| נשלח ב-13/3/2016 18:48 |
|
| |
משנכנס אדר מרבים בשמחה!!! (???)
לאחרונה הייתה לי תקופה קשה בשידוכים. לא שהיו הצעות..היו, אבל אחת גרועה מהשניה וממש התפנצ'ר לי כל החשק לצאת ולהכיר שוב... אני ממש אוהב להתבכיין אבל לא זה נושא האשכול. מה שכן- ברוח התקופה עלתה בי המחשבה וסיקרנה אותי השאלה: **אם אנחנו (רווקים/ות) משדרים שאנחנו עצובים וקשה לנו וכו וכו ובלה בלה בלה, זה מצד היתרון- משדר לסביבה שאנחנו באמת צריכים שישקיעו בנו מחשבה ושישתדלו למצוא לנו שידוך. ומצד החסרון- עצבות היא אחת התכונות הגרועות שיש (לדעתי מקום שני אחרי כעסנות) ואנחנו לא רוצים שיראו בנו תכונות רעות ;) **אם אנחנו משדרים שמחה וששון (קוליות) מצד היתרון- מידה חשובה מאין כמותה היא מידת השמחה...אבל מצד החסרון- כל מי שרואה את זה יאמר "טוב לו, הוא מסודר, אין צורך להטריח את מוחי היגע בלחשוב על איך לעזור לו" משנכנס אדר (משתדלים להיות) מרבים בשמחה!! אז איזה סוג אתם? אני מזכיר שזה פורום ואנחנו אנונימיים...תגובות מהלב אני מאמין יהיו הכי מעניינות. (להוציא תגובות שעשויות מקלישאות) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2016 22:24 |
|
| |
אהבתי תשאלה שלך היא באה לי בדיוק בזמן...
אני מרגישה שאני יותר מהסוג השש והשמח, והלוואי שיהיה תמיד רק על מה...
אבל בדיוק אמרתי לחברה, שזהו, נמאס לי באלי להתבכיין ושכל העווווווווווולם ירחם עלי
אבל לא הולך לי.... 
אבל שורה אחרונה, אני כן חושבת שצריך להיות בשמחה למה בסופו של דבר, אתה יודע, אל תבטחו בבן אדם שאין לו תשועה והשמחה, היא לעצמך לפחות תרגיש קול עם עצמך ולא נעבך.. (ככה כותבים?;))
פורים שמח!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2016 22:40 |
|
| |
אני לא יודע, אבל נוטה לחשוב שכותבים נאבעך...עכ'פ אני לא בא אלייך בתלונות, את בטח מתאמנת לקראת פורים על חייב איניש לבישומי (ולא עם קוקו שאנל) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2016 22:47 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | אהבתי תשאלה שלך היא באה לי בדיוק בזמן...
אני מרגישה שאני יותר מהסוג השש והשמח, והלוואי שיהיה תמיד רק על מה...
אבל בדיוק אמרתי לחברה, שזהו, נמאס לי באלי להתבכיין ושכל העווווווווווולם ירחם עלי
אבל לא הולך לי.... 
אבל שורה אחרונה, אני כן חושבת שצריך להיות בשמחה למה בסופו של דבר, אתה יודע, אל תבטחו בבן אדם שאין לו תשועה והשמחה, היא לעצמך לפחות תרגיש קול עם עצמך ולא נעבך.. (ככה כותבים?;))
פורים שמח! |
|
אהבתי
|
|
| נשלח ב-13/3/2016 23:59 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2016 11:47 |
|
| |
שאלה מעניינת.. אני נצא פעמים שם ופעמים שם פעמים משדר עצבות..ופעמים מרבה בשמחה ובין לבין אני משתדל לזכור שמותר להגיד כואב לי.אבל לא נכון לומר רע לי מצליח לי? אלו החים מתמודדים יש המון פלוסים ונקודות אור יש משפחה(עד לרגע שחופרים בשדוכים)יש חברים,לימוד,ועולם שלם מקסים וממלא ומרבה בשמחה. יש גם בדידות תחושת אי הוודאות, הרצון שלא מגיע למימוש. ויש גם אמונה. קל? בדבורים כן במעשים כבר פחות.אבל עובדים על זה..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2016 11:59 |
|
| |
צריכים לזכור דבר 1¡ בדורינו אם לא משתמשים בהומור ובדיחות אפשר להגיע לגהה או אברבנאל (וזה במקרה הטוב)¡ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2016 12:10 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2016 13:15 |
|
| |
זה אומר, הכובע על הראש, הכל בסדר...iiii
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2016 14:50 |
|
| |
| אני_הקטנה כתבה: |  | זה אומר, הכובע על הראש, הכל בסדר...iiii |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2016 12:22 |
|
| |
שאלה יפה.. האמת שאני נמצאת ממש בצד העצוב. זה בטח נשמע נורא מסכן, אבל אני לא בנדם שמח מטבעי, אני חייכנית, חברותית, ואני משתדלת שלא ייראו עליי את מצבי הרוח הרבים שעןברים עליי.. אבל באמיתי, בלב בפנים?! אני יותר עצובה משמחה. לא בקטע מעורר רחמים, ממש לא. אני מתרחקת מזה.. אני חושבת שמאוד קשה לשמור על שמחה כל הזמן, משו שהייתי רוצה לעבוד עליו.. =) מספיק אמיתי? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2016 14:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2016 14:58 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2016 15:14 |
|
| |
חח אולי ציפית לשמוע שאגיד שזה רע ורע ורע ורע אבל דווקא לא. אני מרגיש שכשאני באמת לבד עם עצמי, ומשקיע "לצלול" אל תוך מה שאני מרגיש בלב, ושם יש את כל העצב הגדול על הלבד, ועל זה שהנה לו כבר יש 2 ילדים, והנה ההוא התארס, והנה הם מחכים לתאומים בלע"ה וכו' וכו', זה דווקא הופך אותי לאדם הרבה יותר עמוק ומחובר לעצמו. אחרי כמה דקות כאלה של בירור וחשיבה אל תוך 'עצמך' אני פתאום קם, ורואה את כל מה שסביבי בצורה הרבה יותר מבינה, דנה לכף זכות, רגישה, ומכילה. וזו תועלת ענקית. בעיקר לגבר שהרגישות הזו בד"כ לא נמצאת בצורה טבעית...ואני מרגיש שבחיים זה דבר קריטי ומועיל. הסיבה שהייתי רוצה לא להיות כזה- היא פשוט כי הייתי רוצה להיות קליל שלא חושב על כלום, בלי עומק וכאבי ראש... בעצם להיות בת יענה עם הראש באדמה ושיתהפך העולם- זה לא משפיע עליי. אבל אני לא כזה...אז אני פשוט משתדל לאמץ כמה שיותר מהחיובי שבמה שאני. (והשיר זה בכלל 'תמיד יחכו לך' והמשפט שם זה 'מזכיר לי אותך' שמשום מה עלה לי כשכתבתי 'מזכיר לי אותי') נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2016 16:21 |
|
| |
וואו, אפעם לא חשבתי עלזה ככה. אתה נורא מזכיר לי את מה שאני חושבת לעצמי לפעמים, שחבל שאני לא יותר קלילה, פחות חושבת, פחות מסתבכת עם עצמי. כמו שנאמר- 'אין שכל, אין דאגות' =) אבל זו צורה ממש יפה להתסכל עלזה ככה. אאמץ. (חחח.. מבדר) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|