| נשלח ב-13/8/2015 20:11 |
|
| |
על איזה נושא מותר לדון כאן ?... רק על שידוכים וזהו ?
ומה עם נישואין והנהגות בנישואין ?.... מה עם תכונות אופי של האיש והאישה ?... מה עם מישהיא מהפורום מחפשת לפתוח עסק להביא מוצרים מסין ?... כי לדבר רק שידוכים זה נראה מבאס ומשעמם משהו, אם כי יש לנו את שאנל'ה, קצינה בחיל התותחנים  הרי יש לנו חיים מעבר לביצת השידוכים ! אם אפשר שהמנהלים המכובדים ירחיבו קצת את מבחר הנושאים שיהיה אפשר לשוחח עליהם, היה רצוי מאוד, אולי אם אישור מיוחד מהמנהל, למרות שאת כל העולם ואשתו אפשר לדחוף לסמול טוק, כאן זה מסודר וברור. אני מציע, שהמנהל יתיר בתקנות לדון על נושאים מיוחדים וחשובים בהיתר מראש, וזה הרי קורה בשטח, בדיעבד, כמו הדיון על הווטס אפ. וככה לא יהיה עומס של נושאים בפורום. מה דעתכם ?... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2015 21:13 |
|
| |
הפורום הוא פורום שדוכים..
רוצה לדון בענינים אחרים..יש סמול שמיועד לכך..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2015 15:06 |
|
| |
כי הרי מה שקורה, שכל הזמן יש כאן אשכולות בנושאים אחרים שלא קשורים לשידוכים בכלל, כמו האשכולות: "שטייגן" ו"וואטסאפ" של שאנל שתחיה, או אשכול ההתיעצות לגבי יבוא מוצרים מסין שפתחה כאן חייכנית שתחיה. אז אני מציע לאפשר אשכולות כאלה עם אישור מהמנהל, ככה האשכולות ישארו ולא ימחקו ע"י המנהל, כפי שקורה גם קורה לפעמים. (למשל, אחד המנהלים מחק לי אשכול שבו חפשתי מנהל לקבוצת וואטסאפ של חרדים בשידוכים, אולי כי לא קוראים לי שאנל או חייכנית, או איזה חשבון ישן אחר...) וככה גם נוכל לפתוח אשכולות לפעמים בכל מיני נושאים מעניינים, והמנהל גם ישים לב שהאשכולות שאין להם קשר לשידוכים יפורסמו בהגבלה, ולא יעמיסו על הפורום. וכל זה יפורסם בתקנות הפורום. מה דעת המנהל בעניין ? תודה רבה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2015 17:08 |
|
| |
רציף : בתור נשיא הפורום לך ספציפית מותר להעלות נושאים מגוונים
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2015 17:37 |
|
| |
מצטערת רציף אשתדל להבא לא להעלות את הדברים... אם זה מפריע זה יימחק מיידית... תודה על ההערה !
|
|
| נשלח ב-16/8/2015 17:38 |
|
| |
ובשביל שיהיה מעניין אבקש שתאתגר אותי... חפש נושא וראה איך מוצאת אני את ההקשר שלו לשידוכים..;)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2015 18:52 |
|
| |
אם אחת ל..משהי שמביאה המון אשכולות סופר איכותים על שדוכים..הביאה משו נחמד מהצד.שיהיה הקו הכללי נשמר.. אבל ברור שאם תהיה כאן מציאות גורפת..של כל יומים נושא אחר..ברור שלא יהיה מקום ..אפשר הכל..אבל בגבול הטעם יש מייבין?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2015 18:54 |
|
| |
טום בסחנונינים הורד את אשכולי !!! בבקשה...
|
|
| נשלח ב-16/8/2015 19:12 |
|
| |
תודה לך מעריכה נורא
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2015 20:35 |
|
| |
כשהתחלתי לשמוע על התאוצה ועל הגל
בשנים האחרונות שאנשים ונשים מתחילים
לצאת מאיקאה ומכל מיני רהיטים..
חשקה נפשי ללכת ולברר לעומק
אבל לא.. לא במתרס השני אלא במתרס
שלנו...
קראתי חיפשתי.. מה זה בעצם,..
לא אלעה ולא אחפור..
אבל נטייה מינית היא מתחלקת לכמה חלקים..
יש כאלו שבילדותם עברו התעללות מינית..
אם מדובר בגבר שחלילה התעללו בו
לא עלינו (גבר..) הוא יפתח נטיות דווקה!
לזן שעשה בו מה שעשה...
יש כאלו... ובקטגוריה הזו נמצאים הסלבים למיניהם... שכבר ניסו את כל סוגי הנשים
כל הגדלים מינים סוגים עדות גבהים...
עד שיצא להם מכל הכיוונים תרתי משמע...
ואין בהם את הריגוש הזה יותר אז הם מחפשים בצד השני...
יש עוד סוג של אדם שנולד עם נטיות נשיות
או ההיפך אישה שנולדה עם נטיות גבריות..
לפי התורה. והזוהר הקדוש..
נשמה יורדת אחת ומתחלקת לשניים...
חצי ממנה תכונות גבריות והחצי השני היא נקבה... וזה בעצם הזיווג המושלם...
כשיש לגבר נטייה לנשיות זה אומר איפה שהוא לא מרגיש גברי מספיק.. אז הוא מחפש את הצד הגברי ונמשך איליו....
הפתרון של התורה הוא לא ללכת לפסיכולוגים שיגידו לך תחייה איך שאתה מרגיש תן לזה לפרוץ אל תקים משפחה נורמאלית ... אלא הפתרון של התורה הוא למצוא לאותו אחד אישה עדינה יותר.. שלידה הוא ירגיש גברי יותר!!!
רוב הפעמים זו מחלה וסטייה... לא מולד..
ואם זה מולד יש גם פתרון לזה... לא ארחיב יותר אבל במחוזותינו זה עדיין אפשר למצוא גם חתיכים וגם גבריים ... לא עד כדי כך נדבקנו.... למרות שיקומו החולקים על דברי אבל לפחות תמצתי... ואין צורך להתחיל לפתח עוד פחד מלצאת עם גבר מושך שאוהב להשים דאורדורנט וגם בושם ..
ולכל מיני דברים שצצו פה באשכול... אם אפשר לכבד יש פה אנשים עם לב רגיש ..;( תודה! (רשמתי פה כי נמחק האשכול של הגברת יוניק) וסליחה על הבלאגאן תאשימו את סטיב ג׳ובס
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2015 21:44 |
|
| |
| שאנל22 כתב: |  | | כשהתחלתי לשמוע על התאוצה ועל הגל
בשנים האחרונות שאנשים ונשים מתחילים
לצאת מאיקאה ומכל מיני רהיטים..
חשקה נפשי ללכת ולברר לעומק
אבל לא.. לא במתרס השני אלא במתרס
שלנו...
קראתי חיפשתי.. מה זה בעצם,..
לא אלעה ולא אחפור..
אבל נטייה מינית היא מתחלקת לכמה חלקים..
יש כאלו שבילדותם עברו התעללות מינית..
אם מדובר בגבר שחלילה התעללו בו
לא עלינו (גבר..) הוא יפתח נטיות דווקה!
לזן שעשה בו מה שעשה...
יש כאלו... ובקטגוריה הזו נמצאים הסלבים למיניהם... שכבר ניסו את כל סוגי הנשים
כל הגדלים מינים סוגים עדות גבהים...
עד שיצא להם מכל הכיוונים תרתי משמע...
ואין בהם את הריגוש הזה יותר אז הם מחפשים בצד השני...
יש עוד סוג של אדם שנולד עם נטיות נשיות
או ההיפך אישה שנולדה עם נטיות גבריות..
לפי התורה. והזוהר הקדוש..
נשמה יורדת אחת ומתחלקת לשניים...
חצי ממנה תכונות גבריות והחצי השני היא נקבה... וזה בעצם הזיווג המושלם...
כשיש לגבר נטייה לנשיות זה אומר איפה שהוא לא מרגיש גברי מספיק.. אז הוא מחפש את הצד הגברי ונמשך איליו....
הפתרון של התורה הוא לא ללכת לפסיכולוגים שיגידו לך תחייה איך שאתה מרגיש תן לזה לפרוץ אל תקים משפחה נורמאלית ... אלא הפתרון של התורה הוא למצוא לאותו אחד אישה עדינה יותר.. שלידה הוא ירגיש גברי יותר!!!
רוב הפעמים זו מחלה וסטייה... לא מולד..
ואם זה מולד יש גם פתרון לזה... לא ארחיב יותר אבל במחוזותינו זה עדיין אפשר למצוא גם חתיכים וגם גבריים ... לא עד כדי כך נדבקנו.... למרות שיקומו החולקים על דברי אבל לפחות תמצתי... ואין צורך להתחיל לפתח עוד פחד מלצאת עם גבר מושך שאוהב להשים דאורדורנט וגם בושם ..
ולכל מיני דברים שצצו פה באשכול... אם אפשר לכבד יש פה אנשים עם לב רגיש ..;( תודה! (רשמתי פה כי נמחק האשכול של הגברת יוניק) וסליחה על הבלאגאן תאשימו את סטיב ג׳ובס
הוא לא היה נמחק.יישר כוח:)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2015 23:28 |
|
| |
ואנוכי לא ידעתי על מה שאנלק'ה מדברת.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2015 10:07 |
|
| |
| אליפלת כתבה: |  | רציף : בתור נשיא הפורום לך ספציפית מותר להעלות נושאים מגוונים |
|
זה רעיון טוב  לרציף, לשאנל, ולחייכנית תנתן הזכות להעלות כל נושא  אגב, היתה כאן אשכול על נטיות שכאלה, כשהתחילו לדבר שזה מגעיל אז המנהל קיבל חררה ונתן פקודה לא לסטות מהנושא  ובהמשך, האשכול הזה נמחק משום מה.. הנטיה שלי זה לדבר על כל נושא כמו שבתורה מדברים על כל נושא, זה לא ניוול פה ולא ליצנות. כשזה יגיע לשם אם יגיע אפשר למחוק תגובה נקודתית, השאלה אם זה אפשרי ?.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2015 10:16 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
אם אחת ל..משהי שמביאה המון אשכולות סופר איכותים על שדוכים..הביאה משו נחמד מהצד.שיהיה הקו הכללי נשמר.. אבל ברור שאם תהיה כאן מציאות גורפת..של כל יומים נושא אחר..ברור שלא יהיה מקום ..אפשר הכל..אבל בגבול הטעם יש מייבין? |
|
השאלה מה יהיה הלאה, אם אליפלת למשל יפתח אשכול על שיר מהמם של קרליבך על אתיתי לחננך תמחק את זה ? אני מבין שיש כאן גם את מר ליטאי, הוא ימחק את זה ? תודה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2015 10:19 |
|
| |
| שאנל22 כתבה: |  | ובשביל שיהיה מעניין אבקש שתאתגר אותי... חפש נושא וראה איך מוצאת אני את ההקשר שלו לשידוכים..;) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2015 10:46 |
|
| |
| שאנל22 כתבה: |  | כשהתחלתי לשמוע על התאוצה ועל הגל בשנים האחרונות שאנשים ונשים מתחיליםלצאת מאיקאה ומכל מיני רהיטים..חשקה נפשי ללכת ולברר לעומקאבל לא.. לא במתרס השני אלא במתרסשלנו...קראתי חיפשתי.. מה זה בעצם,..לא אלעה ולא אחפור..אבל נטייה מינית היא מתחלקת לכמה חלקים..יש כאלו שבילדותם עברו התעללות מינית..אם מדובר בגבר שחלילה התעללו בולא עלינו (גבר..) הוא יפתח נטיות דווקה!לזן שעשה בו מה שעשה...יש כאלו... ובקטגוריה הזו נמצאים הסלבים למיניהם... שכבר ניסו את כל סוגי הנשים כל הגדלים מינים סוגים עדות גבהים...עד שיצא להם מכל הכיוונים תרתי משמע...ואין בהם את הריגוש הזה יותר אז הם מחפשים בצד השני...יש עוד סוג של אדם שנולד עם נטיות נשיותאו ההיפך אישה שנולדה עם נטיות גבריות..לפי התורה. והזוהר הקדוש..נשמה יורדת אחת ומתחלקת לשניים...חצי ממנה תכונות גבריות והחצי השני היא נקבה... וזה בעצם הזיווג המושלם...כשיש לגבר נטייה לנשיות זה אומר איפה שהוא לא מרגיש גברי מספיק.. אז הוא מחפש את הצד הגברי ונמשך איליו....הפתרון של התורה הוא לא ללכת לפסיכולוגים שיגידו לך תחייה איך שאתה מרגיש תן לזה לפרוץ אל תקים משפחה נורמאלית ... אלא הפתרון של התורה הוא למצוא לאותו אחד אישה עדינה יותר.. שלידה הוא ירגיש גברי יותר!!!רוב הפעמים זו מחלה וסטייה... לא מולד..ואם זה מולד יש גם פתרון לזה... לא ארחיב יותר אבל במחוזותינו זה עדיין אפשר למצוא גם חתיכים וגם גבריים ... לא עד כדי כך נדבקנו.... למרות שיקומו החולקים על דברי אבל לפחות תמצתי... ואין צורך להתחיל לפתח עוד פחד מלצאת עם גבר מושך שאוהב להשים דאורדורנט וגם בושם ..ולכל מיני דברים שצצו פה באשכול... אם אפשר לכבד יש פה אנשים עם לב רגיש ..;( תודה! (רשמתי פה כי נמחק האשכול של הגברת יוניק) וסליחה על הבלאגאן תאשימו את סטיב ג'ובס_________________ Nobody perfect....I'm nobody ;) |
|
חן חן שאנל'ה ידעתי שאת חמודה  א) מה הקשר בין איקאה לנטיה מינית ?  ב) אני בדיעה שאצל חרדים לא חסר כאלה שמצאו פורקן ליצריהם בצד הלא הנכון, עושה רושם שאצל חרדים וחרדיות הכל תמים יותר וד"ל בציבור הכללי המצב על הקרשים, והרבה מחפשים את האושר שלהם בביצועים מוזרים.. ובריגושים שונים ומשונים, בגידות ושאר ירקות.. וילכו אחרי ההבל ויהבלו.. לדעתי, אדם חולה הוא לא מגעיל. ביהדות, לכולם (כמעט) יש את החובה ואת הזכות הגדולה להקים משפחה לתפארת ! אז יתכן שיהיו כאלה שפחות יהנו איפשהו, או יצטרכו להתמודד, אבל יהיה להם קשר בריא משפחה ואושר.. מה שקורה במיגזר הכללי שניהיה סחף לכיוון הזה  וזה לא קשר בריא והרמוני.. ואת זה התורה רצתה למנוע, שלא יתגאו בזה, ולא יהרסו את החברה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|