תלמד מטעויות של אנשים אחרים. לא תחיה מספיק זמן כדי ללמוד מטעויות של עצמך
נשלח ב-4/8/2015 00:11
תרשום מספר...
נשלח ב-4/8/2015 06:41
אני אישית מנסה לבקש את זה לפני פגישה לא בשביל לתחקר בעיקר כי זה עוזר לי להשתחרר בפגישה. לא תמיד הפרטנרית מבינה אותי ולפעמים מפרשים את זה לכיוונים לא נכונים אבל זה לא מונע ממני להמשיך ולבקש
נשלח ב-4/8/2015 17:15
אין עניין לדעתי לדבר..כי בדכ לא יורידו מפון אז...אם זה מישהו שבא ממש לחוץ לכל פגישה וזה מה שעוזר לו ניחה..אם לא..לא רואה עניין לדבר..
נשלח ב-4/8/2015 20:00
יש הרבה שמורידות אחרי שיחת טלפון, או שאומרות לך תוך כדי השיחה ; אממ מצטערת, לא נראה לי
חרדית שמבקשת שיחת טלפון, היא אחת שבאה לבדוק ולסנן בטלפון .
זה לא לעניין להגביל אותה בשאלות /חופרות.
חייכנית, היתה אחת שלא הסכמתי לשוחח איתה בטלפון, כי אין טעם לשיחת טלפון....
בסוף יצא בידיוק, שלמחרת כשהיא רצתה כבר להפגש.. הייתי באמצע משהו
אני אישית לא רואה סיבה שלא לדבר בטלפון (ואני חרדי) ההפך לפעמים אתה רואה תמונה והכל נראה סבבה וכשנפגשים צריך למרוח שיחה משעממת עם בן אדם שהשיחה לא זורמת
בשיחת טלפון אתה לא מתארגן מתלבש מתנייד .אתה יושב בכפכפים ובגד ים על החוף נח ומדבר בשיא הנוחות ומה גם שיותר קל לסיים את השיחה .
לא מצליח להבין מה השאלה בכלל. גם אם נראה שהיא בכיוון של לסנן זמן אוויר כבר לא עולה כסף תמצא זמן פנוי ותתקשר לך תדע אולי תשנה את דעתה
שיחת הטלפון לפני לא תסגיר כלום וגם דרכה א"א להסיק דברים.
ולימדונו חכמים: "אינה דומה ראייה לשמיעה".
תוקן על ידי uניק ב- 04/08/2015 22:56:52
נשלח ב-5/8/2015 02:22
רציף, שיחת טלפון היא העברה של נטו מידע יבש. שזה לא הבסיס להכרת בת זוג. בשיחת טלפון אי אפשר לצפות כימיה! (יש מצב שבטלפון זורם מדהים ובמציאות צולע וכן להיפך) בפגישה אפ תשים לב, ההרגשה אחרי הפגישה לא נובעת מזה שהיא ענתה בהתלהבות ש"כןן!! בדיוק לחיידר הזה חשבתי לשלוח את הילדים" אלא ממשהו בלתי מוסבר, כי זה לא מאוד מודע, זה פשוט איך שהרגשת כשהיית איתה, שפת גוף, היחס שלה לדברים שלך וכו וכו המון המון דברים שאנחנו קולטים בצורה בלתי מודעת. דברים שלא קיימים בשיחת טלפון.
אז לכן אני לא מוכן לקיים שיחה כזו. לא רוצה להוריד מישהי על כזה דבר כשיש מצב שזו טעות (ואם לא הולך להוריד- אז בכל אופן השיחה מיותרת)
ועוד נקודה שקצת שולית, ואולי הרבה פה יתנפלו עלי שאני חשוך ופרימיטיב, אבל לדעתי שיחת טלפון היא משהו קצת יותר אישי...אפשר אולי לקרוא לזה second base. כמו שלא תפרסמ/י את המספר שלך לכל מאן דבעי, כי הו/יא זר- ככה גם הבחורה המוצעת הינה זרה, וזה זול וחילוני לגמרי לקיים שיחה כזו לפני דייט, כאילו שאתם חברים כבר שנים או שלחלופין הכרתם באיזה בר ועכשיו הגיע הזמן לנצל את המספר שקיבלת. אבל זה רק אני לפי מה שאני רואה בתגובות... אולי לא כסאי לי להשתמש בכפתור ה'שלח'
רציף, שיחת טלפון היא העברה של נטו מידע יבש. שזה לא הבסיס להכרת בת זוג. בשיחת טלפון אי אפשר לצפות כימיה! (יש מצב שבטלפון זורם מדהים ובמציאות צולע וכן להיפך)
בפגישה אפ תשים לב, ההרגשה אחרי הפגישה לא נובעת מזה שהיא ענתה בהתלהבות ש"כןן!! בדיוק לחיידר הזה חשבתי לשלוח את הילדים" אלא ממשהו בלתי מוסבר, כי זה לא מאוד מודע, זה פשוט איך שהרגשת כשהיית איתה, שפת גוף, היחס שלה לדברים שלך וכו וכו המון המון דברים שאנחנו קולטים בצורה בלתי מודעת. דברים שלא קיימים בשיחת טלפון.
אז לכן אני לא מוכן לקיים שיחה כזו. לא רוצה להוריד מישהי על כזה דבר כשיש מצב שזו טעות (ואם לא הולך להוריד- אז בכל אופן השיחה מיותרת)
ועוד נקודה שקצת שולית, ואולי הרבה פה יתנפלו עלי שאני חשוך ופרימיטיב, אבל לדעתי שיחת טלפון היא משהו קצת יותר אישי...אפשר אולי לקרוא לזה second base. כמו שלא תפרסמ/י את המספר שלך לכל מאן דבעי, כי הו/יא זר- ככה גם הבחורה המוצעת הינה זרה, וזה זול וחילוני לגמרי לקיים שיחה כזו לפני דייט, כאילו שאתם חברים כבר שנים או שלחלופין הכרתם באיזה בר ועכשיו הגיע הזמן לנצל את המספר שקיבלת.
אבל זה רק אני לפי מה שאני רואה בתגובות... אולי לא כסאי לי להשתמש בכפתור ה'שלח'