| נשלח ב-10/2/2016 23:55 |
|
| |
אמרתי תודה 40 יום על כל בקרוב אצלך..הבטחתי לפרסם
קראתי את הסמול טוק שהתפתח בין כמה מזקני הפורום. באשכול המזל"ט של צדיקונת. וכדי לשמור לפחות על אשכול אחד בפורום שישאר נקי מנושאים אחרים:) חשבתי להעלות פוסט בעניין. אשמח לשמוע את חוות דעתכם\ן בעניין.. הייתי רווק ככל הרווקים נע ונד מדייט אחד למשנהו.. וזכיתי להכנס לעשרת הראשונים ברשימה השחורה של כל אירוע. שלהם יאמרו את הבקרוב אצלך הכי מרחםם.. כי אחרי דוקטורט בלהיות אלטער.. אין מי שלא יסנן לך את הברכה העסיסית.. בקרוב אצלך ואת האמת זה הפריע..הציק.. הרגשתי כאילו יש עלי טלאי צהוב שכתוב עליו רווק. המבטים המרחמים..והאמירות של אל תדאג.בקרובב!!.מילדון בן 22 שהתחתן עם איזו ילדונת.. רק חסר שבכיפור ישנו את הנוסח לאנו מתירין להתפלל את הרווקין.. זה היה צורם עד ש..הפכתי את זה לזורם.. יצא לי לשמוע מהראש ישיבה שלי"טא.שיחה במהות הבחירה ובעצם הפרשנות שלנו לכל דבר היא סובייקטיבית הבחירה שלנו היא איך לפרש.וכל פרשנות למאורעי חיינו פרשנות מבחירה.. ואז נפל לי האסימון. אולי אני מתרגש מהבקרוב אצלך..טו מאץ?? למה שלא אקח את זה כברכה גם אם זה בגדר של אל תהי ברכת אדיוט קלה בעיניך?? אמרתי ננסה. בא ננסה לזרום עם הבקרוב אצלך.. קבלתי על עצמי לחייך 40 פעם של בקרוב אצלך.. מני אז על כל בקרובציק מזדמן ממש קפצתי כמוצא שלל ותקופה ארוכה עניתי אמן בעין אחת עצומה ועין דומעת ,משל מקבל אני ברכה מאחד מזקני הדור.. ולאט לאט ראיתי שבקרוב אצלך זו גם ברכה כן כן..ברכה..שלא התממשה בדיוק עדיין..אבל ברכה איחול או וואטבר.. ויאללה אמרתם בקרוב אצלי??אמןן!! הכל עניין של מבט..הבחירה בידכם!! מומלץ לנסות את זה בבית:)
תוקן על ידי טום888 ב- 10/02/2016 23:59:55
תוקן על ידי טום888 ב- 11/02/2016 02:10:53
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2016 09:08 |
|
| |
|
| נשלח ב-11/2/2016 09:49 |
|
| |
| לומד_עובד כתב: |  | |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2016 11:21 |
|
| |
תודהה אמן אמן..
ובקרוב גם אצלך..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2016 12:41 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2016 16:43 |
|
| |
למרים..
(אני מגיב כאן מהסיבה של להשאיר את.אשכול המזלט.ככזה)
כבר שש שנים שמאחלים לי בקרוב אצלך:)
רק פעם אחת.זה באמת.היה קרוב..
ואיך סבתא הייתה אומרת..אז אמרו:)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2016 16:54 |
|
| |
כמו שכתבתי לך שם, זה שאמרו או לא אמרו, זה לא מה שיעשה את הקרוב... קח את האנשים באיזי, החיים מחייכים אלינו.. תהנה גם מהרווקות, מבטיחה לך שזה רק פעם אחת בחיים.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2016 19:05 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
| לומד_עובד כתב: |  | _________________
|
|
אמן! אפשר לאל וכן למר? או שלא קבלת על עצמך עדיין?:) |
|
אני בלי לקבל על עצמי תמיד אומר אמן ואפילו לא התחיל להציק לי זה שאומרים לי את זה . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-11/2/2016 21:22 |
|
| |
נייס נייס נייס.. מה אומר ומה אדבר... בקרוב אצלי ואמן... מעולם לא הפריעה לי הברכה הזו.. ותמיד עניתי אמן בכוונה עצומה. המבטים, ההצעות מהרגע לרגע באמצע שאני רוקדת עם הכלה והדיבורים על המסביב, לפעמים מעצבנים הרבה יותר. אבל מי שחושב שאני רווקה ברצון. החסרון באמונה אצלו...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2016 09:34 |
|
| |
האמת? חשבתי זה אשכול של חיפוש מנהל חדש ובאתי להתנדב ;) כי קיבל על עצמו המנהל ונושע:) אז אם כבר נכנסתי אגיב , לא מבינה אנשים שלוקחים ללב את הברכה הזו .. עד שיש בך אך ההזדמנות לתת לאדם שהתארס שיש לו פור עליך,לא תתן? עלי! למה שאקח את זה לקטע מעליב? אמן ואמן ! .. כך גם שאם חברה טובה מתחתנת או אחד שאת מכירה.. לא יכולה לחשוב על זה להתחיל להרגיש רע! מדוע? לו/לה אסור להתחתן לפני ? וכי מי קובע ? אני או השם יתברך? אז קבלו כל אחד ואחת מכם .. בקרוב אצליכם x40 :)
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 12/02/2016 09:34:11
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2016 10:16 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  |
האמת? חשבתי זה אשכול של חיפוש מנהל חדש ובאתי להתנדב ;) כי קיבל על עצמו המנהל ונושע:) אז אם כבר נכנסתי אגיב , לא מבינה אנשים שלוקחים ללב את הברכה הזו .. עד שיש בך אך ההזדמנות לתת לאדם שהתארס שיש לו פור עליך,לא תתן? עלי! למה שאקח את זה לקטע מעליב? אמן ואמן ! .. כך גם שאם חברה טובה מתחתנת או אחד שאת מכירה.. לא יכולה לחשוב על זה להתחיל להרגיש רע! מדוע? לו/לה אסור להתחתן לפני ? וכי מי קובע ? אני או השם יתברך? אז קבלו כל אחד ואחת מכם .. בקרוב אצליכם x40 :)
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 12/02/2016 09:34:11 |
|
כל מילה בסלע  יש דברים שהרבה יותר מפריעים, כמו ; שאין כמעט הצעות מהסביבה הקרובה, וכן, שנעמדים לדון אתך ב"בעיה שלך", ללא שבקשת  או שנותנים לך עיצות, ומסבירים לך למשל ; שיש להתמקד בפנימיות, וחיצוניות זה פחות חשוב, החיים עוברים, בנצי, לא חבל ??... נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי רציף ב- 12/02/2016 10:25:31 |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2016 16:10 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | האמת? חשבתי זה אשכול של חיפוש מנהל חדש ובאתי להתנדב ;) כי קיבל על עצמו המנהל ונושע:) אז אם כבר נכנסתי אגיב , לא מבינה אנשים שלוקחים ללב את הברכה הזו .. עד שיש בך אך ההזדמנות לתת לאדם שהתארס שיש לו פור עליך,לא תתן? עלי! למה שאקח את זה לקטע מעליב? אמן ואמן ! .. כך גם שאם חברה טובה מתחתנת או אחד שאת מכירה.. לא יכולה לחשוב על זה להתחיל להרגיש רע! מדוע? לו/לה אסור להתחתן לפני ? וכי מי קובע ? אני או השם יתברך? אז קבלו כל אחד ואחת מכם .. בקרוב אצליכם x40 :)
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 12/02/2016 09:34:11 |
|
קיבל כן..נושע.בהמשך.
ולצערם ולתסכולם של כל מיני(לא את.)אני נשאר כאן.למרות שהם היו מאוד רוצים שלא..
אני לא מתגרש מהפורום..:)ואכמ"ל..
ובענין הבקרוב אצלך.
אכן כן אין סיבה להעלב כלל ההיפך..
כך המבט אמור להיות.
אלא מאי?
כמו שרמזה תמ לפעמים זה לא איזה איחולון תמים
לפעמים זה סוג של אמירה של אנשים..מתי תעשה עם עצמך משו ילא תתחתן..
פה זה פחות קל כי אנשים דורכים על פצעים.
וגם כאן בעבודה אישית וקניית כלים ומבט נכון עם המון אמונה..עוברים את זה
|
|
|
|
|