| נשלח ב-6/11/2014 21:21 |
|
| |
מחפש שידוך שגרתי לבחור חרדי בן 29...
שלום לכם! מה שלומכם? התבקשתי לפרסם, ברשותכם במצוות שידוך.
בחור ישיבה לשעבר, ספרדי, בהיר, מגולח, כיום עובד בעבודה מסודרת, וקובע עיתים.. גר בדרום. בן 29. מוכן לשלם סכום בעין יפה. מי שבעניין נא לפנות למייל: [email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2014 00:18 |
|
| |
| מיקרופון כתב: |  | שלום לכם! מה שלומכם? התבקשתי לפרסם, ברשותכם במצוות שידוך.
בחור ישיבה לשעבר, ספרדי, בהיר, מגולח, כיום עובד בעבודה מסודרת, וקובע עיתים.. גר בדרום. בן 29. מוכן לשלם סכום בעין יפה. מי שבעניין נא לפנות למייל: [email protected]
|
|
זה דבר רע או טוב?!?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2014 00:23 |
|
| |
וספרדי, זה רע או טוב? ולשעבר? ומגולח? ועובד? וכיום? ובדרום??
על כל דבר אפשר לשאול רע או טוב אבל אין תשובה
יש מתאים / לא מתאים..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2014 00:24 |
|
| |
שנדע להבחין שנדע להבחין בין הרע לטוב....
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2014 10:55 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2014 11:47 |
|
| |
בס"ד
ככה זה....מוכרים אותנו כמו שק בטטות ועוד טוענים שזה הדרך הכי טובה...נו שויין
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2014 15:50 |
|
| |
בס"ד
נכון.הכי טובה בעולם.לך לעזה . כשאין ברירה אחרת להשיג בחור איכותי זה באמת דרך הכי נורמלית אבל בהחלט לא הדרך הכי טובה בעולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2014 16:22 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2014 23:25 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
נכון.הכי טובה בעולם.לך לעזה . כשאין ברירה אחרת להשיג בחור איכותי זה באמת דרך הכי נורמלית אבל בהחלט לא הדרך הכי טובה בעולם. |
|
השיטה היא הכי טובה. הנפשות הפועלות - פחות, מה לעשות. העיקר, שבסוף מגיעים למנוחה ולנחלה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2014 08:53 |
|
| |
בס"ד
עזוב לא אתווכח איתך.זכותך לחשוב ההפך ממני וזכותי להתנגד. השיטה מכובדת יותר מכל השיטות אך מונעת מהאדם לראות את השני ללא "סטיגמות". למשל אם הייתי לומדת עם הבחור או מכירה בדרך הקראית בחור עם "סטיגמה" כזו או אחרת...המצב היה שונה גם מבחינתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2014 11:22 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בס"ד
עזוב לא אתווכח איתך.זכותך לחשוב ההפך ממני וזכותי להתנגד. השיטה מכובדת יותר מכל השיטות אך מונעת מהאדם לראות את השני ללא "סטיגמות". למשל אם הייתי לומדת עם הבחור או מכירה בדרך הקראית בחור עם "סטיגמה" כזו או אחרת...המצב היה שונה גם מבחינתי. |
|
נכון, יש את הבעיה שאת קוראת לה סטיגמות. את כאובה, אז אולי לא תשלימי עם כך שיש לאנשים העדפות שונות, וגם לך יש העדפות שונות בכל תחומי החיים, ובוודאי שבשידוכים הגיוני שיהיו העדפות, וחיפוש אחרי הכי מתאים, והכי מוצא חן, יש הבדל ניכר לעין במראה, ולא פעם יש הבדלי אופי ומנטליות גם באותה חסידות. ככה קובעים מומחים בתחום, ולכתחילה ובגיל צעיר אנחנו הולכים עם ההמלצה הזאת. זה לא עניין של סטיגמות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2014 11:26 |
|
| |
בס"ד
לא קשור לכאובה.אני אישית מרגישה שהסטיגמות חוסמות אותי,ואילו הייתי מכירה בדרך לא שידוכית הייתי בהרבה יותר לרג'ית ומקבלת את השונה.כשרואים את הבנאדם ואת היופי החיצוני והפנימי הסטיגמות מתבטלות/מתקטנות. טוב/לא,זה החיים יגידו,אבל זה בהחלט נותן יותר צ'אנס לנשמות טובות שנדבקו בתוך סטיגמה דביקה שלא קשורה אליהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2014 11:36 |
|
| |
הבן אדם ,פרסם אשכול למטרת שידוך... איך האשכול הפך ,לסמול טוק פסיכולוגי למען ה???? 
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2014 11:41 |
|
| |
בס"ד
זה כעונש על שהעז להציע בחור כשק בטטות
|
|
|