| נשלח ב-8/8/2014 14:32 |
|
| |
שעון בילוגי \ לחץ ורצון להביא ילדים
האם הרצון הטבעי ואולי הלחץ להביא ילדים לעולם גורמים לכם לפעמים לפשרות מסויימות, דברים מסויימים שקצת מעלימים עין מאופיים וטיבם של המוצעים?
|
|
| נשלח ב-8/8/2014 14:43 |
|
| |
את מי אתה שואל אם את הנשים אני מאמין שתמצא אחוז גבוה שיענה כן אצל הגברים פחות מה שבטוח אצלי זה לא מדד כלל
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2014 14:49 |
|
| |
אממממ לא ממש מדוייק, אני חושב שגם גברים רוצים מאד להביא ילדים, אולי לא כמו נשים אבל גם. ולעצם הסוגיא גם אני לא מוכן להתפשר גם במקרים שאני כבר ממש לא יכול לחכות, אלא אדרבא, אפילו ידאג יותר מכל לתת להם את האמא הכי טובה שיש.... בע"ה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2014 15:57 |
|
| |
| ה_ספרדי כתב: |  | | אממממ לא ממש מדוייק, אני חושב שגם גברים רוצים מאד להביא ילדים, אולי לא כמו נשים אבל גם. ולעצם הסוגיא גם אני לא מוכן להתפשר גם במקרים שאני כבר ממש לא יכול לחכות, אלא אדרבא, אפילו ידאג יותר מכל לתת להם את האמא הכי טובה שיש.... בע"ה |
|
באמת קראת מה כתבתי?
כתבתי שאצל הנשים אחוז יותר גבוה יתפשר לעומת הגברים
זה ברור לי
יחד עם זאת וודאי שישנם גם גברים שיתפשרו וגם נשים שלא
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2014 16:24 |
|
| |
אצל גברים יש זמן, וגם, ככל שאתה מתקדם במעלה הגיל אתה מנסה לוותר מה שאפשר, לא כולם ככה, זה תלוי עד כמה מחזרים אחריך, ועד כמה אתה תקוע ברשימת המכולת שלך. גם אצל נשים, הן לא תמיד יוותרו, לא קל לשנות דיעה, לא מעט יוותרו על ילדים, ולא יוותרו על נסיך החלומות שלהן.. נתקלתי במישהיא בת 38, חוזרת בתשובה, מוצלחת ומוכשרת, שממש מוכנה להתגמש בענק, ולא מתגמשת כל כך על מראה מסוים. מומלץ להתגמש עכשיו על מה שהיית מתגמש בעוד חמש שנים, כי השנים חולפות, ויש הרבה בררה בשוק.. טוב ציפור אחד ביד, מאשר אלפי ציפורים בחלום.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2014 15:29 |
|
| |
תלוי באיזה גיל....
לבינתיים, ב"ה הכל רגוע,אין מה להילחץ!! ושוב,יתכן שבגילי תהיינה בנות שהרבה יותר לחוצות ממני בעניין. יחסיות. זה שם המשחק.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2014 18:14 |
|
| |
מה הלחץ???
מפתחות ילודה בידיו של אלוקים, לא משנה הגיל שתתחתן, רק הוא יקבע מתי וכמה ילדים יהיו לך. לנו נשאר לבחור את האמא של הילדים שלנו. בהצלחה לנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2014 19:24 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | מה הלחץ???
מפתחות ילודה בידיו של אלוקים, לא משנה הגיל שתתחתן, רק הוא יקבע מתי וכמה ילדים יהיו לך. לנו נשאר לבחור את האמא של הילדים שלנו. בהצלחה לנו. |
|
הזכרת לי את הילד החרדי ששואל את אבא שלו למה לחילונים יש פחות ילדים מחרדים אז האבא עונה לו שאלוקים אוהב יותר את הדתיים אז הוא שולח להם יותר ילדים...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2014 20:05 |
|
| |
| רועית כתבה: |  |
תלוי באיזה גיל....
לבינתיים, ב"ה הכל רגוע,אין מה להילחץ!! ושוב,יתכן שבגילי תהיינה בנות שהרבה יותר לחוצות ממני בעניין. יחסיות. זה שם המשחק. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2014 20:50 |
|
| |
אדם, ווקשה הנה ההוכחה החותכת שיש בחורים שגם מאוד רוצים ילדים (מהאשכול של ילד משלך) 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2014 20:52 |
|
| |
| ה_ספרדי כתב: |  | | האם הרצון הטבעי ואולי הלחץ להביא ילדים לעולם גורמים לכם לפעמים לפשרות מסויימות, דברים מסויימים שקצת מעלימים עין מאופיים וטיבם של המוצעים?
בדיוק חשבתי על זה בשבס :P וכנראה שבאיזה שהוא שלב בחיים אני אתחיל יותר להתפשר, אבל אני עדיין לא יודעת על מה
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2014 21:00 |
|
| |
בזמן האחרון את חושבת כמוני הרבה ;)
[quote]חשבתי על זה עם עצמי בדיוק השבוע  [/quote] מפה: http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=22&topic_id=3057552&forum_id=17053
ואני אישית לא חושב שכדאי להתפשר על שום דבר (כל עוד שהוא מהותי באמת) ... ובטח שלא לחשוב ולראות את עצמינו מגיעים לאותו 'שלב בחיים'...
תוקן על ידי ה_ספרדי ב- 10/08/2014 21:04:30
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2014 21:35 |
|
| |
נראה לי שהדגש שלה היה על המילה "מאד"
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2014 21:38 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2014 02:43 |
|
| |
אני לחוצה מעט, זה עוזר לי משו???
לא! כי בסופו של דבר, אני ארצה לחיות ולהביא ילדים עם בחיר ליבי- פירושו של דבר, עם מי שהקב"ה נטע בי לבחור בו.. ולא מכורח, או מאונס, או מדודה "תוקפת" ומניפולטיבית.... אני אופטימית מטבעי.. ועושה הכל, נפגשת עם סגנונות שונים משחשבתי בגילאי 20 ומעלה.. כיום ממרום גילי, כבר אני מודעת למה חשוב בבנית בית... ובכלל מרגישה טוב מצפונית עם כל אלו שהיו וירדו... כי ניסיתי, דשתי, חפרתי- (רק שחמאס לא יגייסו אותי לשורותיו.. חפירת מנהרות..) ולא..זה לא היה זה.. אז בכוח, אל תעשו זאת לעולם...
בהצלחה לכולנו.. ולגברים השלווים- הזמן רץ גם לכם מבין הידיים.. היום בחורים בני 40, מסכימים להינשא גם לאלפקה.. (סם זה בצחוק..) אבל הייאוש ניבט מהם.. מה לעשות, שלגבר יותר קשה מאשר לאישה... בכל אופן, אני מדברת על הסביבה שלי, ועל היותי פסיכולוגית שלהם בשיחות שונות- בטלפון, ובדייטים... אז מהרו, פן...........
תוקן על ידי אופק100 ב- 11/08/2014 02:44:24
|
|
|
|
|