בית פורומים שידוכי חרדים

מששש מששש מששש משנכנס אדר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/2/2015 13:10 לינק ישיר 
מששש מששש מששש משנכנס אדר

בסד

מרבין בשמחה....
שלום חבר'ה...לכבוד חודש אדר שנכנס אלינו ככה בפתאומיות ,תפקידו של כל אחד מחברי/רות  וצופי/ות
הפורום להפציץ את האשכול בבדיחות,פרפראות,סיפורים מצחיקים משידוכים לא יוצלחים.תמונות מצחיקות
וכל מה שעושה ש-מ-ח....

אז יאללללה בלאגן...........

פוריים באאא ואיסו שמחע רבע מסכויס ורעשיינין שירים וריקודעים יאלע נרעישה רעש רעש רעש בארעשיינין

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2015 13:26 לינק ישיר 

בסד

אני מהמרת שאדם1 הראשון שיעלה לכאן תמונה 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2015 13:50 לינק ישיר 

בסד
פעם אחד שייח של ערבי בא לרב אחד.. כמה רבנים שיש לכם תוציא לי שיערה מהזקן וכמה שייחים שיש לנו אני יוצא לך שיערה מהזקן אמר לו הרב סבבה תתחיל אתה... השייח בא לרב אומר לו "אחמד.. מוחמד ומחמוד..." ומוציא לו 3 שיערות מהזקן... חחח בא הרב אומר לו רבי עקיבא ו24 אלף תלמידים שלו... ותלש לו את כל השיערות... :-D

ידוע שאשכנזים שנפטר מישהו הם אומרים לאבלים "המקום ינחם אתיכם.. והספרדים אומרים "תתנחמו מהשמיים.." למה זה ככה? חחח כי ספרדי שנפטר מה הוא משאיר? כולם.. אנחנו הספרדים כולנו תפרנים.. משארים רק חובות חחחח אז אומרים "תתנחמו מהשמיים.." יעני פה בעולם? אין נחמה יש רק צרות!! הנחמה? רק שתיגיעו לשמיים... אבל אשכנזים אומרים המקום ינחם אתיכם.. למה? כי הם טחונים.. הם מליונרים.. אז אומרים לאבלים.. המקום.. יעני המקום שהוא ישאיר כל הבתים אלה.. זה הנחמה שלכם :-D :-D :-D

איזה אחד בא לחברה שלו לפני החתונה אמר לה המשוכרת שאני מקבל.. זה יספיק לך.? היא עושה לו כן.. השאלה אם זה יספיק לך? :-D

מה הבדל בין המן לבין סדם חוסין?? את המן נצחנו ואחרי זה לבשנו מסכות.. אבל את סדם חוסין קודם כל לבשנו מסכות אחרי זה נצחנו :-D

פעם אחד חולה סרטן בא לרופא אמר לו יש תרופה שיכולה להציל אותי? אמר לו כן בטח.. תלך לים המלח ותשים על עצמך בוץ...אמר לו החולה וזה יעזור? אמר לו הרופא בטח.. אתה תתרגל לאדמה :-D

מה הנס הכי גדול שהיה בפורים?? שפרסי עשה משתה :-D למה לושתי המלכה קראו "ושתי.." חחח כי היא היתה פותחת את ארון ואומרת "את זה לבשתי.. ולבשתי.. ובשתי.. ולבשתי..." :-D :-D

פעם אחד באו לפרעה שאלו אותו תגיד איך היה המכות שקבלתם מה' יתברך.. אמר להם 10... :-)

פעם גבר התחיל לבכות לחבר שלו אמר אל תשאל אני כל הלילה עושה לאישתי כלים.." אמר לו מה אתה פיאייר.? תלך אליה היום תדפוק על השיש תגיד לה "גברת זה נגמר!" אמר לו החבר אני יעשה את זה!! .. הוא בא דפק על השיש גברת זה נגמר!! היא קמה עליו עושה לו "מה נגמר???" הוא עשה לה "נגמר הסבון של הכלים.. תביא לי סבון.." :-D :-D

פעם אחד ערבי הלך לשדה חבר שלו שאל אותו מה אתה עושה שמה? אמר לו אני זורע אבטחים אמר לו אבל אין לך גרענים ביד.. אמר לו ערבי נכון זה האבטיח בלי גרענים....:-D

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/02/2015 13:51:29

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2015 13:57 לינק ישיר 

בסד

היהודייה הראשונה נבחרת לנשיאות ארה"ב. מיד עם קבלת הידיעה היא מתקשרת לאימה:היהודי "אמא, זכיתי בבחירות ! אני עומדת להיות נשיאת ארה"ב. את חייבת לבוא לטקס ההשבעה." "אני לא יודעת, מה אלבש ?" "על תידאגי אמא, אני אשלח אליך מלביש וחייט." "אבל את יודעת שאני אוכלת רק אוכל כשר." "אמא, אני עומדת להיות נשיאת ארה"ב, בטוח אוכל להשיג לך אוכל כשר." "אבל איך אגיע לטקס ?" ממשיכה להתלונן האימא. "זה בסדר, אשלח לך לימוזינה, רק תבואי לטקס" היום הגדול מגיע וההתרגשות מרובה. האם מתיישבת ליד נשיא בית המישפט העליון והשרים החדשים. לפתע היא מכניסה מרפק לאיש שיושב לידה ואומרת "אתה רואה את הילדה, זו עם יד אחת על התנ"ך והשניה באוויר ? ...אח שלה הוא דוקטור." שני רבנים מדברים. האחד: "אתמול חיתנתי שלושה זוגות וזה עשה לי הרגשה טובה לשמח שבעה לבבות". הרב השני: "אתה מתכוון לששה לבבות..." הרב הראשון: "לא, התכוונתי לשבעה. מה אתה חושב שאני עובד בהתנדבות?"

יהודי מאמין רוכש מכונית ספורט משוכללת, מסביר לו המוכר, כשאתה רוצה לנסוע תאמר 'ברוך השם' והרכב יסע וכשאתה רוצה לעצור תאמר 'שמע ישראל' והרכב יעצר מיד. יוצא היהודי שמח לדרכו אומר 'ברוך השם' הרכב נוסע, הוא מטייל להנאתו, נוסע במהירות מסחררת ולפתע שם לב שהוא מתקרב לתהום, בלי לחשוב הוא מיד צועק 'שמע ישראל' והרכב נעצר על פי התהום. פוקח היהודי את עיניו ורואה את הנס שנעשה לו ומיד מברך 'ברוך השם' !

ערב שבת פרשת בלק, בית הספר לשריון בסיירים, מסדר יציאה לנוהל שבת. לקראת סוף המסדר המ"מ התורן מתכונן לשחרר את כולם ומכריז: השבת, שבת פרשת בלאק (black)..

איך מבדילים בין יהודי אורתודוקס, רפורמי וקונסרבטיבי? האורתודוקס אומר: "שמע ישראל, ה' אלוקינו, ה' אחד". הקונסרבטיבי אומר: "שמע ישראל, I don't know אלוקינו, I don't Know אחד". הרפורמי אומר: "שמע ישראל, I deny אלוקינו, I deny אחד".

מה שבחורים לומדים בישיבות.... לפתוח בירה בלי פותחן לפתוח דלת בלי מפתח לפתוח חשבון בנק בלי אגורה ו..... לפתוח גמרא בלי ללמוד

משה מגיע לחבר שלו, ואומר, השוויגער שלי נפטר. החבר שואל ואייי מה היה לו ...משה עונה...אאאא כולה שתי חדרים

שאלו בחור שהתארס " נו מי המאושרת ?!" והוא ענה " אמא שלי "

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/02/2015 14:05:43

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2015 14:00 לינק ישיר 

זה בדיחה או ספר?....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2015 14:01 לינק ישיר 

בסד

חחחחעעעע חכה לוקח זמן לערוך,בהתחשב בעובדה שאני מתמרנת בין אוכל למקלדת...ככה זה שאתה לא עוזר לי...ממש עזר כנגדי אתה  אה

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/02/2015 14:01:59

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2015 14:07 לינק ישיר 

עזר כנגדך?????רק זה חסר לי בחיים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2015 14:09 לינק ישיר 

בסד

חכה חכה אתה עוד תיפול על 4 כדי להיות עזר כנגדי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2015 14:13 לינק ישיר 

יש לך דמיון יצירתי... לקחת משהו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2015 14:15 לינק ישיר 

בסד

שששש אל תגלה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2015 14:17 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2015 14:20 לינק ישיר 

בסד
איך נפלו גיבורים? שמו להם רגל

(2) שני משוגעים על אופנוע רבים מי ישב ליד החלון בא משוגע שלישי ואומר: בואו נתחלק לזוגות

(3) איזה מפקח מגיע ממשרד החינוך לבדיקה הוא ניכנס לאחת הכיתות והכיתה שהוא ניכנס אלייה רועשת ממש חזק הוא הוציא נער אחד שהיה הכי גבוהה מיכולם ודיבר הכי הרבה לאחר 15 דקות ניגש תלמיד מהוסס ושואל בפחד את המפקח :?אפשר לקבל את המורה שלנו בחזרה???

(4) למה קוראים לפרח פרח??? תשובה: לא יודע אני עדיין עובד על זה

(5) שלוש משוגעים יושבים ומדברים משוגע אחד אומר: קראתי ספר עם הרבה עמודים משוגע שני אומר : קראתי ספר בצבע צהוב משוגע שלישי אומר : קראתי ספר עם הרבה מספרים פתאום השומר מגיע אומר לשלושת המשוגעים :מי לקח לי את הספר טלפונים

(6) שוטר ראה איש הולך אם פינגווין . השוטר ניגש אל האיש ואמר לו: כדאי שתיקח את הפינגווין לגן חיות" . יום למחרת השוטר ראה שוב את האיש עם הפינגווין. השוטר אמר לאיש "לא אמרת י לך לקחת את הפינגווין לגן חיות" אומר האיש " אתמול הלכנו לגן חיות והיום אנחנו הולכים לסרט".

(7) מרוקאי רומני ואתיופי בהפסקת צהריים. המרוקאי מוציא לחמניה רואה מדבוחה ואומר: "מה עוד פעם מדבוחה? אם מחר יש לי מדבוחה אני קופץ מהגג!" האתיופי מוציא אינגרה ואומר: " מה עוד פעם אינגרה? אם מחר יש לי אינגרה אני קופץ מהגג!" הרומני מוציא סנדוויץ ואומר: "מה עוד פעם סנדוויץ? אם מחר יש לי סנדוויץ אני קופץ מהגג!" למחרת שלושתם נפגשים בהפסקה על הגג, המרוקאי מוציא רואה מדבוחה קופץ ומת. האתיופי מוציא אינגרה קופץ מהגג ומת. הרומני מוציא סנדוויץ קופץ מהגג ומת. שלושת המשפחות יושבות שבעה אז אישתו של המרוקאי אומרת: "אני לא מבינה, הוא אהב מדבוחה אם הייתי יודעת אז לא הייתי מכינה לו..." אישתו של האתיופי אומרת: "אני לא מבינה, הוא אהב אינגרה אם הייתי יודעת שהוא לא אוהב הייתי מכינה לו משהו אחר..." אישתו של הרומני אומרת: "אני לא מבינה, הוא הכין את האוכל לעצמו..."

(8) האימא: איך הציון שלך במבחן הילד:לא כל כך טוב אבל עניתי על 3 שאלות נכון האימא : מה הן? הילד : שם,כיתה ותאריך

(9) איש אחד אומרלדוקטור : דוקטור אני סובל מכאבים דוקטור: מה חשבת להנות מהם

(10) המורה שואלת את דני: "דני, אני רוצה שתסביר לי מדוע איחרת... והפעם תגיד את האמת... אל תשכח שסבתא שלך נפטרה כבר פעמיים..."

(11) תלמיד: "אפשר להעניש מישהו על משהו שלא עשה?" המורה: "לא..." התלמיד: "טוב, אז לא הכנתי שיעורי בית."

(12) מורה: מדוע לא הגעת למבחן אתמול? תלמיד: ככה. המורה: ככה זו לא תשובה. תלמיד: למה? המורה: ככה

. (13) איך מלמדים תינוק פרסי לעמוד על שני רגליים???תולים לו שקל על התקרה

(14)בעזרת מה מאלפים כלב פרסי ???? מחביאים לו שקל באדמה

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 26/02/2015 14:22:01

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2015 14:28 לינק ישיר 

איך הבדיחות האלה קשורות לשידוכים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/2/2015 14:30 לינק ישיר 

בסד

מותק בפורים עושים ההפך...שמים את השידוכים בזבל

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2015 14:34 לינק ישיר 

לעומת כל השנה שמקבלים את הזבל בשידוכים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/2/2015 14:37 לינק ישיר 

בסד

חחח כמה שזה נכון..למרות שאני לא כ"כ אוהבת לקורא לנשמות יהודיות זבל....
אבל יותר נכון להגיד שאנחנו ה"פח זבל" ...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מששש מששש מששש משנכנס אדר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext