| נשלח ב-24/8/2015 22:03 |
|
| |
למה יש כאלה שלא יוצאים כל כך טוב בתמונה ?...
אולי הם קבלו הרבה ביקורת בבית, אז הם חוששים מה יהיה בעת צילום התמונות ?... אולי אין להם ביטחון /לגבי המראה שלהם ?.... הם ריגשיים או ריגושיים או מתרגשים או אין להם שקט פנימי, או שמא הם חוששים ודואגים מה יהיה ?... הבו נא את דעתכם הרמה והמקצועית, צילום תמונות זה גם לצורך שידוכים, וגם בעת כלולות ושמחות בע"ה אז מה עושים עם המטרד הזה ?  תודה רבה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2015 22:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2015 22:13 |
|
| |
יש אנשים יותר פוטוגניים ופחות פוטוגניים. אב היום זה לא בעיה ,אפשר לשנות בפוטושופ הכל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2015 22:19 |
|
| |
יש אנשים שיוצאים בתמונות יותר יפה מאשר במציאות. ויש אנשים שלרוע מזלם יוצאים בתמונות זוועה אבל, במציאות הם יפים. כעיקרון, אני לא נותנת תמונה שלי לפני הפגישה. לא שיש לי בעיה באיך שאני יוצאת(ויש לי במה להתגאות...) אלא, מהסיבה הפשוטה שהבחור לא ישפוט אותי לפי המראה החיצוני שלי בלבד!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2015 22:38 |
|
| |
פוטו רצחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח.............
|
|
| נשלח ב-25/8/2015 12:18 |
|
| |
| uניק כתב: |  | יש אנשים שיוצאים בתמונות יותר יפה מאשר במציאות. ויש אנשים שלרוע מזלם יוצאים בתמונות זוועה אבל, במציאות הם יפים. כעיקרון, אני לא נותנת תמונה שלי לפני הפגישה. לא שיש לי בעיה באיך שאני יוצאת(ויש לי במה להתגאות...) אלא, מהסיבה הפשוטה שהבחור לא ישפוט אותי לפי המראה החיצוני שלי בלבד! |
| אם יש לך במה להתגאות, זה אומר שהבחור אם יקבל תמונה, ישפוט אותך לחיוב. אז בעצם את אומרת שאת לא רוצה שהוא ישפוט(יתלהב) לפי מראה חיצוני כי הפנימיות אולי תוריד אותו לקרקע?! ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2015 12:20 |
|
| |
לשאלתך רציף, לפעמים אני יוצא טוב בתמונות ולפעמים פחות. תלוי מי מצלם ;)
תוקן על ידי דודכהן822 ב- 25/08/2015 12:20:46
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2015 13:55 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | יש אנשים שיוצאים בתמונות יותר יפה מאשר במציאות.
ויש אנשים שלרוע מזלם יוצאים בתמונות זוועה אבל, במציאות הם יפים.
כעיקרון, אני לא נותנת תמונה שלי לפני הפגישה. לא שיש לי בעיה באיך שאני יוצאת(ויש לי במה להתגאות...) אלא, מהסיבה הפשוטה שהבחור לא ישפוט אותי לפי המראה החיצוני שלי בלבד! אם יש לך במה להתגאות, זה אומר שהבחור אם יקבל תמונה, ישפוט אותך לחיוב. אז בעצם את אומרת שאת לא רוצה שהוא ישפוט(יתלהב) לפי מראה חיצוני כי הפנימיות אולי תוריד אותו לקרקע?! ;) |
|
לא.היא אמרה משהו פשוט ומובן..שאם תשלח תמונה..הזמן בין קבלת התמונה עד לדייט..יגבש אצל הבחור..אך ורק משיכה למראה.
שזה לא נכון ודי זול...וישפיע על הפגישה כולה..מבין אותה בהחלט..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2015 14:19 |
|
| |
בסד
גם אני מבינה אותה בהחלט...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2015 16:54 |
|
| |
תודה טום שהסברת את דבריי. אני מפחדת שהבחור יתלהב רק מהמראה החיצוני ולא ישפוט אותי לפי הפנימיות. הרושם החיצוני עלול מאוד לבלבל,במיוחד אצל גברים, ואז קשה להוריד אותם מהעץ...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2015 17:56 |
|
| |
חחחחחחחחח יוניק
את מזכירה לי מקרה הפוך....
שידוך שהציעו לי בזמנו ולא רציתי לגשת אז שלחו לי תמונה שאראה (כן, כדי לקנות אותי...) אבל מה לעשות, מזה פחדתי אז סירבתי לראות!!! שונא שמנסים להשפיע על השכל בדרכים שבהם השכל לא עובד...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2015 18:38 |
|
| |
יש אנשים יותר או פחות פוטוגנים...
ויש את אלה שמאשימים תצלם:)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2015 19:51 |
|
| |
| רציף כתבה: |  | למה יש כאלה שלא יוצאים כל כך טוב בתמונה ?...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2015 22:09 |
|
| |
| uניק כתבה: |  | תודה טום שהסברת את דבריי. אני מפחדת שהבחור יתלהב רק מהמראה החיצוני ולא ישפוט אותי לפי הפנימיות. הרושם החיצוני עלול מאוד לבלבל,במיוחד אצל גברים, ואז קשה להוריד אותם מהעץ... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2015 22:11 |
|
| |
| mademoisel כתבה: |  |
| רציף כתבה: |  | למה יש כאלה שלא יוצאים כל כך טוב בתמונה ?...
|
|
|
|
|
|
|
|
|