| נשלח ב-22/2/2016 22:16 |
|
| |
אוטם שריר הלב...
מזל טוב לנו. היום תתעגל לה תקופה. מה בתוכנית? מסיבה. לא נורא שלא ידעתַּ. לא צריך בלונים ותותחי קונפטי. זו מסיבת פרידה.
אל תסתכל עלי ככה.גם באוזניך רעמו יריות מלחמה: לב,שכל, אתה ואני.
הקרב הוכרע. נכנעתי. סליחה
ניסיתי, ואתה עוד יותר שוב ושוב. הכל נראה מתאים כפתור ופרח, מקשה אחת. אבל חסר לך משהו,נכון? אתה יודע שאני יודעת למרות ששתקתָ, וחיכיתָ.
הלב שלי נעול. המפתח? אבד במערכה. לפרוץ את החומה? איך? תראה,הרי הקיר- ראשו מגיע לשמיים, וסולם אַיִן.
לא,אני לא בוכה אלו דמעותיך הנופלות על שיברנו.
די, תוותר. יש אנשים עם לב של אבן ולך מגיע יותר..
(נוודת בדימוס)
תוקן על ידי עלמתילי ב- 22/02/2016 22:18:49
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2016 22:31 |
|
| |
ווואו.. כתיבה כזאת יפה ונוגעת.. נשמע מבין השיטין על עוד סיפור כואב של אהבה שנגוזה.. נקווה שנחגוג מסיבת פרידה מהבדידות..
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2016 22:36 |
|
| |

כזו כתיבה לא מגיעה מלב של אבן. לב של אבן לא מרגיש שהשני ככה בוכה ואומר לו שמגיע לו יותר.
שה' יעזור שיגיע לך כבר האחד שלב הבשר והזהב שלך יפתח בפניו.
תוקן על ידי כוזרית ב- 22/02/2016 22:37:50
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2016 23:08 |
|
| |
וואוו ! וואוו! כתיבה מדהימה נגעה בי כל מילה... אני לא אגיד שביטאת את הרעיון כ"כ טוב.. כי מה שהלב מרגיש(גם אם הוא מאבן) הוא יודע לבטא בצורה הטובה ביותר... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2016 23:16 |
|
| |
אוחחחח איזו כתיבה... צמרמורת... ולא, לא חושבת שהיא התכוונה שיש לה לב מאבן, עם כזו כתיבה הלב שלה 100 אחוז דבש וחמאה. אבל לפעמים הלב נעול מלהרגיש, אין תחושות ורגשות.. וכמה שמנסים ומנסים..לריק...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2016 23:43 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | ווואו.. כתיבה כזאת יפה ונוגעת.. נשמע מבין השיטין על עוד סיפור כואב של אהבה שנגוזה.. נקווה שנחגוג מסיבת פרידה מהבדידות.. |
|
תודה רבה:) כן כואב...במיוחד שזה נגרם על ידי.. למרות שלאחר מעשה, הספק מכרסם, הכל משמיים. וזה לא האחד. לפחות לא כרגע
אמן על כולנו!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2016 23:58 |
|
| |
| כיפהאדומה1 כתב: |  | וואוו ! וואוו! כתיבה מדהימה נגעה בי כל מילה... אני לא אגיד שביטאת את הרעיון כ"כ טוב.. כי מה שהלב מרגיש(גם אם הוא מאבן) הוא יודע לבטא בצורה הטובה ביותר... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נכון הלב מבטא בצורה הטובה ביותר את מה שהוא רוצה- לאדם לו הוא שייך. אבל כפי שתמר אמרה, הלב נעול מלהרגיש או להעביר רגשות לשני. ואולי היה מתאים יותר לב שעליו חומת אבן
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2016 00:07 |
|
| |
מאד נוגע...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2016 00:08 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | אוחחחח איזו כתיבה... צמרמורת... ולא, לא חושבת שהיא התכוונה שיש לה לב מאבן, עם כזו כתיבה הלב שלה 100 אחוז דבש וחמאה. אבל לפעמים הלב נעול מלהרגיש, אין תחושות ורגשות.. וכמה שמנסים ומנסים..לריק... |
|

שאלה פתוחה לכולם.. אף פעם לא קרה ברמה כזאת שהכל מתאים, יש חיבור, אני יודעת שלצד השני יש רגשות וגם אני רוצה מאד להתקדם בקשר, אבל משהו תקוע. הרגשות לא עוברים אליו. וניסיתי. אולי הוא טוב אבל הטייימינג לא?לתת עוד צ'אנס? אולי זה פשוט לא הבאשערט.. כי עם האחד היה זורם... וסתם עצוב שהשני מוכן להמתין ולתת זמן, אבל זה לא יעזור איך מתגברים? הספקות שלאחר מעשה, ודפיקות הלב..
תוקן על ידי עלמתילי ב- 23/02/2016 00:21:27
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2016 00:09 |
|
| |
אענה לך כך.:)ומאדמת הנפש הצחיחה כעת נבטות חומות הלב הקר. מטילות צל כבד על הכח לתת לשאת פנים אל המחר. ומנגינה מתנגנת לה חרש חלום נושאת היא בתוויה. פותחת היא דלת.. לחומות של תקווה..מאוויה.. עת אשר השכל את הלב ירתום למרכבות הרצון או אז יפרוץ חלום יקום חזון..
תוקן על ידי טום888 ב- 23/02/2016 00:11:16
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2016 00:17 |
|
| |
ואווווווווווו הכתיבה שלך אמיתית וכנה ברמות לא רגילותתת זה צימרררר אותי ברמות!!!!!!!!!! בקרוב בעז"ה כולם ימצאו את המפתח לאושר!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2016 00:20 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | אענה לך כך.:)ומאדמת הנפש הצחיחה כעת נבטות חומות הלב הקר. מטילות צל כבד על הכח לתת לשאת פנים אל המחר. ומנגינה מתנגנת לה חרש חלום נושאת היא בתוויה. פותחת היא דלת.. לחומות של תקווה..מאוויה.. עת אשר השכל את הלב ירתום למרכבות הרצון או אז יפרוץ חלום יקום חזון..
|
|
וואו זה יפה! ונותן כוח לעייף:) יש תקווה אתה אומר, אבל לא בדרך הטבע, רק במעשה.. ובתפילה :''ונתתי לכם לב חדש ורוח חדשה...והסירותי את לב האבן מבשרכם ונתתי לכם לב בשר''
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2016 00:30 |
|
| |
| עלמתילי כתב: |  | אענה לך כך.:)ומאדמת הנפש הצחיחה כעת נבטות חומות הלב הקר. מטילות צל כבד על הכח לתת לשאת פנים אל המחר. ומנגינה מתנגנת לה חרש חלום נושאת היא בתוויה. פותחת היא דלת.. לחומות של תקווה..מאוויה.. עת אשר השכל את הלב ירתום למרכבות הרצון או אז יפרוץ חלום יקום חזון..
וואו זה יפה! ונותן כוח לעייף:) יש תקווה אתה אומר, אבל לא בדרך הטבע, רק במעשה.. ובתפילה :''ונתתי לכם לב חדש ורוח חדשה...והסירותי את לב האבן מבשרכם ונתתי לכם לב בשר'' |
|
רחמנא ליבא בעי.. את הלב אנחנו ניתן.והוא יעשה את השאר. וכמו שאמר הרבי מקאצק למה והיו הדברים האלה על לבבך ולא בלבבך??? היהודי ישים אותם על מפתן הלב. והוא יפתח לעת רצון ואז הרצון יפול פנימה אל תוך הלב... שנזכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2016 17:08 |
|
| |
לפעמים בדיוק בנקודה הזו חייבים להיפרד ואם זה הנכון והטוב הלב יפתח מגעגעועים ורגש ותחזרו לחיות ביחד באהבה ובשלום. ואם לא סימן שזה פשוט לא זה.
הכתיבה מצמררת במיוחד
|
|
|
|
|