| נשלח ב-9/9/2014 01:50 |
|
| |
אכזבה על תחילת הפגישה
מכירים את זה שאתם באים מלאים ציפיות לפגישה, עקב הבירורים והנתונים ששמעתם על הבחורה, מגיעים לפגישה עם הרגשה של "אולי הפעם", וכשהבחורה מתקרבת אתם כבר שמים לב שזה לא זה.. אבל בכל זאת נותנים הזדמנות, משוחחים שעה וחצי ורואים שהאינסטינקט הראשוני לא הטעה אתכם? זה מה שקרה לי הערב.... מבאס!  זהו, פרקתי..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 08:41 |
|
| |
במקום ללכת לפגישה עם ציפיות ממנה, תלך לפגישה עם ציפיות מעצמך. שאתה תהיה אדיב, נעים, שהיא תהנה, שאתה תלמד דברים חדשים ותרחיב את הידיעות שלך. כך בסוף הערב לעולם לא יהיו אכזבות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 09:13 |
|
| |
מסכים עם שיגושיח כגודל הציפיותכן גודל האכזבות לך לפגישה ובראש שלך יהיה מונח שמי שאתה הולך לפגוש יכולה להראות מדהימה או מכשפה בפעם הראשונה שנפגשתי עם אחת ששקלה פעמיים אותי התבאסתי אבל מאז הפנמתי וכל הראייה השתנתה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 12:04 |
|
| |
כמה מוכר... יותר מידי.. לא שזה יעודד אותך... אבל תמיד תצא לפגישות עם כל התקוות ותיקח בחשבון, שיש גם אכזבות בחיים... אין מה לעשות, זה חלק מהדרך שאנחנו צריכים לעבור, כדי למצוא את החצי השני שלנו..!!
המון הצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 13:35 |
|
| |
תודה על העידוד..! אני אופטימיסט מטבעי ולכן תמיד אני בא עם ראש פתוח שיהיה טוב בכל פגישה. וגם משום מה ספציפית עכשיו היתה לי הרגשה ממש טובה לפני.. שיגושיח, אתה צודק, אבל לא לגמרי, בד"כ אני אדיב, נעים וכו', אבל בפגישה ראשונה לא לומדים כ"כ דברים חדשים והידיעות שלך לא מתרחבות מי-יודע-מה. אלא אתה מצפה שתהיה לפחות מציאת חן, ושזה לא קורה אז..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 13:41 |
|
| |
אולי היית צריך להשאר בשקט בפגישה ואז לא היית מבזבז שעה וחצי עליה?.....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 13:45 |
|
| |
בס"ד
בין כה אי אפשר לסיים בפחות משעה...זה לא נימוסי.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 14:27 |
|
| |
לגבי הנימוסי של חייכנית... למה לשנינו להעביר זמן רב בשביל משנו שלא ילך?! 45 דק זה גם מספיק. לעניין האשכול - אפס ציפיות-אפס אכזבות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 14:27 |
|
| |
| השקט_שנשאר כתב: |  | | בד"כ אני אדיב, נעים וכו', אבל בפגישה ראשונה לא לומדים כ"כ דברים חדשים והידיעות שלך לא מתרחבות מי-יודע-מה. אלא אתה מצפה שתהיה לפחות מציאת חן, ושזה לא קורה אז.. |
|
כשאני נפגש עם מישהי פעם ראשונה אני תמיד רואה את זה כמו תרגול רגשי. איך אני יכול למתוח את עצמי לוודא שהחוויה תהיה טובה לשנינו. במשך כל הפגישה אני כל הזמן מחפש איך אפשר ללמוד, להכיר דברים חדשים, לגרום לרוח טובה אפילו אם המצב הוא לא אידיאלי, וכיוצא. בסוף הערב אפילו אם לא תהיה פגישה שניה, אני עדיין עם תחושת סיפוק שעשיתי את הכי טוב שלי, ושהתגברתי על האתגר.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 14:28 |
|
| |
הייתה משחק אותה אילם או חרש או דיסלקט והיא תוך עשרים דקות הייתה מודה לך שסיימת את הפגישה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 14:37 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | בד"כ אני אדיב, נעים וכו', אבל בפגישה ראשונה לא לומדים כ"כ דברים חדשים והידיעות שלך לא מתרחבות מי-יודע-מה. אלא אתה מצפה שתהיה לפחות מציאת חן, ושזה לא קורה אז..
כשאני נפגש עם מישהי פעם ראשונה אני תמיד רואה את זה כמו תרגול רגשי. איך אני יכול למתוח את עצמי לוודא שהחוויה תהיה טובה לשנינו. במשך כל הפגישה אני כל הזמן מחפש איך אפשר ללמוד, להכיר דברים חדשים, לגרום לרוח טובה אפילו אם המצב הוא לא אידיאלי, וכיוצא. בסוף הערב אפילו אם לא תהיה פגישה שניה, אני עדיין עם תחושת סיפוק שעשיתי את הכי טוב שלי, ושהתגברתי על האתגר. |
|
אני לא חושב שהפגישה היתה גרועה, השיחה זרמה והיה בסדר. אני בטוח שהשתדלתי לעשות את הכי טוב שלי, אבל ביאס אותי שעל ההתחלה אתה כבר יודע שזה לא ימשיך [כנראה], וציפית למשהו אחר. תכלס, באמת עדיף לא לצפות. (אבל כמו שרשמתי קודם, משום מה היתה לי הרגשה טובה לפני, לא יודע למה)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 14:57 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | לגבי הנימוסי של חייכנית... למה לשנינו להעביר זמן רב בשביל משנו שלא ילך?! 45 דק זה גם מספיק. לעניין האשכול - אפס ציפיות-אפס אכזבות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
מה יעזור לך 15 דק' פחות??
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 14:59 |
|
| |
משנה ועוד איך כל דקה נוספת זה סיוט
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 15:04 |
|
| |
בס"ד
אמרו חז"ל ג' פעמים בש"ס, ברכות (מ"ג ע"ב), ב"מ (נ"ט ע"א), וסוטה (דף י' ע"ב), "נח לו לאדם שיפיל את עצמו לכבשן האש ואל ילבין פני חבירו ברבים",
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 15:06 |
|
| |
פשששש איזה בקיאות תלמידה חכמה יש כאן אפשר להפנות שאלות בהלכה 
|
|
|
|