| |
מי חושב על זה בכלל? אם יש ענוה וקבלת האחר כמות שהוא לא אמורים לשים ♥ לזה בכלל
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2014 13:37 |
|
| |
יכלה הזמן והמה לא יכלו...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2014 13:55 |
|
| |
תנסי לחשוב, גאונה.. P=
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2014 14:39 |
|
| |
| דובונת כתב: |  | | מי חושב על זה בכלל? אם יש ענוה וקבלת האחר כמות שהוא לא אמורים לשים ♥לזה בכלל |
|
אפשר להיות ענוים ולקבל את השני בדיוק כמו שהוא ומכל הלב, אבל עדיין צריך עוד משהו בשביל אהבה. התאמה, תקשורת, שאיפות, משיכה וכיוצא.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2014 14:43 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | | מי חושב על זה בכלל? אם יש ענוה וקבלת האחר כמות שהוא לא אמורים לשים ♥לזה בכלל
אפשר להיות ענוים ולקבל את השני בדיוק כמו שהוא ומכל הלב, אבל עדיין צריך עוד משהו בשביל אהבה. התאמה, תקשורת, שאיפות, משיכה וכיוצא. |
|
דברתי רק בנוגע לחוכמה!!! זה גם נושא האשכול..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2014 15:11 |
|
| |
בס"ד
דובונת נראה לך שאישה יכולה לאהוב ולהימשך לאחד שהיא חושבת שהוא פחות חכם ממנה? גם אם היא ענווה גדולה זלא כזה מושך...
|
|
|
|
|