| נשלח ב-24/8/2014 15:13 |
|
| |
לא מבין את חייכנית 770
לא סוד שאני בגלות . השבוע כמו כל שבוע (כל פעם במקום אחר) הייתי בבית חב"ד לשבת והיו שם בחורים שעוזרים לשליח בחורי חמד יראי שמים יודעי ספר ולא משיחיסטים ממש בחורים על הכיפאק . וכאן הבן שואל יש כאלה רק שניים? איך עדיין לא מצאת לעמצך אחד כזה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2014 16:00 |
|
| |
ואותי אתה כן מבין? ... חסר בחורים מהזרם שאני משתייכת?? זה פשוט(כן... לא כ"כ פשוט... אבל) משמיים. כשיגיע הבחור של כל אחת ואחת.... יגיע! בעיניים שלנו זה נראה מוזר...ואומרים "איך פלוני/ת לא התארס/ה .... " אבל סופו של דבר...הקב"ה מזווג זיווגים .... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2014 16:01 |
|
| |
| כיפהאדומה1 כתבה: |  |
ואותי אתה כן מבין? ... חסר בחורים מהזרם שאני משתייכת??
זה פשוט(כן... לא כ"כ פשוט... אבל) משמיים. כשיגיע הבחור של כל אחת ואחת.... יגיע!
בעיניים שלנו זה נראה מוזר...ואומרים "איך פלוני/ת לא התארס/ה .... " אבל סופו של דבר...הקב"ה מזווג זיווגים ....
|
|
לאדע לאיזה זרם את משתייכת
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי לומד_עובד ב- 24/08/2014 16:01:13
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2014 16:05 |
|
| |
לומד, תסלח לי שאני ככה מתבטאת אליך, אבל זו שאלה חסרת אמונה לגמרי!!!
אנחנו לעולם לא יכולים להבין למה בחור/ה עדיין לא התארסו, כשבעיניים החומריות שלנו הכל בסדר שם, יפים, רזים, חכמים, יש כסף, יש הכל... אז מה? מה מעכב שם???? פשוט לא הגיע הזמן שלהם משמים לבנות בית.
וד"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2014 16:06 |
|
| |
זה לא אמור לשנות.... בכל זרם יש כמויות של בחורים/ות ... ורק אחד מתאים. ובזמן המתאים. ולכן זה עניין של אמונה... וזה נכון שלפעמים צצות שאלות כאלה.. זה בסדר... אבל תשובה.... אין!- - - אמונה! זה לא שאלה לחייכנית.... כי מה היא תענה לך? .. מה שאתה רואה כמתאים לה... זה לא בהכרח נכון יש מליון סיבות למה הם לא מתאימים לה.... אבל הכי נכונה...כי לא הגיע הרגע... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2014 18:00 |
|
| |
יכול להיות שהמעומד/ת מפחד/ת /להתחתן /מנשים/גברים /מסוימים, אז או שהוא יפגש עם מישו שאין סיבה לפחד ממנה, או שהוא יילך לייעוץ. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2014 18:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2014 21:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2014 21:28 |
|
| |
האמת שלא יפה לומר (ולא יפה מאוד) אבל אני לא מבינה איך בנות מכוערות מאוד או בנות כאלה שהאיקיו שלהם במינוס, נשואות..... ולא שאני לא מפרגנת, רק מבינה שזה מגיע וזה זה זה אז הבחורה תהייה הכי יפה וחכמה לבן זוגה, אחרת אין הסבר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2014 21:31 |
|
| |
| riki_m כתב: |  | האמת שלא יפה לומר (ולא יפה מאוד) אבל אני לא מבינה איך בנות מכוערות מאוד או בנות כאלה שהאיקיו שלהם במינוס, נשואות..... ולא שאני לא מפרגנת, רק מבינה שזה מגיע וזה זה זה אז הבחורה תהייה הכי יפה וחכמה לבן זוגה, אחרת אין הסבר נשלח מהאנדרואיד שלי |
|

גם אני תמיד חושב על זה... והיו לי לפחות 2 כאלו בישיבה. לא טיפשים חלילה. אבל אחד שקט בצורה לא רגילה.... והשני שבחלומות הכי הזויים שלי אני לא אצליח לתאר אותו עם מישהי.... ושניהם נשואים. האחרון אפילו הציע לי שידוך אתמול.... אבל כמו שאת אומרת.. הכל משמיים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2014 21:50 |
|
| |
| riki_m כתבה: |  |
ואיך אתה עוד לא התארסת?! על אותו משקל
|
|
אני בעייתי בתור בחור במגזר שלי שעובד. כך שאני יודע שאצלי כרגע הבעיה חייכנית העלתה כמה פעמים בתגובות שלה שאצלהם קשה למצוא לכן אני מתפלא נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2014 21:53 |
|
| |
| לומד_עובד כתב: |  | אני בעייתי בתור בחור במגזר שלי שעובד. כך שאני יודע שאצלי כרגע הבעיה |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2014 22:01 |
|
| |
| ה_ספרדי כתב: |  |
| riki_m כתב: |  | האמת שלא יפה לומר (ולא יפה מאוד) אבל אני לא מבינה איך בנות מכוערות מאוד או בנות כאלה שהאיקיו שלהם במינוס, נשואות..... ולא שאני לא מפרגנת, רק מבינה שזה מגיע וזה זה זה אז הבחורה תהייה הכי יפה וחכמה לבן זוגה, אחרת אין הסבר נשלח מהאנדרואיד שלי |
|

גם אני תמיד חושב על זה... והיו לי לפחות 2 כאלו בישיבה. לא טיפשים חלילה. אבל אחד שקט בצורה לא רגילה.... והשני שבחלומות הכי הזויים שלי אני לא אצליח לתאר אותו עם מישהי.... ושניהם נשואים. האחרון אפילו הציע לי שידוך אתמול.... אבל כמו שאת אומרת.. הכל משמיים |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2014 22:14 |
|
| |
היא בטוח לא חכמה כמוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2014 22:59 |
|
| |
ומי אמר שאלה שראית הם המתאימים שהבשאערט יגיע אז יגיע
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2014 23:00 |
|
| |
| כיפהאדומה1 כתב: |  | ואותי אתה כן מבין? ...
חסר בחורים מהזרם שאני משתייכת??
זה פשוט(כן... לא כ"כ פשוט... אבל) משמיים.
כשיגיע הבחור של כל אחת ואחת.... יגיע!
בעיניים שלנו זה נראה מוזר...ואומרים "איך פלוני/ת לא התארס/ה .... "
אבל סופו של דבר...הקב"ה מזווג זיווגים ....
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
את בטוח מבינה שאני מה זה מזדהה עם מה שכתבת
|
|
|
|
|