אצל נשים רגל על רגל ממש לא מראה סגירות, זו תנועה שקשורה למבנה הפיזיולוגי שלנו, ולעובדה שאנחנו לובשות חצאית בדר"כ...מה שיכול לעזור לך להבין מה היה - זה היכן היו רגליה - אם הן היו שלובות מתחת לכיסא - היא הסתגרה והתרחקה ממך, אם הן היו לכיוונך - ובמיוחד אם רגל אחת היתה לכיוונך - היא דווקא היתה בעניין שלך. אצל גברים זה יותר מראה סגירות -שוב, תלוי, אם הם עושים צורת 'ארבע' עם הרגליים - כלומר שמים רגל אחת ממש מעל השניה - זה תלוי היכן רגליהם עומדות.
יש ספר ממש מעניין על שפת גוף, הבעיה היחידה היא שהוא באנגלית :-/
נשלח ב-19/8/2015 21:18
"התרכזה בנאום שלה על החיים שלה". ואתה שואל אותנו אם הרגליים מראות על סגירות???
אולי תסתכל על הפה ותראה פתיחות.
נשלח ב-20/8/2015 10:36
דודכהן822 כתבה:
"התרכזה בנאום שלה על החיים שלה". ואתה שואל אותנו אם הרגליים מראות על סגירות???אולי תסתכל על הפה ותראה פתיחות.
היא דיברה כי היה לה עניין לדבר על נושא כלשהוא, שמשולב בו גם נושא שמרתק אותה, וגם החיים שלה
אז הסיפורים שלה לא מראים על פתיחות כי היה לה ענין לספר אותם, אבל רגליים סגורות בטוח אומר שהיא סגורה. הרי איזה ענין יכול להיות לה לשים רגל ימין על רגל שמאל??! (אנשים מוזרים אתם)
נשלח ב-23/8/2015 11:24
דודכהן822 כתב:
אז הסיפורים שלה לא מראים על פתיחות כי היה לה ענין לספר אותם, אבל רגליים סגורות בטוח אומר שהיא סגורה. הרי איזה ענין יכול להיות לה לשים רגל ימין על רגל שמאל??! (אנשים מוזרים אתם)
פחחחחחח הצחקתני:)
זה נראה רציף שאתה נעול על דיעה וסתם שאלת..כל מה שעונים לך יש לך תירוץ...לא באמת בא לך לך להפנים מה שחושבים כאן החברים בנושא הזה...זאת דעתי...
נשלח ב-23/8/2015 15:33
צדיקונת כתבה:
דודכהן822 כתב:
פחחחחחח הצחקתני:)
זה נראה רציף שאתה נעול על דיעה וסתם שאלת..כל מה שעונים לך יש לך תירוץ...לא באמת בא לך לך להפנים מה שחושבים כאן החברים בנושא הזה...זאת דעתי...
לפי דעתי את מכלילה, אמרתי את דעתי בנושא אחד ויחיד שהוא שונה מדעת דוד כהן.
אני מקווה שאת לא יורדת עלי כי לעגתי לך שהכרזת : אלוללללללללללל
התכוונתי לזה שמתפלספים פה לא באמת על התוכן אלא על שתי נקודות מסביב שגם ככה יש לך דיעה בנושא ואתה לא בדיוק עומד לשנות תדיעה בשאלה הספציפית הזאת לפי מה שזה נראה...הבנתוש?
נשלח ב-24/8/2015 12:41
צדיקונת כתבה:
אויי נראה לך שנפגעתי...?
סליחה אם נפעגת, כי לא התכוונתי!
התכוונתי לזה שמתפלספים פה לא באמת על התוכן אלא על שתי נקודות מסביב שגם ככה יש לך דיעה בנושא ואתה לא בדיוק עומד לשנות תדיעה בשאלה הספציפית הזאת לפי מה שזה נראה...הבנתוש?
אני כן מוכן לשנות את הדיעה שלי.
לא נפגעתי, אלא שכתבת דברים מיותרים, שאני חולק על כל מה שאני שומע כאן.