| נשלח ב-20/7/2014 01:16 |
|
| |
מתי ואיך מסיימים פגישה?
נניח שאתם נמצאים בפגישה, השיחה קולחת ומעניינת.(לפחות לצד אחד של השיחה) הפרטנר/ית נחמד/ה אליכם. ובכל זאת, השיחה לא יכולה להתקיים עד הזריחה ומעבר לכך, אין שום אפשרות לדעת האם הנחמדות באה כתוצאה מהעובדה שגם הצד השני שותף לתחושה או שזה סתם משחק של פגישה.
ובכן, שאלתי היא: מתי לדעתכם יש לסיים את הפגישה? האם זה תלוי בזמן או בסיטואציה? ובכלל, איך אתם ממליצים לסיים את הפגישה? בכל פגישותיי עד היום ניצלתי רגע של שקט כדי להציע להזמין חשבון, אולם משום מה אני מרגיש שזו דרך לא כל כך מקורית ולא כל כך נימוסית לסיים פגישה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 01:32 |
|
| |
לסיים פגישה (במידה והכל סבבה) בשיא. כלומר, להשאיר טעם של עוד....
זמן או סיטואציה? רגש.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 10:25 |
|
| |
תותי, קורה לפעמים שהכל סבבה אבל לא רוצים להשאיר טעם של עוד כי זה לא מתאים (למרות כל האינטרקציה הזורמת).... לי קרה איזה פעמיים שמאוד זרם אבל לא בגלל איזה התאמה שאיפשרה להשאיר אותי "מסוקרנת". בכולמקרה יש לסיים אחרי זמן מסויים שאותו מקציבים בפגישות ראשונות ואז ממילא אתה תולה את סיום הפגישה בשעה המאוחרת .... איזה מזל שזאת לא 'בעיה' שלנו 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 11:21 |
|
| |
בי.אמ לפעמים זה שזאת לא "בעיה" שלנו היא בעיה אחרת לגמריי!!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 11:52 |
|
| |
בס"ד
הדבר הכי מגעיל מבחינתי זה לסיים ע"י הזמנת חשבון.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 11:54 |
|
| |
נוהגים לקצר בפגישה הראשונה, ממה שידוע לי, הפגישה הראשונה אמורה להיות כשעה ורבע, ושאר הפגישות כשעה וחצי עד שעתיים, ואם יוצאים לסיבוב אז מאריכים יותר, נגיד שעתיים, יותר משעתיים. זה גם תלוי עד כמה הספקנו להכיר ולהתקדם, זה הסדר גודל. וכמובן, אם זה נוח לשני הצדדים אפשר להאריך יותר, ועדיין הנימוס מחייב לשים גבול, מטעמים מובנים. פגישות באורך הנ"ל פחות מעייפות, פחות מלחיצות, וממילא פחות קורה שמדברים בה "שטויות". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 12:03 |
|
| |
בס"ד
אני לא חושבת שאפשר להתחתן עם מישהו בהכרות של 8 שעות... יותר מדי החרדים מפחדים משהות ממושכת... לגור ביחד אי אפשר אז לפחות תנו להכיר כמו בן אדם בלי לספור את השעות...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 12:06 |
|
| |
| bm308 כתבה: |  |
תותי, קורה לפעמים שהכל סבבה אבל לא רוצים להשאיר טעם של עוד כי זה לא מתאים (למרות כל האינטרקציה הזורמת).... לי קרה איזה פעמיים שמאוד זרם אבל לא בגלל איזה התאמה שאיפשרה להשאיר אותי "מסוקרנת". בכולמקרה יש לסיים אחרי זמן מסויים שאותו מקציבים בפגישות ראשונות ואז ממילא אתה תולה את סיום הפגישה בשעה המאוחרת .... איזה מזל שזאת לא 'בעיה' שלנו  |
|
זמן מוקצב בפגישות ראשונות?? ? אם נעים לי, אז הפגישה תהיה שעתיים-שלוש... ואם לא אז הרבה פחות... אין תורה בדברים האלו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 12:07 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
הדבר הכי מגעיל מבחינתי זה לסיים ע"י הזמנת חשבון. |
|
אז איך את ממליצה לעשות את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 12:13 |
|
| |
בס"ד
ככה בחור ג'אנטלמן מסיים: א.מחכה שהבחורה תסיים את דבריה ושואל אם יש לה עוד משהו לספר... ב.כשהיא סיימה לדבר הבחור אומר בחיוך שהוא היה שמח להמשיך לדבר אך השעה נהייתה מאוחרת/שהאוטובוס שלי יכול לברוח...וחשוב לי ללוות אותך לתחנה כדי שלא תישארי שם לבד בלילה,אז בוא נמשיך לדבר עד התחנה..(= מה את אומרת? כמובן רק אם את רוצה שאלווה אותך..."
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 20/07/2014 12:43:27
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 12:18 |
|
| |
בס"ד
אגב אני חושבת שגם גבר שלא רוצה אמור להתנהג כך.בתור נימוס ודרך ארץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 12:19 |
|
| |
[quote] | bm308 כתבה: |  |
תותי, קורה לפעמים שהכל סבבה אבל לא רוצים להשאיר טעם של עוד כי זה לא מתאים (למרות כל האינטרקציה הזורמת)....
לי קרה איזה פעמיים שמאוד זרם אבל לא בגלל איזה התאמה שאיפשרה להשאיר אותי "מסוקרנת".
בכולמקרה יש לסיים אחרי זמן מסויים שאותו מקציבים בפגישות ראשונות ואז ממילא אתה תולה את סיום הפגישה בשעה המאוחרת ....
איזה מזל שזאת לא 'בעיה' שלנו
|
|
זמן מוקצב בפגישות ראשונות?? ?
אם נעים לי, אז הפגישה תהיה שעתיים-שלוש... ואם לא אז הרבה פחות...
אין תורה בדברים האלו...
נשלח מהאנדרואיד שלי
אני בעד שהפגישות לא יהיו ארוכות מידי אבל מצד שני אני ממש נגד הספירה של הפגישות עד לסגירת וורט.
אם עשית פגישות ארוכות מאוד עם בחורים בפגישות ראשונות את בטח תביני למה אני מתכוונת..... לא מדובר פה על תורה אבל כן על משו בעל בסיס ערכי ומוסרי- בעיני. (מדובר על פגישות ראשונות בלבד!)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 12:22 |
|
| |
כמובן, אחרי שבאמת מכירים ויודעים שזה לא מפריע לשני אז הכל אחרת, זה גם מאוד תלוי עד כמה הזוג מאריך בדיבור. ועדיין, יש איזושהי גבול. כי זה מעייף. ובעיקר סומכים על הבירורים, ולא על הבירבורים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 12:38 |
|
| |
| bm308 כתבה: |  | [quote]| bm308 כתבה: |  |
תותי, קורה לפעמים שהכל סבבה אבל לא רוצים להשאיר טעם של עוד כי זה לא מתאים (למרות כל האינטרקציה הזורמת).... לי קרה איזה פעמיים שמאוד זרם אבל לא בגלל איזה התאמה שאיפשרה להשאיר אותי "מסוקרנת". בכולמקרה יש לסיים אחרי זמן מסויים שאותו מקציבים בפגישות ראשונות ואז ממילא אתה תולה את סיום הפגישה בשעה המאוחרת .... איזה מזל שזאת לא 'בעיה' שלנו  |
|
זמן מוקצב בפגישות ראשונות?? ? אם נעים לי, אז הפגישה תהיה שעתיים-שלוש... ואם לא אז הרבה פחות... אין תורה בדברים האלו... נשלח מהאנדרואיד שליאני בעד שהפגישות לא יהיו ארוכות מידי אבל מצד שני אני ממש נגד הספירה של הפגישות עד לסגירת וורט. אם עשית פגישות ארוכות מאוד עם בחורים בפגישות ראשונות את בטח תביני למה אני מתכוונת..... לא מדובר פה על תורה אבל כן על משו בעל בסיס ערכי ומוסרי- בעיני. (מדובר על פגישות ראשונות בלבד!) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 12:39 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
ככה בחור ג'אנטלמן מסיים: א.מחכה שהבחורה תסיים את דבריה ושואל אם יש לה עוד משהו לספר... ב.כשהיא סיימה לדבר הבחור אומר בחיוך שהוא היה שמח להמשיך לדבר אך השעה נהייתה מאוחרת/שהאוטובוס שלי יכול לברוח...וחשוב לי ללוות אותך לתחנה כדי שלא תישארי שם לבד בלילה,אז בוא נמשיך לדבר עד התחנה..(= מה את אומרת"? |
|
הבחור שיסיים איתי פגישה באחת מהדרכים האלו, זו כמראה תהיה הפעם האחרונה שנראה אחד את השני... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2014 12:42 |
|
| |
בס"ד
ואולי באמת טוב שכך...
|
|
|