| נשלח ב-4/11/2014 22:28 |
|
| |
קלישאות של אתרי היכרויות
הפעם לא אכתוב על תלאותיי, וגם לא על המערכה האחרונה שעוד לא ממש עיכלתי, ובאופן אירוני, גם קשורה איכשהו לברסלב. רק אודה לשם על ההשגחה הטובה ועל השליחים הנאמנים שזימן לי. אז תסלחו לי בבקשה, אם אני בורחת למקום מעט יותר שטחי. אני מאמינה שלפחות חלק מאיתנו, אולי הותיקים יותר, התנסו אולי פעם או פעמיים במחוזות הדמדומים האפלים של אתרי ההיכרות המקוונים, ונתקלו בפרופילים ופניות שונות. האשכול הזה מוקדש לקלישאות הבינוניות השגורות בקצות אצבעותיהם של רבים ממחזיקי הפרופילים. מיותר לציין, שהיתקלות באחד ממשפטי המחץ הללו לעולם לא יפעל לטובתו של מחפש השידוך:
1. "אין הנחתום מעיד על עיסתו" 2. "בחור/ה שאוהב/ת את החיים" 3. "בחור שיודע מה הוא רצה מעצמו" 4. "מחפש בחורה שיודעת מה היא רוצה מעצמה" ובת הזוג שלה "ושסיימה את שלב המשחקים" (כן כן, גם באתרים "דוסיים" כותבים כאלו משפטים גאוניים ובוגרים" 5. "ספונטני".
אם יש לכם פנינים נוספות, אתם מוזמנים לחלוק, אולי אפילו בדייטים פרונטליים אתם נתקלים באותם ביטויים שחוקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2014 23:38 |
|
| |
העלת כמה חיוכים טובים על פני למרות שלא ביקרתי מעולם באתרים מהסוג שהזכרת....
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2014 08:48 |
|
| |
וואו הזכרת נשכחות כחלק מהמאצים הנואשים לשחות בים ששמו שידוכים היו כמה גלים בשם אתרי הכרויות חוץ מקלישאות אין להם מה למכור באמת אני מכיר גם בחורים ובחורות חרדים שהכירו דרך התוכנית של שמוליק טיאר אולי שם היה כן משהו אבל בשאר האתרים? עולה לי חיוך עכשיו....
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2014 11:16 |
|
| |
יש קלישאות שהן כן עשויות להיות נכונות, לא ? לפעמים הבחורה מוציאה את כל החשק להפגש, ומפרטת כדלהלן ; מחפשת את האחד והיחיד, שותף לחיים, רומנטי שרמנטי ודומיננטי, עם ראש גדול, אקדמאי, מבוסס, שאפתן, רצוי שיהיה חמוד ועם חוש הומור, ושיאהב חיות מחמד טבע ומרחבים, גובה 1.75 לפחות, איש שיחה ואיש אשכולות, שאוהב לחיות ולבלות, שמחפש מישהיא שווה באמת, ובתמונה שלה מופיעה ומחייכת מישהיא שנראת על הפנים !!! :) :) :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2014 11:50 |
|
| |
בס"ד
חחחח מצחיק אתה...חחחחחח אבל אם נחשוב האדם לא בנוי רק מחיצוניות...ודבר שני...גם למכוער יש זכות לדרוש חיים יפים... מה החיים היפים נועדו רק ליפים?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2014 18:30 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
חחחח מצחיק אתה...חחחחחח אבל אם נחשוב האדם לא בנוי רק מחיצוניות...ודבר שני...גם למכוער יש זכות לדרוש חיים יפים... מה החיים היפים נועדו רק ליפים? |
|
יישר כוח על ההערה, לכולם יש את הזכות לחיים יפים, ולכן חשוב לא להפריז בדרישות אין סוף, כדי לא להשאר לבר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2014 19:06 |
|
| |
יש גם תמונות של עבמים מוזרים ואפילו מפחידים שנתקלים בהם לפעמים באתרי הכרויות. ראו הוזהרתם ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 13:54 |
|
| |
מאימתי חרדים מחפשים בני זוג באתרי היכרויות??
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 14:02 |
|
| |
| ravaka1010 כתב: |  | מאימתי חרדים מחפשים בני זוג באתרי היכרויות?? |
|
בוקר טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 14:03 |
|
| |
בס"ד
ממתי שהשדכנים עובדים עם שכל של עכבר....
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 06/11/2014 14:18:28
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 14:13 |
|
| |
לעניות דעתי, בחור ישיבה או בחורה חרדית, אפילו שהם כבר לא צעירים, לא אמורים לחפש שידוך דרך אתר היכרויות.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 14:14 |
|
| |
כמה זמן את בשידוכים?אם אפשר לשאול
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 14:15 |
|
| |
לא מעט שנים. למעלה מעשור
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 14:17 |
|
| |
אז באיזה כוכב את חייה בדיוק?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 14:19 |
|
| |
אני מאד בקרקע!! נפגשתי עם עשרות בחורים, דרך שדכנים/יות. לא הייתי מעזה בחיים לחפש שידוך באתר כלשהוא לפי מה ששמעתי פעם, אלו שנמצאים שם, הם לא ממש תואמים למגזר החרדי. במחילה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2014 14:31 |
|
| |
אז היום גברתי המצב שונה וכמו שיש פורום חרדי רשמי ששום רב לא מתיר אבל ישנו והוא מן הסתם תורם אז אנשים יצאו מהקופסא והבינו שלא הכל שחור לבן
|
|
|
|
|