בס"ד
האמת, שאני די מתרגשת לכתוב כאן לאחר תקופה ארוכה שלא כתבתי כאן אשכול רציני..
ובכן, בכפיפת ברך, בכריעת קומה, ברטט ובזיע.. אני רוצה לפתוח בתודות:
ראשית,
תודה לבורא עולם, עולם לשון העלם.. הכל בעולם הזה נעלם ושום דבר ועניין אינו ידוע.
לפעמים אנחנו שואלים מדוע??? מדוע אני לא מוצאת את הזיווג שלי?? מדוע לא הולך לי בפרנסה? ובכלל בחיים?.. אבל, אנחנו שוכחים שאת העולם מנהל מלך רם שסלל עבור כל בריה ובריה בעולם הזה מסלול חיים, מסלול השווה לכל אדם. אל לנו להתערב במעשי הבורא.
מצחיק שאני אומרת את המילים האלו.. אני, שהחודשים האחרונים מצאו את כר מיטתי רוויה מדמעות שזלגו מעיני כמים..
אני זוכרת את עצמי אך לפני מספר שבועות, כשהייתי לבדי בדירה, ישובה על מיטתי ומעיני זולגות הדמעות והמחשבות... אויי המחשבות האלו על העתיד שבכלל מי יודע אם יהיה טוב..
הייתי בוכה על חתן שלא רוצה להגיע, על חיים משמימים.. חברות? יש וב"ה הן מתוקות, אבל עם כל הכבוד והערכה שלי לחברות ולחברה בכלל, אף לא אחת מהן תעניק לי ילד..
לא אחת חשבתי על אופציה של תרומת זרע.. כן! עד כדי כך, הייתי אכולת ייאוש.. אבל מיד הסטתי מראשי את אותה מחשבה זו, ביודעי שילד זקוק לשניים, חום של אמא וחוזק של אבא.
וכך הייתי נרדמת.. ומתעוררת לעוד יום של מחשבות..
אבל, מסתבר שכוס הדמעות שלי שנמצאת אי שם בשמיים, הגיעה לכמות המספקת, והתפילות שלי התחילו לפעול.. כי בדיוק משום מקום ובלי שום תקווה השחר הפציע..
אור חדש בקע ברקיע.. זוהר, ומסנוור!! מסנוור!!!
מהרגע שקיבלתי את היהלום הזה לידי, אני לא מפסיקה להתפעם.. ואולי הוא מסנוור וזוהר דווקא בזכות התפילות שלי?..
יודעים מה?.. גם על הסבל שלי בשידוכים אני מודה לה'. על כל דקה ועם כל בחור שרוט שעצבן.
לא אכפת לי!! לי יש יהלום יקר דווקא בגלל הסבל הזה!!
וזהו.. זה ממש כיף להרגיש את תחושת האושר הזו.. זו תחושה שרק אחד שחיכה וציפה לדבר מסויים, זמן רב, יחוש וירגיש.
אני מאחלת לכל רווק ורווקה כאן להרגיש את תחושת האושר הזו בלי סבל.. בשמחה וברינה.
ובע"ה עוד השנה הזו כל תושבי הפורום מתארסים!!!!!!
תענו אמן!!!!!!!!
כל זה היה תודה ראשית...
וכעת לתודות המשניות:
אז.. תודה למנהל אסיק שיש לציין שהיה סבלן גדול עבור כל התעלולים שערכתי לו.
תודה לכל אתן חברות ווירטואליות שהפכו לחברות ויזואליות ונאמנות. תודה לכן על שבתות בצוותא, על טיולים ועל סתם מפגשים בקפה או בסתם בורגראנץ.. בלעדיכן הייתי נובלת כליל.
וכמובן, תודה לכל אחד ואחת שעזרו לי אי פעם בכל תקופת שהותי בפורום. וסתם לאלו ששימחו אותי בהודעות שקראתי..
תודה, תודה, תודה!
הייתם טובים.
בבקשה, כיתבו תגובות הולמות, כי החתן שלי עתיד לקרוא את האשכול.. ו... הוא צריך לדעת במי הוא זכה וזה...
הייתי איתכם בכיף ובשמחה:
טיע, מתחתנת ושלג_לבן
תוקן על ידי טיע ב- 21/10/2014 15:31:09