| נשלח ב-6/4/2016 12:40 |
|
| |
שקר החן והבל היופי
גברים, (נשים לדעתי מתייחסות לעניין בראיה שונה מאוד) כמה משקל אתם נותנים למראה חיצוני של בחורה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2016 23:24 |
|
| |
אין פה גברים אמיתיים כנראה... P=
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2016 00:16 |
|
| |
טום, זה תעודת עניות!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2016 00:39 |
|
| |
יופי, זה הולך להיות אשכול הלייקים לקטנה הגאונה.... 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2016 11:20 |
|
| |
חשיבות רבה מאוד . אם הבנות היו יודעות כמה זה חשוב לנו, אז הם היו משתדלות יותר לטפח את עצמן, זה לא הנעליים שאנחנו לא שמים לב לזה. אפשר להגיד שהמושג יופי אצלינו זה אישיות = רגועה מתוקה מכבדת חייכנית, וחייב שיהיה בה פרמטרים נוספים שאנחנו מחפשים, וזה עניין אישי יותר, הרבה מאתנו נמשכים לכל אישה שזזה, והרבה הן נחשבות כנאות, והרבה מאתנו זקוקים ליותר מזה. הנתון הכי חשוב אצלינו הגברים ביופי זה ; אסטטיות ללא פשרות ! נשים, היבלת על הפנים שלך עלולה להרוס את כל הפגישה. טיפלת בפגישה באף שלך עם טישו ? מעולה , עכשיו תשימי את הטישו בצד, ואל תעשי מחתיכת הטישו עיגול ותשחקי בו  אל תהיי עצבנית בפגישה. חשוב שתכבדי אותנו, כלומר ; לא להגיד אמירה מזלזלת. יש הרבה גברים שאוהבים בחורה שמיחה, ואם היא שמיחה אז היא "מיס עולם", ויש הרבה הרבה גברים שימשכו לבחורה רגועה, אז מומלץ לכולנו לישון לפני הפגישה ולהגיע נינוחים ורגועים, והכי חשוב, כשהאחד מקשיב ונמצא בפגישה עבור השני מכל הלב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2016 11:56 |
|
| |
רציף, החלק השני של התגובה שלך, מעניין. החלק הראשון מכעיס קצת. יותר?? לאיפה אתם רוצים להגיע??? תפסיקו לחשוב שכל דוגמנית שאתם רואים בתמונות באמת נראית ככה... הן עוברות ריטוש וטשטוש. .. ואגב, בנוגע ליבלות או לנקודות החן או נמשים או וואטאבר... נולדנו ככה!! ואני בטוחה שעוד רבות כמוני יאמרו את זה. אני מכירה מישהי עם נקודת חן ממש גדולה ובולטת ליד האף- בעלה ממש אוהב את הנקודה הזו... תחשוב שהיא הייתה מורידה אותה? אני באופן אישי, ממש אוהבת נקודות חן על פנים של גברים, זה באמת מוסיף חן. אז- יופי זה עניין של טעם. ואסתטיקה... לא קשורה לזה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2016 13:09 |
|
| |
אולי קצת הייתה פה היסחפות מסויימת... אבל נפגשתי עם כמה בחורות שבאו לפגישה בבגדים סטנדרטיים של יום חול (לא בלויי סחבות, אבל עדיין יום חול) ואמרה שהיא לא מבינה למה צריך להשקיע לפני דייט... אז זה ממש לא המצב. חובה להשקיע לפני דייט...ולא רק (בעיקר אבל לא רק) כדי להיראות טוב, אלא כי אנחנו כגברים כשאנחנו רואים שהתגנדרת לכבודינו, מה שבולט לנו זה ה'לכבודינו', מרגישים שאת מכבדת ומשקיעה בשבילנו וזה אחד הדברים שגבר הכי צריך מאשתו...שתהיה אדם אחד בעולם, שתתן לו את ההרגשה שהוא הכל בשבילה. ואם לא משקיעים בדייט זה מראה זילזול. אפילו אם לא לזה התכוונה הבחורה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2016 13:46 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
אולי קצת הייתה פה היסחפות מסויימת... אבל נפגשתי עם כמה בחורות שבאו לפגישה בבגדים סטנדרטיים של יום חול (לא בלויי סחבות, אבל עדיין יום חול) ואמרה שהיא לא מבינה למה צריך להשקיע לפני דייט...
אז זה ממש לא המצב. חובה להשקיע לפני דייט...ולא רק (בעיקר אבל לא רק) כדי להיראות טוב, אלא כי אנחנו כגברים כשאנחנו רואים שהתגנדרת לכבודינו, מה שבולט לנו זה ה'לכבודינו', מרגישים שאת מכבדת ומשקיעה בשבילנו וזה אחד הדברים שגבר הכי צריך מאשתו...שתהיה אדם אחד בעולם, שתתן לו את ההרגשה שהוא הכל בשבילה. ואם לא משקיעים בדייט זה מראה זילזול. אפילו אם לא לזה התכוונה הבחורה.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2016 18:43 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  |
רציף, החלק השני של התגובה שלך, מעניין.
החלק הראשון מכעיס קצת.
יותר?? לאיפה אתם רוצים להגיע???
תפסיקו לחשוב שכל דוגמנית שאתם רואים בתמונות באמת נראית ככה... הן עוברות ריטוש וטשטוש. ..
ואגב, בנוגע ליבלות או לנקודות החן או נמשים או וואטאבר...
נולדנו ככה!! ואני בטוחה שעוד רבות כמוני יאמרו את זה.
אני מכירה מישהי עם נקודת חן ממש גדולה ובולטת ליד האף- בעלה ממש אוהב את הנקודה הזו... תחשוב שהיא הייתה מורידה אותה?
אני באופן אישי, ממש אוהבת נקודות חן על פנים של גברים, זה באמת מוסיף חן.
אז- יופי זה עניין של טעם. ואסתטיקה... לא קשורה לזה...
|
|
א) לא דברתי על נקודות חן ונמשים, דברתי על יבלת  ב) איך שאני מבין, כשגבר חושב על יופי הוא מתכוון בעיקר לאסטטיקה וסטייל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2016 18:50 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
אולי קצת הייתה פה היסחפות מסויימת... אבל נפגשתי עם כמה בחורות שבאו לפגישה בבגדים סטנדרטיים של יום חול (לא בלויי סחבות, אבל עדיין יום חול) ואמרה שהיא לא מבינה למה צריך להשקיע לפני דייט...
אז זה ממש לא המצב. חובה להשקיע לפני דייט...ולא רק (בעיקר אבל לא רק) כדי להיראות טוב, אלא כי אנחנו כגברים כשאנחנו רואים שהתגנדרת לכבודינו, מה שבולט לנו זה ה'לכבודינו', מרגישים שאת מכבדת ומשקיעה בשבילנו וזה אחד הדברים שגבר הכי צריך מאשתו...שתהיה אדם אחד בעולם, שתתן לו את ההרגשה שהוא הכל בשבילה. ואם לא משקיעים בדייט זה מראה זילזול. אפילו אם לא לזה התכוונה הבחורה.
|
|
אצלי, אם היא הגיעה מהעבודה ולא היה סיפק בידה להתלבש, נו טוב, ואז אני בוחן אותה, ואם היא יצוגית ומתוקה איך שהיא באה אחרי יום עבודה, והבגדים הולמים ומחמיאים לה, אז וואלה - שחקת אותה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2016 19:05 |
|
| |
תותי, אם היא שלווה עם עיניים מצועפות כמו דוגמנית, אז יש לה את זה. כמובן, זה הכל חלק מהסיפור, יתכן שגם גברים הם יצור מורכב, יש שלל של דברים שעושים לנו את זה שלא ציינתי ; שתרגיש טוב /עם עצמה, שתיהיה נשית, שתיהיה לבבית, שתדע להקשיב, ויש את המכת ברק שגבר עשוי לקבל בהתחלת הדייט ; שהיא לבושה היטב ומטופחת כיאות, ולא שהיא איזה שק תפוחי אדמה סוג ב' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2016 19:24 |
|
| |
אתה בכוונה מצמיד דימויים לכל דבר? תפוח אדמה, דוגמנית, ברק... זה עוד עלול פעם לגרום למישהי להרגיש שלא בנוח עם ההשוואות האלו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|