| נשלח ב-9/9/2015 00:38 |
|
| |
קבלת תשובה שלילית
היי כולםם:) יש לי בעיה ואשמח לשמוע את חוות דעתכם... יצאתי עד היום עם 4 בחורים וכולם אמרו עלי לא אחרי פגישה ראשונה, אי אפשר להגיד שהיה התאמה היה פערי דת לפעמים אני יותר מהם מבחינה דתית ולפעמים הם, אני בטבעי בפגישה ראשונה בישנית וזה מתבטא בכך שאין לי הרבה שאלות לשאול ואני עונה קצר ועניני, מה שיוצר שתיקות מביכות והופך תפגישה למשעממת, אני בטבע שלי נורא חברותית ודברנית אך בסיטואציה כזאת שחדשה לי ,אני הופכת לסגורה אבל עם זאת מאוד חייכנית וחביבה, מבחינת מראה אני ניראת טוב, אפילו מאוד כי הרבה מחמיאים לי ביום יום על איך שאני ניראת, אני די מסוכלת מזה שלא נתנו לי צאנס נוסף ועל כזה דבר הורידו, אוקיי אז אני משעממת אולי אבל יש בי המון דברים אחריםם!משפחה טובה, , עבודה, מוצלחת ,חכמה... אני כבר לא נפגשת מחשש שוב לקבל "ל
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 01:10 |
|
| |
היי.ראשית כל ברוכה הבאה:)
ולשאלתך..
יש בך ביישנות זה בסדר גמור, במיוחד שאת רק בתחילת הדרך.וכל נושא הדייטים די חדש לך, אל תרגישי רע, בגלל משהו טוב.
בדרך כלל בחורים אמורים להוביל..ולגרום לבחורה להשתחרר..
אם לא הגיע הבחור הזה..אז לא הגיע האחד שלך..
אז אל תצטערי על הלא..
ואל תשברי מכך!
הלא שמקבלים.זה חלק מהנסיון,ואם לא ראו את שאר המעלות..תגידי תודה שלא המשכת איתם!
פשוט תמשיכי..תאמיני בעצמך..ותצליחי.
בהצלחה!
תוקן על ידי טום888 ב- 09/09/2015 01:34:19
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 06:37 |
|
| |
ברוכה הבאה לפורום! תמצאי אותו מועיל ומעניין מאוד רוב הזמן ;) לגבי הנושא שהעלית, כמו שאמרת בעצמך, יועיל אם תוכלי להשתחרר קצת (אפילו שזה לא טבעי לך, תעשי אתזה בכוח) ולפטפט מעט יותר. אבל אם את ממש לא מסוגלת- זה גם לא נורא, בחור אמור לקחת בחשבון שזו פגישה ראשונה, וזה המצב עם הרבה בננות... אם הוא בכל זאת הוריד, או שזה לא בחור רציני, או שהייתה איזו אי התאמה ממש רצינית. בכל האפשרויות, לא משהו שאמור להדאיג אותך :) הרבה הצלחה, יהי רצון שלא תצטרכי יותר את הפורום. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 11:53 |
|
| |
אני מכירה מספר רב של שבחורים שמעונינים בבחורות שקטות ועדינות יותר מאשר ההפך. ולכן גם אם יזההו ביישנות, הם יתנו עוד צאנס.. רצה אלוקים ונפגשת עם סגנון מסוים של בחורים, שאולי זו הנקודה שהפריעה להם, ועכשיו תקשיבי, אם בחור רואה בחורה שזה הדייטים הראשונים שלה, והוא מצפה ממנה, להתנהג כאילו היא כבר שנים בתווך הקלחת הזו אזי הוא בחור חסר רגישות או חסר סבלנות וכניראה שהוא לא ראוי לך. יבוא מישהוא, שיעריך את האיכות שלך וימצא חן בעינו הביישנות הטבעית והטהורה הזו. וכן, בהמשך, גם בלי שתרצי, את תתרגלי, ותצלחי לזרום יותר בקלות האמת, מאחלת לך שלא.. שפשוט תמצאי בזריזות וביעלות, בחור שידע להעריך את הביישנות הראשונית הזו, וזה ימצא חן בעינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 12:07 |
|
| |
בסד
ולי יש בעיה שאם אני מתלהבת ממישהו קשה לי להסתיר את ההתרגשות... ולא תמיד גברים אוהבים אתזה...כי הם אוהבים את ה"קשה" להשגה... וקשה להציג אתזה כשאת סוף סוף נהנית בפגישה...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 12:37 |
|
| |
בשידוכים גברים לא אוהבים 'קשה להשגה'... בחור נורמאלי אמור לחשב את הבחורה כמועמדת אפשרית לחיים משותפים, אם 'קשה להשגה' גורם לו לרצות אותה- הבחור בבעיה קשה, ואני בספק מה יעלה בגורלם של הנישואים שלהם חחח רוב הבחורים שאני מכיר, כשראו שהבחורה נהנית ומתלהבת זה זה מה שהכריע לפעמים וגרם לעוד פגישה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 13:13 |
|
| |
מתי בחורים/בחורות יבינו שבפגישה צריך להיות מי שאתה ולא לשחק משחקים . אתם הרי באים לבדוק אם אתם מתאימים אם משחקים משחקים אז אתם מתאימים לשחק יחד לא מחייב שמתאימים לחיים שלמים. תבואי מי שאת מי שלא מתאים לו שיתקדם הלאה יש מספיק דגים בים. כל הדיבורים על קשה להשגה וכאלה מצחיקים אותי . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-9/9/2015 13:23 |
|
| |
בסד
אבל ה' יצר את הגברים עם רצון "לכבוש",אז האישה צריכה לספק להם את זה לפחות בהתחלה... זה משהו פסיכולוגי שיש בגבר שגם אם תרצה לא תוכל לשלוט בו...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 13:38 |
|
| |
בסד
ובקשר למה שנכתב... אני מבינה את הרגשתך... ככה זה בהתחלה להרבה בנות.אל תתייאשי יום יבוא ותמצאי את האחד שלך... ואת עוד תלמדי להשתחרר עם הזמן ועם הגבר הנכון...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 14:36 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בסד
אבל ה' יצר את הגברים עם רצון "לכבוש",אז האישה צריכה לספק להם את זה לפחות בהתחלה... זה משהו פסיכולוגי שיש בגבר שגם אם תרצה לא תוכל לשלוט בו...
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 14:48 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 15:01 |
|
| |
האמת שכבר תחילת הכתיבה של פותחת האשכול קצת צורמת. "יש לי בעיה". זו בעיה? זה הסגנון שלך, והוא מדהים. ולא חסרים בנים שיאהבו את זה. אסרטיביים יותר שלהם זה לא נאה? תחשבי אם באמת את מחפשת כאלו. בכל אופן הם כנראה לא מתאימים לך, אז אל תראי בזה בעיה אלא מעלה. כך אני חושבת בכל אופן. ולסיים במשפט הנדוש "שתמצאי את זיווגך במהרה"? טוב. כבר כתבתי. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 15:02 |
|
| |
| לומד_עובד כתב: |  | | חייכנית770 כתבה: |  | בסד
|
|
והוא ימשול בך...עיין במפרשים על המקום..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 16:44 |
|
| |
| גינגונת כתב: |  | האמת שכבר תחילת הכתיבה של פותחת האשכול קצת צורמת. "יש לי בעיה". זו בעיה? זה הסגנון שלך, והוא מדהים. ולא חסרים בנים שיאהבו את זה. אסרטיביים יותר שלהם זה לא נאה? תחשבי אם באמת את מחפשת כאלו. בכל אופן הם כנראה לא מתאימים לך, אז אל תראי בזה בעיה אלא מעלה. כך אני חושבת בכל אופן. ולסיים במשפט הנדוש "שתמצאי את זיווגך במהרה"? טוב. כבר כתבתי. :) |
|
תודה לכולם על היעוץ ןהעידוד' אמן וכן לאמור למי שצריך! כן זה מרגיש לי בעיה כי הם הסבירו את סיבת "הלא" כי לא היתה שיחה זורמת/ היה צריך להתאמץ בשביל שתזרום שיחה ועוד כאלה תגובות שגרמו לי להרגיש רע עם זה שאני ביישנית בכאלה סיטואציות כי שמרתי על עצמי ולא פתחתי בחיי שיחה ... אז כן הסיטואציה חדשה לי ,ולכן אני לא מצליחה לזרום בשיחה כמו עם חברה או סתם אישה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 17:20 |
|
| |
היפות היום בסכנה... מזל שאני מכוערת עם גיבנת..;)
|
|
| נשלח ב-9/9/2015 17:31 |
|
| |
ברוכה הבאה למושב הזקנים שידעך חרדוסים..:) הקשיבי יקירה.. את רק בתחילת דרכך ! אל תרימי ידיים בשלב זה למה המשחק הזה הוא משחק מאתגר ואכזרי.. קחי את הדברים שנראו בך כ״פגם״ ונסי להיפתח מעט יותר.. למרות שיש המעדיפים בחורות שקטות ונחמדות.. אבל גם אלו שרוצים שקטות.. ישמחו למעט יותר ״שמייעח״ בפגישה.. ולא.. לא לרקוד על השולחנות! אלא אל תסתכלי עליו בתור גוש שחור ומפחיד.. אלא בתור חברה שהכרת זה עתה.. כי לא מדובר פה בלשנות את עצמיך.. את זה אל תעשי.. הסברת שעם בנות וחברות את מדברת בפתיחות ... אז חשבי על זה כך! וכך תיהיי באמת מי שאת רק מעט יותר משוחררת:.. אבל דעי שזה לגיטימי לחלוטין..;) ואת לקחת את הצד הטוב.. יש בנות שבשעת לחץ לא סותמות את הפה .. ואז בכלל..;) שנה טובה ! אגב.. הכי מגניב הבחורים הביישנים הללו..;) שבא לך לשלוח אותם הבייתה עם סוכריה ומדבקת סמיילי על החולצה לבנה ״התנהגתי יפה היום״ ..;))))
|
|
|