| נשלח ב-23/6/2015 00:48 |
|
| |
חוויות מהשידוך הקודם... ואולי קבלת עצות....
ב"ה היא היתה בת עשרים ושמונה... כן.. צעירה ממני בתשע שנים דבר שהפריע בהתחלה ופחדתי לגדל עוד ילדה (בנוסף לאלה שיבואו בעזרת ה') אבל בשידוכים התברר שהיא בוגרת ואפילו קצת מעניינת, קצת הפריע לי שרק אחרי חמש פגישות היא גילתה שאינה כל כך חרדית (היא אמרה שהיא חוזרת בתשובה שנים ושהייתה דתית לאומית מבית..) ואני חשבתי לתומי שחוזרת בתשובה הכוונה שהיא חרדית כיום והתברר שלא כל כך, היא לא היתה בטוחה שלילדים צריך חינוך חרדי ולא דתי לאומי חזק כמו שהיא קראה לזה, והתייעצתי עם ת"ח שאינו רבי אבל קשה לתפוס את רבי (הרב שלום ארוש) אז אני מתייעץ עם ת"ח מהאיזור שלי, והוא הציע מקום מסויים דתי לאומי באמת חזק וברמה חרדית ושנינו הסכמנו אני והיא, אבל אז היא התחילה לאמר שגם אינה בטוחה שלא צריך לשרת בצה"ל ופה כבר הבנתי שזה לא בשבילי... כמובן התייעצתי עם הרב שוב והוא הסכים שזה לא בשבילי, בכל אופן הבחורה עצמה היתה ממש מתוקה ואפשר אפילו לאמר שהתאהבתי חח, אבל לא שייך לגדל ילדים בבית שאין הסכמה מינימלית לגבי ההשקפה כמו שלא אלך עם ליטאית שעדיין "מתנגדת" לחסידות למרות שכל גדולי הליטאיים כבר מזמן קיבלו אותה ואף מצטטים המון וחלקם מצטטים גדולי חסידות יותר מרבותיהם הליטאיים... כדוגמת רבי הקודם המשגיח הרה"צ דן סגל, שהיה רועד כשדיבר על ר' חיים מצאנז או על הבעש"ט יותר מכל צדיק אחר... וגם היה ועדיין מדבר על התבודדות ועל חשיבותה וכו'... ואני מאמין שבקרוב יתחיל לרעוד גם בסיפוריו על ר' נחמן כמו שהרבה צדיקים מתקרבים אליו היום...
בכל אופן רציתי להדגיש שזה אינו אשכול לויכוחים ומי שאינו מסכים עם השקפותיי מוזמן להתווכח באשכולות אחרים בבקשה איני מעוניין בעוד ויכוחים רק באתי לספר את סיפורי ולקבל עצות ממי שהשקפותיו הם כן כמו שלי... אז רציתי להתייעץ לגבי העתיד... קודם כל מה עם הבדל כזה בגיל לדעתכם? זה כדאי או סתם יצר הרע? וכן אני יודע שיש כאלה שנשואים עם הבדל של גם חמש עשרה שנה וכו' אבל לי זה לא בא טוב כל כך... אני מעדיף אחת שלפחות בת שלושים... ושנית איך לומדים לסנן ולנפות כך שתגיע רק אחת שבאמת מתאימה וללא בזבוז זמן, ברור שהכל לטובה ישתבח שמו אבל ברור שעדיף לשבת וללמוד או להתבודד מסתם לבזבז בשידוך לא מתאים... תודה מראש....
תוקן על ידי טבצניק ב- 23/06/2015 00:59:43
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 00:55 |
|
| |
אנסה לענות לעצם העניין
פער גילאים זו לא סיבה להוריד,
כי זה לא מה שקובע, הקובע הוא זו האישיות של אותה אחת,
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 00:59 |
|
| |
אתה צריך לברר יותר טוב, ואז תדע לקראת מה אתה הולך. וכמו שאמר המנהל, מה שקובע הוא לא הגיל, אלא האישיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 01:01 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | | אתה צריך לברר יותר טוב, ואז תדע לקראת מה אתה הולך. וכמו שאמר המנהל, מה שקובע הוא לא הגיל, אלא האישיות. |
|
אפשר להמשיך ולקרוא לי טום..:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 01:04 |
|
| |
ב"ה כמו שאומרים אחינו הלא דתיים זה לא הגיל זה התרגיל חח היא באמת עשתה לי תרגיל חח בכל אופן מה הכוונה הגיל לא קובע? עד כמה? כי אני מוכן להיפגש עם בת שלושים ומעלה אני חושב ששבע שנים זה מספיק הבדל לא? למשל עשרים ושמונה קצת הרגישה לי שלא הפנימה מספיק ש-וואלה השעון מתקתק... נראה לי שכשהקידומת משתנה ל... שלוש... זה נהיה קצת רציני יותר והיא קולטת יותר שאין הרבה זמן לבזבז לא?....
תוקן על ידי טבצניק ב- 23/06/2015 01:04:56
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 01:07 |
|
| |
מזל שאני יודעת מתמטיקה בסיסית אם היא בת 28 זה אומר שאתה בן 37 עם כל הכבוד בגיל שלך שהוא קצת מופלג גיל של בחורה לא אמור להוות בעיה בטח לא כשהיא צעירה יחסית ומוכנה להיפגש עם בחור בגיל שלך... דבר שני היא בת 28 למען השם איפה חשבת שבגיל הזה היא ילדה?! כאילו אמנם ההפרש הזה משמעותי בגילאי ה20 המוקדמים אבל סליחה אתה בגיל שבצבא כבר עוד רגע יוצאים לפנסיה! הנושא של ההשקפה הוא נכון כי זה דבר מאוד בסיסי השאלה כמה היא סגורה על עצמה כי זה נשמע שהיא די מפוזרת ואין לה מושג מה היא מחפשת ואני חייבת להעמיד דברים על דיוקם יש המון רבנים ליטאיים שמכניסים את רבי נחמן בדרשותיהם וההתנגדות לברסלבים בכלל לא קשורה לבעש"ט או לרבי נחמן אלא לברסלבים עצמם! בהצלחה...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 01:08 |
|
| |
יש כאלה בגיל 24 שהכי רוצות כבר להתחתן..
זה לא עניין של גיל בדווקא..
מה שאתה צריך לבדוק בבחורה זה שלוש ה דברים.א. הסגנון והאישיות..מתאים או לא
ב.ההשקפה
ג.המראה מתאים או לא..
אם אתה יכול לענות על שלושת שאלות אלה בהן..אז מזל טוווב!...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 01:15 |
|
| |
| די88 כתב: |  | מזל שאני יודעת מתמטיקה בסיסית אם היא בת 28 זה אומר שאתה בן 37 עם כל הכבוד בגיל שלך שהוא קצת מופלג גיל של בחורה לא אמור להוות בעיה בטח לא כשהיא צעירה יחסית ומוכנה להיפגש עם בחור בגיל שלך... דבר שני היא בת 28 למען השם איפה חשבת שבגיל הזה היא ילדה?! כאילו אמנם ההפרש הזה משמעותי בגילאי ה20 המוקדמים אבל סליחה אתה בגיל שבצבא כבר עוד רגע יוצאים לפנסיה! הנושא של ההשקפה הוא נכון כי זה דבר מאוד בסיסי השאלה כמה היא סגורה על עצמה כי זה נשמע שהיא די מפוזרת ואין לה מושג מה היא מחפשת ואני חייבת להעמיד דברים על דיוקם יש המון רבנים ליטאיים שמכניסים את רבי נחמן בדרשותיהם וההתנגדות לברסלבים בכלל לא קשורה לבעש"ט או לרבי נחמן אלא לברסלבים עצמם! בהצלחה... |
|
אבל ביקשתי לא להיגרר לויכוחים ובטח לא להשמצות אז באה אחת שמשמיצה את *כל* ה"ברסלבים" אם הקודמת השמיצה "רק" 20% אז זה אמור להיות בסדר? אני מבקש מהמנהל... לנהל... בדקת פעם את ה"נתונים" שלך לפני שאת מוציאה שם רע על זרם שלם של כשרים ויראים???????? אני לא מעוניין בתשובה שלך!!!!! תודה אני כבר יודע את התשובה... בבקשה ממך לא להגיב לי באשכול שאני פותח את מוזמנת להביע דעתך באשכולות אחרים, אני מבקש, תודה... זה שהשמצת אותי ובצורה "מתוחכמת" הפכת אותי בגיל שלושים ושבע ל"פנסיונר" חח לא מזיז לי... אבל לגבי ברסלב אני מוחה ולא מעוניין בדעתך בכלל בשום נושא בגלל זה, תודה מראש....
תוקן על ידי טבצניק ב- 23/06/2015 01:19:59
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 01:19 |
|
| |
קודם כל לא השמצתי אלא רשמתי עובדה די ידועה בשטח דבר שני אתה בן 40 אז תתבגר קצת ואל תגיד לי איפה להגיב ואיפה לא... לא רוצה תגובות אל תפתח אשכולות!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 01:21 |
|
| |
ב"ה אני עכשיו לא רק "פנסיונר" בן שלושים ושבע.... אלא כבר נהייתי בן ארבעים..... וואו.... הזמן עובר מהר..... לא השמצת אלא ציינת "עובדה ידועה בשטח" באיזה שטח של כת מדברי לשון הרע??? או יותר נכון מוציאי דיבה כי זה 100% שקר גס ונתעב.... אה כן שמעתי על ה"שטח" שלהם הרבה.... אני מבקש לרדת לי מהחיים ומהר.... 
תוקן על ידי טבצניק ב- 23/06/2015 01:24:13
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 01:24 |
|
| |
כשנהנים הוא עובר מאוד מהר... התגובה שלי היתה לעניין מאוד כי אתה משמיץ את הלטאיים שלא רועדים ואני מציינת עובדה לגבי הברסלבים מה ההבדל בינינו?! שאתה פותח האשכול ואני "רק" המגיבה בו?!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 01:31 |
|
| |
ב"ה וואי וואי וואי אני מבין את פשר המשפט "מכה שלא כתובה".... אני אמרתי שלא רועדים? אמרתי שיש צדיקים ליטאיים שרועדים מגדולי החסידות יותר מרבותיהם שלהם... הדגש על יותר... לא אמרתי שלא בכלל.... אנא רדי לי מהחיים.... בבקשה?.... ה' ישמור ויציל ויושיע
תוקן על ידי טבצניק ב- 23/06/2015 01:31:44
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 01:33 |
|
| |
מי בכלל עלה לך לחיים ריבונו של עולם?! הגבתי לך על השאלה הראשונית ששאלת עניתי ברצינות יתירה ואתה לא יודע לקבל מגוון דעות פלורליזם-קצת!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 01:34 |
|
| |
טום- טרול!!!! נא לבדוק
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 01:59 |
|
| |
ב"ה אמא אני מבוהל
תוקן על ידי טבצניק ב- 23/06/2015 01:59:48
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 02:14 |
|
| |
מר טבצניק היקר..
עקבתי אחרי חילופי הדברים בינך לבין די
די היא אחת מהניקיות היותר מכובדות כאן.היא כתבה לך בצורה הכי ענינית, ואתה לקחת את דבריה למחוזות שאף אחד לא חלם...
תתאפס על עצמך..הפורום הוא לא גנון..
!!!
הפורום יישאר על רמה..
במידה שתמשיך בהתנהגותך ובתגובותיך להוריד את הרמה..
אתה תחסם וחבל!!
תוקן על ידי טום888 ב- 23/06/2015 02:14:27
|
|
|
|
|