| נשלח ב-17/11/2014 21:47 |
|
| |
ביטוול וורט
שבוע שעבר ביום חמישי חבר שלי טוב סגר וורט
מייד ביום שישי הבחורה התחרטה, פתאום היא
לא התחברה למראה שלו מה שגרם לה לבטל את הוורט פחות מ- 24 שעות מאז שנסגר, כמובן שחברי קיבל את הידיעה
בצורה מאוד קשה, הוא הלך לכותל כדי לבכות ולהתפלל
הקטע שאנחנו בישיבה לא ידענו והכנו לו בלונים ושלטים מה שעוד יותר הכאיב לו....
מה אומרים במצב כזה, ואם קרה למישהו מבם/ן ביטול
של וורט א"כ על איזה סיבה כלומר סיבה שבאמת
צודקת ?????
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2014 22:17 |
|
| |
מה אפשר לומר? מקשיבים, מצטערים ביחד איתו, מחזקים אותו, ומזכירים לו שלמרות שזה נראה לו מכה קשה ביותר, הוא יחלים ממנה, ובע"ה מחכים לו חיים שלוים ומאושרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 09:29 |
|
| |
קרה בעבר עם חברים
במקרה שלך למשל ,ציינת שפתאום היא לא הייתה סגורה על המראה שלו
אם זאת הייתה הסיבה האמיתית
היא צריכה להיות מטומטמת ברמות שרק בוורט ירד לה האסימון שהוא לא נראה לה חיצונית
זה נראה יותר כמו בחורה שפוחדת מהחלטות וקבלה רגליים קרות
ואין לו אלא רק להלל ולשבח את ה
על זה שהציל אותו מאחת כזאת
אם כי וודאי ההרגשה שאוטוטו והאופוריה התנפצו
ייקח זמן ובחברת חברים טובים הבחור יתאושש
ויחזור לעצמו
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 14:56 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | קרה בעבר עם חבריםבמקרה שלך למשל ,ציינת שפתאום היא לא הייתה סגורה על המראה שלואם זאת הייתה הסיבה האמיתיתהיא צריכה להיות מטומטמת ברמות שרק בוורט ירד לה האסימון שהוא לא נראה לה חיצוניתזה נראה יותר כמו בחורה שפוחדת מהחלטות וקבלה רגליים קרותואין לו אלא רק להלל ולשבח את העל זה שהציל אותו מאחת כזאתאם כי וודאי ההרגשה שאוטוטו והאופוריה התנפצוייקח זמן ובחברת חברים טובים הבחור יתאוששויחזור לעצמו |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 15:00 |
|
| |
להשתתף בצער, הכאב הוא עמוק, זה לא פשוט. גם אחרי כל הפילפולים הנחמדים - יש צער ואבל, לאט לאט זה עובר. אולי זה גם מנחם שכולם יודעים שהיא חתכה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 15:08 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | טום888 כתב: |  |
קרה בעבר עם חבריםבמקרה שלך למשל ,ציינת שפתאום היא לא הייתה סגורה על המראה שלואם זאת הייתה הסיבה האמיתיתהיא צריכה להיות מטומטמת ברמות שרק בוורט ירד לה האסימון שהוא לא נראה לה חיצוניתזה נראה יותר כמו בחורה שפוחדת מהחלטות וקבלה רגליים קרותואין לו אלא רק להלל ולשבח את העל זה שהציל אותו מאחת כזאתאם כי וודאי ההרגשה שאוטוטו והאופוריה התנפצוייקח זמן ובחברת חברים טובים הבחור יתאוששויחזור לעצמו |
|
|
|
סורי רציף ,הייתי בימים האחרונים עם אייפד .
ככה שדי סיפור שם ,לכתוב עם סימני קריאה,
חזרתי עכשיו למחשב, שוב לא תהיה בעייה
וחוץ מזה, סמכתי על רמת האינטילגנציה שלך, שתצליח לקרוא.
{ככה נאמן אותך ,להיות בעל קוירא, בפורים של המגילה
שתקרא, את עשרת בני המן בנשימה אחת}
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 15:13 |
|
| |
| רציף כתב: |  | להשתתף בצער,
הכאב הוא עמוק, זה לא פשוט.
גם אחרי כל הפילפולים הנחמדים - יש צער ואבל,
לאט לאט זה עובר.
אולי זה גם מנחם שכולם יודעים שהיא חתכה
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
גם זה פלפול ,רציף
וזה בסיידר להסתכל ,על חצי הכוס המלאה
אין הכי נמי ,שלכל זמן ועת...
{מנסיוני האישי, ומנסיון של חברים קרובים}
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 15:14 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | | זה נראה יותר כמו בחורה שפוחדת מהחלטות וקבלה רגליים קרות
ואין לו אלא רק להלל ולשבח את ה
על זה שהציל אותו מאחת כזאת |
|
אתה מצייר בחורה כזאת כבחורה בעייתית ומתוסבכת, בעוד שבהרבה מקרים מדובר בבחורה נורמטיבי, שפשוט אין לה אומץ. אם היה לה מישהו לצידה שהיה מעניק לה את הכוח שהיא זקוקה, היא היתה יכולה אשה לתפארת.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 15:23 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | זה נראה יותר כמו בחורה שפוחדת מהחלטות וקבלה רגליים קרות ואין לו אלא רק להלל ולשבח את ה על זה שהציל אותו מאחת כזאת
אתה מצייר בחורה כזאת כבחורה בעייתית ומתוסבכת, בעוד שבהרבה מקרים מדובר בבחורה נורמטיבי, שפשוט אין לה אומץ. אם היה לה מישהו לצידה שהיה מעניק לה את הכוח שהיא זקוקה, היא היתה יכולה אשה לתפארת. |
|
בחורה שאין לה אומץ ,ולא מטפלת בזה היא בעייתית,
אם מישהו מדריך אותה בהחלטות שלה, ויש לה דעת תורה ,היא לא תגיע למקומות כאלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 16:53 |
|
| |
לא אמרתי שאין לה בעיות. זה שהיא לא מסוגלת לעשות את הדבר הנכון הוא אכן בעיה אמיתית. אבל הבעיה הזאת בקלות יכולה להעלם בתמיכה מהסביבה. וכשיש לה את אותה תמיכה היא יכולה להיות אשה למופת.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 17:10 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
| רציף כתב: |  | | טום888 כתב: |  | קרה בעבר עם חבריםבמקרה שלך למשל ,ציינת שפתאום היא לא הייתה סגורה על המראה שלואם זאת הייתה הסיבה האמיתיתהיא צריכה להיות מטומטמת ברמות שרק בוורט ירד לה האסימון שהוא לא נראה לה חיצוניתזה נראה יותר כמו בחורה שפוחדת מהחלטות וקבלה רגליים קרותואין לו אלא רק להלל ולשבח את העל זה שהציל אותו מאחת כזאתאם כי וודאי ההרגשה שאוטוטו והאופוריה התנפצוייקח זמן ובחברת חברים טובים הבחור יתאוששויחזור לעצמו |
|
|
|
סורי רציף ,הייתי בימים האחרונים עם אייפד . ככה שדי סיפור שם ,לכתוב עם סימני קריאה, חזרתי עכשיו למחשב, שוב לא תהיה בעייה וחוץ מזה, סמכתי על רמת האינטילגנציה שלך, שתצליח לקרוא. {ככה נאמן אותך ,להיות בעל קוירא, בפורים של המגילה שתקרא, את עשרת בני המן בנשימה אחת} |
|
יפה, אני מצדיע לך על התגובה היפה והמושקעת ! (מחכים לדיווח שלך מהספידייט, ואם אפשר איזה שדכן או שניים, ושדכנים מקושרים. כל נושא באשכול שלו. ואי"ה אשיב לך כגמולך, תודה רבה) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 17:13 |
|
| |
| רציף כתב: |  | להשתתף בצער, הכאב הוא עמוק, זה לא פשוט. גם אחרי כל הפילפולים הנחמדים - יש צער ואבל, לאט לאט זה עובר. אולי זה גם מנחם שכולם יודעים שהיא חתכהנשלח מהאנדרואיד שלי |
|
גם זה פלפול ,רציף וזה בסיידר להסתכל ,על חצי הכוס המלאה אין הכי נמי ,שלכל זמן ועת... {מנסיוני האישי, ומנסיון של חברים קרובים} |
|
רציתי רק להדגיש שיש את ההלם הראשוני שזה לא הכי פשוט. וטוב לדעת את זה, ואז ניהיה קל יותר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 17:19 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | זה נראה יותר כמו בחורה שפוחדת מהחלטות וקבלה רגליים קרות ואין לו אלא רק להלל ולשבח את ה על זה שהציל אותו מאחת כזאת
אתה מצייר בחורה כזאת כבחורה בעייתית ומתוסבכת, בעוד שבהרבה מקרים מדובר בבחורה נורמטיבי, שפשוט אין לה אומץ. אם היה לה מישהו לצידה שהיה מעניק לה את הכוח שהיא זקוקה, היא היתה יכולה אשה לתפארת. |
|
בחורה שאין לה אומץ ,ולא מטפלת בזה היא בעייתית, אם מישהו מדריך אותה בהחלטות שלה, ויש לה דעת תורה ,היא לא תגיע למקומות כאלה.
|
|
מה דעת תורה ? לאיפה שהיא תיפנה ? היא התייעצה עם כל העולם ופלגשו וכולם אמרו לה שאם יש חיבה זה בסדר. במחשבה שניה היא אומרת ; שכולם יקשקשו לי, אני לא מוכנה להתעלם ממה שאני מרגישה בלב. הבחורה בסדר גמור, לדעתי. במיוחד אם היא צעירונת. מה שכן היא קנתה לעצמה ; מפטיר יונה (המצב שלה קשה בשוק) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 18:00 |
|
| |
| רציף כתב: |  | במחשבה שניה היא אומרת ; שכולם יקשקשו לי, אני לא מוכנה להתעלם ממה שאני מרגישה בלב.
הבחורה בסדר גמור, לדעתי. במיוחד אם היא צעירונת. |
|
הבחורה היא הכי לא בסדר בעולם. היא התחייבה למשהו, היא אמורה לקיים. שום דבר לא יכול לחפות על זה שהיא שברה את המילה שלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 18:31 |
|
| |
וואוווו לכל הבחורים שמשום מה הגיבו לאשכול!!! אולי מישהו לחץ על הבחורה ואז היא סגרה עם לחץ בראש ואז היא החליטה שהיא לא מסוגלת?! תגידו לי שברה מילה?! אם היא בחורה בת 18 שלא יודעת כלום מהחיים שלה ציירה לעצמה עולם ורוד עם בחור לפני הפגישות ואז הוא היה נחמד ותו לא ואמרו לה כמו להרבה אחרות שאם אין על להוריד לא מורידים והיא סגרה! ויום אחרי הוורט נכנס לה קצת שכל בקודקוד והיא אמרה אני עם זה לא מתחתנת!!!! אז מה עדיף שיבטלו אחרי שבועיים חודש או חס וחלילה יתגרשו?! טוב שזה קרה יום אחרי הוורט! כשתעמדו בנעליים של אותה בחורה תוכלו לשפוט אותה,בינתיים ביקשו חוות דעת איך לעודד את הבחור-תתמקדו בזה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2014 19:33 |
|
| |
| די88 כתב: |  | וואוווו לכל הבחורים שמשום מה הגיבו לאשכול!!!
אולי מישהו לחץ על הבחורה ואז היא סגרה עם לחץ בראש ואז היא החליטה שהיא לא מסוגלת?!
תגידו לי שברה מילה?! אם היא בחורה בת 18 שלא יודעת כלום מהחיים שלה ציירה לעצמה עולם ורוד עם בחור לפני הפגישות
ואז הוא היה נחמד ותו לא ואמרו לה כמו להרבה אחרות שאם אין על להוריד לא מורידים והיא סגרה!
ויום אחרי הוורט נכנס לה קצת שכל בקודקוד והיא אמרה אני עם זה לא מתחתנת!!!!
אז מה עדיף שיבטלו אחרי שבועיים חודש או חס וחלילה יתגרשו?! טוב שזה קרה יום אחרי הוורט!
כשתעמדו בנעליים של אותה בחורה תוכלו לשפוט אותה,בינתיים ביקשו חוות דעת איך לעודד את הבחור-תתמקדו בזה!! |
|
הוא אשר אמרתי ,מדובר על בחורה לא בוגרת.
ועם אחת כזאת ,לא הייתי מקים בית!!!
ויש גם בחורים כאלה ,שעושים אותו הדבר
לא מדובר פה בשובניזם ,ואין צורך להגן על אחת שלא אחראית לעצמה.
לגבי הבחור.
כמו שאמרו חזל ,שלושה ימים לבכי
וודאי שקודם, הוא צריך לפרוק רגשית.
אבל גם מהפן השכלי, צריך לתת לו
וחלק מהיציאה שלו ממשבר הוורט, מתבטא בזה שיבין ,את חצי הכוס המלאה, בזה שלא התחתן עם הילדה הזאת...
|
|
|
|
|