| נשלח ב-7/6/2015 15:39 |
|
| |
הצבעה למנהל פורום חדש-תעמולה וסמול טוק הקשור לנושא
בסד
שלום וברכה, פניתי להנהלת הפורומים וסיפרתי להם על בעיית הפורום שלנו. על החשיבות למצוא פתרון חלופי... הוא בתגובה כתב שהבעיה ידועה ועל כן נעשה כאן בחירות, המתמודד שיקבל את מירב הקולות יזכה לנהל את הפורום ע"י הנהלת האתר...
כל אחד מוזמן להציע את עצמו או להצביע.
מקווה לשיתוף פעולה פורה.
בברכה, חייכנית(=
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/06/2015 13:25:05
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2015 15:50 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2015 21:39 |
|
| |
קטנה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2015 22:20 |
|
| |
הייתי גם מצביעה לעצמי אני רק לא סגורה על זה אם באלי על התפקיד...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2015 22:27 |
|
| |
פחות מפריע מי יהיה, יש 3 נקודות שחשובות. 1. שלא יהיה מזרוחניק או בעל השקפות דומות שהלא הפורום חרדי. 2. שלא יהיה מכתות שבמקום לקיים והגית יומם ולילה משוטטים בעולם במסווה של קירוב יהודים וחסידות. כבודם במקומם מונח, אולם מקומם בפורום שידוכי חסידים/שידוכי חסידים שמקרבים יהודים ברחבי העולם. אין דעת תורה שיהודים מסעיף 1 ו2 לא רצויים בפורום, אלא שעדיף שינהל מישהו שנמצא בזרם המרכזי (מאאעיין סעעעטרעיים בלע"ז). 3. שיהיה בעל ניסיון כתיבה מוכח, שיידע להבחין בין עיקר לתפל ובין מוץ לתבן. אחד שכתב במהלך השנים אשכולות בעלי תוכן ועניין, שעוררו דיונים ועניין. כל הנ"ל בלשון זכר, אך גם תקף ללשון נקבה. היות שאין מדובר בליצור משהו חדש יש מאין, אלא להמשיך משהו קיים שגברים יצרו, נשים יכולות וראויות לכהן. יש מקום למנהל משנה מכתות המצויינים בסעיף 2 ועל כן אני מצביע לחייכנית בתור מנהלת משנה , במידה ויהיה מנהל ראשי שעונה לקריטריונים שתקפים לדעת תורה שכתבנו לעיל. הליטאי.
תוקן על ידי ליטאי613 ב- 07/06/2015 22:31:48
תוקן על ידי ליטאי613 ב- 07/06/2015 22:35:17
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2015 22:40 |
|
| |
במילים אחרות רק ליטאי בן תיירה שלומד כל היום ראוי לנהל את הפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2015 22:55 |
|
| |
אני מציע את כוזרית למנהלת הראשית. כוזרית הוכיחה את עצמה שהיא אישה שקולה וחכמה, והיא יודעת להתבטא מצוין ! כוזרית, אנא בטובך ! קבלי בזאת את ניהול הפורום, זה לא עבודה קשה. יהיה לך גם מנהל/ת משנה. לגבי הסגן, זה יכול להיות חייכנית או מישהו/מישהיא אחר/ת שיבחר כאן ברוב קולות. לחייכנית יש יתרון כי היא תוכל להפגש עם כוזרית וללבן עניינים. חייכנית גם ראויה מאוד לתפקיד ! (ברור שגם "קטנה" ראויה, והכל כפוף לדעות החברים באשכול הזה, ויתכנו שינויים) אני מפון, מסתבר שלא אוכל לנהל, אין טעם שאבחר, ואז יהיה לי בעיה בניהול. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2015 23:11 |
|
| |
אני בעד טום לא אכפת לי שיהיו לו כמה מזכירות חוץ מזה שאין ממנים אשה על הציבור אולי בחייכנית יש להקל כי רוב ימיה היא מתנהגת כמו גבר
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2015 00:26 |
|
| |
| אליפלת כתבה: |  | במילים אחרות רק ליטאי בן תיירע שלומד כל היום ראוי לנהל את הפורום |
|
|
| נשלח ב-8/6/2015 00:27 |
|
| |
| אליפלת כתבה: |  | אני בעד טום לא אכפת לי שיהיו לו כמה מזכירות חוץ מזה שאין ממנים אשה על הציבור אולי בחייכנית יש להקל כי רוב ימיה היא מתנהגת כמו גבר |
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2015 07:52 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2015 09:44 |
|
| |
| אליפלת כתבה: |  | אני בעד טום לא אכפת לי שיהיו לו כמה מזכירות חוץ מזה שאין ממנים אשה על הציבור אולי בחייכנית יש להקל כי רוב ימיה היא מתנהגת כמו גבר |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2015 10:59 |
|
| |
שאול גם לא רצה למלוך תמיד הטובים מתחמקים אסור לדור לוותר עליו זה יהיה בכייה לדורות
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2015 11:20 |
|
| |
בסד
אני רואה שלא הובנתי נכון. רק הניק עצמו יכול להציע את עצמו ולא אחרים ינסו לשכנע כאן. קצת לכבד את רמת המשכל שלכם בהבנת הנקרא.
מי שמעוניין ורק הוא יציע את עצמו./יצביע עבור מי שמציע את עצמו. ואם לא עדיף שלא יגיב.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2015 11:27 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | פחות מפריע מי יהיה, יש 3 נקודות שחשובות. 1. שלא יהיה מזרוחניק או בעל השקפות דומות שהלא הפורום חרדי. 2. שלא יהיה מכתות שבמקום לקיים והגית יומם ולילה משוטטים בעולם במסווה של קירוב יהודים וחסידות. כבודם במקומם מונח, אולם מקומם בפורום שידוכי חסידים/שידוכי חסידים שמקרבים יהודים ברחבי העולם. אין דעת תורה שיהודים מסעיף 1 ו2 לא רצויים בפורום, אלא שעדיף שינהל מישהו שנמצא בזרם המרכזי (מאאעיין סעעעטרעיים בלע"ז). 3. שיהיה בעל ניסיון כתיבה מוכח, שיידע להבחין בין עיקר לתפל ובין מוץ לתבן. אחד שכתב במהלך השנים אשכולות בעלי תוכן ועניין, שעוררו דיונים ועניין. כל הנ"ל בלשון זכר, אך גם תקף ללשון נקבה. היות שאין מדובר בליצור משהו חדש יש מאין, אלא להמשיך משהו קיים שגברים יצרו, נשים יכולות וראויות לכהן. יש מקום למנהל משנה מכתות המצויינים בסעיף 2 ועל כן אני מצביע לחייכנית בתור מנהלת משנה , במידה ויהיה מנהל ראשי שעונה לקריטריונים שתקפים לדעת תורה שכתבנו לעיל. הליטאי.
תוקן על ידי ליטאי613 ב- 07/06/2015 22:31:48
תוקן על ידי ליטאי613 ב- 07/06/2015 22:35:17 |
|
בסד
אם אני נמצאת במקום שני בראש של לטאי...זה כבר כבוד גדול
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2015 12:01 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | פחות מפריע מי יהיה, יש 3 נקודות שחשובות. 1. שלא יהיה מזרוחניק או בעל השקפות דומות שהלא הפורום חרדי. 2. שלא יהיה מכתות שבמקום לקיים והגית יומם ולילה משוטטים בעולם במסווה של קירוב יהודים וחסידות. כבודם במקומם מונח, אולם מקומם בפורום שידוכי חסידים/שידוכי חסידים שמקרבים יהודים ברחבי העולם. אין דעת תורה שיהודים מסעיף 1 ו2 לא רצויים בפורום, אלא שעדיף שינהל מישהו שנמצא בזרם המרכזי (מאאעיין סעעעטרעיים בלע"ז). 3. שיהיה בעל ניסיון כתיבה מוכח, שיידע להבחין בין עיקר לתפל ובין מוץ לתבן. אחד שכתב במהלך השנים אשכולות בעלי תוכן ועניין, שעוררו דיונים ועניין. כל הנ"ל בלשון זכר, אך גם תקף ללשון נקבה. היות שאין מדובר בליצור משהו חדש יש מאין, אלא להמשיך משהו קיים שגברים יצרו, נשים יכולות וראויות לכהן. יש מקום למנהל משנה מכתות המצויינים בסעיף 2 ועל כן אני מצביע לחייכנית בתור מנהלת משנה , במידה ויהיה מנהל ראשי שעונה לקריטריונים שתקפים לדעת תורה שכתבנו לעיל. הליטאי.
|
|
סעיף 3 סותר את סעיף 2.....
תוקן על ידי גרושי ב- 08/06/2015 12:02:27
|
|
|
|
|