| נשלח ב-11/6/2015 09:15 |
|
| |
שמחת חברי או שמחת שכנתי
שלום לך ליטאי לרגל התמנותך החגיגית ייתכן שכדאי לעשות שינוי קטן בפורום המטרה של כולנו ואני מניח שגם שלך היא אחת ויחידה ,שלאנשים יהיה איפה לפרוק את רגשותיהם . לא חלילה כדי שאנשים זרים יחשבו איזה פורום חשוב ומכובד שידברו עליו בחוצות ירושלים והסביבה כזכור המנכ''ל לשעבר דרש דרישה נחרצת שכל תגובה שאינה שייכת במליון אחוזים לנידון, לא תכתב ואם נכתבה חלילה היא תמחק לאלתר אמנם אני סך הכל איש פשוט ולא מנהל אבל לדעתי העניה אכן ראוי לשמור על סדר מסויים בפורום אבל מכאן ועוד לבוא ולסגור אשכולות על כל חריגה קטנה או חלילה לחסום משתמשים ראויים, הדרך רחוקה רחוקה סך הכל כולם פה אנשים חושבים ואם החברים מגיבים על אשכול מסויים סימן שהם נהנים ממנו או מעצם הדיון חוץ מזה שכל ענין הסמול מסובך ביותר מרוב תגובות (על אף שתפתח עכשיו סמול חדש) נחמד להכנס ולראות עם מי לדבר מאשר לשתוק כדגים מחמת כבוד הפורום הנעלה בטוח שתקח את זה לתשומת ליבך רק אל תשכח שמחת החברים פה קודמת לכל
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 09:17 |
|
| |
שמחת זקנתי..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 09:37 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
שמחת זקנתי.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 09:38 |
|
| |
אל המנהל הליטאי שלי"טא
אחרי הכל..
הפורום נועד לפרוק תסכולי הסינגלס..
אל תדינינו במטותא מינך
על קוצו של אשכול..
תן לחברים לזרום..אם זה עושה להם קצת טוב..
תוקן על ידי טום888 ב- 11/06/2015 09:38:58
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 09:41 |
|
| |
.
תוקן על ידי אליפלת ב- 11/06/2015 09:43:22
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 09:47 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | אל המנהל הליטאי שלי"טא
אחרי הכל..
אל תדינינו במטותא מינך
על קוצו של אשכול..
|
|
קוראים לזה, מישהו במצברוח טום היום:)
אני בעד סינון בסיסי, לדעתי כן ניתן להעלות את רמת התגובות בפורום אם ישימו עין. אבל חשוב שלא תהא סתימת פיות, קל להגיע לשם. לפעמים עדיף את הפתוח ממש, מאשר לחסום כמה אמירות חשובות. בל נשכח את התקופה, זה הזמן לפרוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 11:37 |
|
| |
אליפלת, אין לברך את ליטאי על השתלטותו על הפורום ברגל גסה, ובאמצע עריכת בחירות. עלינו לדאוג לכך שהוא יעוף מפה כמה שיותר מהר. וממילא דעתו מעניינת כקליפת השום. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 14:29 |
|
| |
אליפלת צודק. מצד אחד- חייבים לאפשר למנהל לנהל. וכמובן שמול מנהל יש חילוקי דעות. זה ברור שכשיהיה מנהל נצטרך לקבל את דעתו אם לא הצלחנו לשכנעו בפרטי. כך העולם מתנהל. אבל מצד שני- אם מתחילים עם לקרוא לחלק מחברי הפורום- חברי כת, ממשיכים בהשתלטות באמצע שחברים רוצים בחירות ועוברים לנעילת אשכול שדומה לשני אבל לא זהה ולא פוגע באף אחד, והכל תוך 24 שעות.. תראו, מהנהלת האתר הסבירו לחייכנית שזה זמני בלבד. בידיים שלכם לבחור במישהו אחר או לבחור בדרך הזו. נצטרך לכבד את דעת הרוב. כמובן שאני מקווה שהרוב חושב כמוני...  ליטאי, אני מבקשת סליחה שאני עושה את זה ככה. אני יודעת שזה לא מכובד. אבל אני חושבת שנפגע כבודם של הרבה אחרים בדרך. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 14:48 |
|
| |
| ליטאית4 כתב: |  | אל המנהל הליטאי שלי"טא
אחרי הכל..
אל תדינינו במטותא מינך
על קוצו של אשכול..
איך אפשר שלא להיות במצברוח טום היום!!!!!
אני בעד סינון בסיסי,
לדעתי כן ניתן להעלות את רמת התגובות בפורום אם ישימו עין.
אבל חשוב שלא תהא סתימת פיות, קל להגיע לשם.
לפעמים עדיף את הפתוח ממש, מאשר לחסום כמה אמירות חשובות.
בל נשכח את התקופה, זה הזמן לפרוק. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 14:51 |
|
| |
כל הכבוד שאתה שומר על מצב רוח חיובי בפורום 
בעזרת ה', ירגעו העניינים, וכולנו נחזור לזה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 15:10 |
|
| |
| ליטאית4 כתב: |  | אל המנהל הליטאי שלי"טא
אחרי הכל..
אל תדינינו במטותא מינך
על קוצו של אשכול..
אני בעד סינון בסיסי, לדעתי כן ניתן להעלות את רמת התגובות בפורום אם ישימו עין. אבל חשוב שלא תהא סתימת פיות, קל להגיע לשם. לפעמים עדיף את הפתוח ממש, מאשר לחסום כמה אמירות חשובות. בל נשכח את התקופה, זה הזמן לפרוק. |
|
בסד
דעתי כדעתך. פה המקום שלנו לעבור את התקופה הקשה הזו. וממש אין לנו כוח למנהל/ת שיקשה עלינו את חיינו....
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 17:00 |
|
| |
אני לא כותב ממקום של אגו/ניהול אלא נטו מטובת הפורום. אליפלת, למנהל הישן היהה שיקול דעת, וגם לי יש שיקול דעת. חשוב לשמור על הרמה של הפורום, לא ברור מדוע אתה בוחר ושוב לפתוח אשכולות חדשים בנושאים שהיו במקום לרכז את הדיון באשכולות הקיימים. הפורום נועד לדיונים בנושא שידוכים, ולא רוצים לראות אותו מלא באשכולות כפולים על דיונים זהים,זה מוריד את הרמה שהיתה פה שנים. נשמח אם תיישר קו ותכבד את הכללים של הפורום כמו שכולם מכבדים. תודה רבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2015 14:21 |
|
| |
אל תגיד נשמח תגיד אני אשמח כי לפי מה שאני רואה חייכנית כוזרית טום רציף דווקא חושבים הפוך ממך ואל תגיד כמו שכולם מכבדים כי אתה לא מכבד לבזות ציבורים שלמים זה הדבר האחרון שנקרא לכבד
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2015 00:33 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | אל המנהל הליטאי שלי"טא
אחרי הכל..
אל תדינינו במטותא מינך
על קוצו של אשכול..
תוקן על ידי טום888 ב- 11/06/2015 09:38:58
|
|
רשמתי לעצמי. אזכור זאת כשתהיה מנהל. ;)
|
|
|
|
|