| נשלח ב-3/5/2016 16:54 |
|
| |
בחורה טובה אבל עם עבר קל
היי, מלא זמן לא כתבתי פה, מרגיש לי מעט מוזר.
הציעו לי בחורה מאוד טובה. הדבר הכי טוב בה מבחינתי זה שהיא בריאה בנפשה מבחינת הניואנסים החרדיים. יודעת מה חשוב ומה בולשיט. בקיצור, הבחורה האולטימטיבית.
אבל, ויש כאן אבל גדול. נודע לי שלפני כמה שנים טובות, בעת היותה בשלהי שנות הטפש עשרה, היה לה קשר עם בחור למש כמה חודשים. לא יודע מה היה סוג הקשר, אבל להבנתי היה מדובר במשבר דתי זעיר שלאחריו היא חזרה לתלם מהר מאוד ובזה אין לי ספק. השאלה היא, אם אני, ששמרתי על עצמי בעקשנות למרות שהיו נסיונות - ואני לא בדיוק במסגרת של ישיבה אלא של עבודה - האם זה נקרא להתפשר. האם זה עובדה שאני צריך לקחת בחשבון. דבר אחד ברור לי, התקופה הקצרה מאז, עשתה אותה מאוד בריאה בנפשה מהבחינה שכתבתי לעיל, ששוב, היא מאוד חשובה לי. מה אומרים, העבר הוא פרט מהותי בשידוך שצריך לדחות בגללו? אני אישית רוצה אחת כמוני כי בדיוק בגלל זה שמרתי על עצמי. אבל בכל זאת מסופק. אשמח לשמוע את דעתכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2016 19:33 |
|
| |
איך נודע לך על התקופה ההיא? אם היא סיפרה לך סימן שאני נותנת בך אמון ונותנת בעצמה אמון שזה שייך לעבר. קח אותה בשתי ידיים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2016 20:27 |
|
| |
אולי דווקא בזכות זה ששמרת על עצמך בקנאות הזכויות האלה הקב"ה שמר לך בזה שהתקופה הזו שלה הייתה קצרה מאוד והפכה אותה להיות הבחורה הטובה שהיא היום... אחרת, לך תדע מה היה קורה... נ.ב. מפגישה אחת לא מתחתנים. .. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2016 21:08 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | איך נודע לך על התקופה ההיא? אם היא סיפרה לך סימן שאני נותנת בך אמון ונותנת בעצמה אמון שזה שייך לעבר. קח אותה בשתי ידיים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נקודה נכונה. על התקופה ההיא נודע לי אחרי שביקשתי מהשדכן (לא רשמי, קרוב משפחה) שישאל את השאלה הזו והופתעתי מהגילוי לב. אבל אני לא בטוח עד כמה זה אמור להשפיע על ההחלטה כי אחרי הכל זה עניין סמנטי. אם אני יצא עם בחורה שהיה לה עבר שלי לא היה. זה השאלה. זה שהיא בחורה טובה אני בטוח. לא הייתי מסתפק בשאלה אם לא הייתי יודע שהיא בחורה טובה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2016 21:09 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | אולי דווקא בזכות זה ששמרת על עצמך בקנאות הזכויות האלה הקב"ה שמר לך בזה שהתקופה הזו שלה הייתה קצרה מאוד והפכה אותה להיות הבחורה הטובה שהיא היום... אחרת, לך תדע מה היה קורה... נ.ב. מפגישה אחת לא מתחתנים. .. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
השאלה אם נכון לצאת לפגישה. אני לא יודע איך זה הולך אצל אנשים אחרים אבל אני משתדל לא לצאת אפילו לפגישה אחת בלי שאני בטוח בנתונים ובהתאמה. כי לפעמים בפגישה אחת או שתיים נוצרים רגשות שמבלבלים את כל מערכת קבלת ההחלטות וההחלטות הן פחות אובייקטיביות. הספק שלי הוא בעיקר אם בכלל לצאת לפגישה הזו.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2016 22:18 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2016 22:26 |
|
| |
השאלה היא. איזה קשר זה היה!?! האם שטחי או יותר מזה וד"ל!
|
| נשלח ב-3/5/2016 22:48 |
|
| |
| פווווווווו כתבה: |  |
איך נודע לך על התקופה ההיא? אם היא סיפרה לך סימן שאני נותנת בך אמון ונותנת בעצמה אמון שזה שייך לעבר. קח אותה בשתי ידיים.
|
|
עכשיו אני שמה לב שנפלה טעות, הכוונה כמובן היתה היא. אני נשואה באושר ולא נפגשת עם רגוע :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2016 22:52 |
|
| |
| רגוע222 כתב: |  |
| פווווווווו כתב: |  | איך נודע לך על התקופה ההיא? אם היא סיפרה לך סימן שאני נותנת בך אמון ונותנת בעצמה אמון שזה שייך לעבר. קח אותה בשתי ידיים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נקודה נכונה. על התקופה ההיא נודע לי אחרי שביקשתי מהשדכן (לא רשמי, קרוב משפחה) שישאל את השאלה הזו והופתעתי מהגילוי לב. אבל אני לא בטוח עד כמה זה אמור להשפיע על ההחלטה כי אחרי הכל זה עניין סמנטי. אם אני יצא עם בחורה שהיה לה עבר שלי לא היה. זה השאלה. זה שהיא בחורה טובה אני בטוח. לא הייתי מסתפק בשאלה אם לא הייתי יודע שהיא בחורה טובה |
|
ואולי לך יש עבר של יציאה לטיולים באמצע הזמן בלי רשות והיא היתה צייתנית בקטע הזה? ברור שיש לכם עבר שונה, מהרבה הבטים, ונכון שזה אולי הבט שנראה קריטי בעיניך כרגע אבל אולי גם בעיניה יש דברים שנראים לך פחות קריטיים ומבחינה הם כן. אני חושבת שאם שאר הפרמטרים טובים, תלך על זה. עצם האמון שהיא נתנה בך שווה את זה עשרת מונים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2016 22:57 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | | פווווווווו כתבה: |  |
איך נודע לך על התקופה ההיא? אם היא סיפרה לך סימן שאני נותנת בך אמון ונותנת בעצמה אמון שזה שייך לעבר. קח אותה בשתי ידיים.
|
|
עכשיו אני שמה לב שנפלה טעות, הכוונה כמובן היתה היא. אני נשואה באושר ולא נפגשת עם רגוע :) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חח אפילו אני לא שמתי לב
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2016 22:58 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | השאלה היא. איזה קשר זה היה!?! האם שטחי או יותר מזה וד"ל!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2016 23:54 |
|
| |
אני חושב שהעבר שייך לעבר, הקב"ה סולח, ולך אין את הזכות שלא לסלוח. או להחליט שזה יותר חמור מלאכול בלי ברכה... הדבר היחיד הבעייתי בדבר כזה הוא אם זה טבוע בה- הרעיון של חיפוש ריגושים, אם אתה בטוח שזו מעידה חד פעמית- לדעתי הבחורה הזו טובה יותר מהרבה אחרות- היא חושלה! היא מה שהיא היום מבחירה, ולא כי הסמינר החליט. בהצלחה :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2016 00:42 |
|
| |
אז מה אם היא מעדה ? יתכן שזה יעיב על הקשר, אז תלוי איך אתה מרגיש עם זה. למדתי בחיים לא לקחת סיכונים בקשר של מציאת חן, כי אם חלילה זה יפריע לך בעתיד זה יהיה ממש ממש לא נעים לחיות עם אחת שדוחה אותך. אולי תוכל להשיג את התמונה שלה ואז תגיד ; יאללה הולך על זה ! היא כובשת אותי  אז תעשה חושבים עם עצמך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2016 00:56 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
אני חושב שהעבר שייך לעבר, הקב"ה סולח, ולך אין את הזכות שלא לסלוח. או להחליט שזה יותר חמור מלאכול בלי ברכה...
הדבר היחיד הבעייתי בדבר כזה הוא אם זה טבוע בה- הרעיון של חיפוש ריגושים, אם אתה בטוח שזו מעידה חד פעמית- לדעתי הבחורה הזו טובה יותר מהרבה אחרות- היא חושלה! היא מה שהיא היום מבחירה, ולא כי הסמינר החליט.
בהצלחה :)
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2016 01:37 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | אני חושב שהעבר שייך לעבר, הקב"ה סולח, ולך אין את הזכות שלא לסלוח. או להחליט שזה יותר חמור מלאכול בלי ברכה... הדבר היחיד הבעייתי בדבר כזה הוא אם זה טבוע בה- הרעיון של חיפוש ריגושים, אם אתה בטוח שזו מעידה חד פעמית- לדעתי הבחורה הזו טובה יותר מהרבה אחרות- היא חושלה! היא מה שהיא היום מבחירה, ולא כי הסמינר החליט. בהצלחה :) נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תגובה מצויינת. תודה על החשיבה המקורית. יש הרבה במה שאתה אומר. אם יעבור את המסננת של ההורים, אבקש פגישה, נראה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2016 01:39 |
|
| |
| רציף כתב: |  | אז מה אם היא מעדה ? יתכן שזה יעיב על הקשר, אז תלוי איך אתה מרגיש עם זה. למדתי בחיים לא לקחת סיכונים בקשר של מציאת חן, כי אם חלילה זה יפריע לך בעתיד זה יהיה ממש ממש לא נעים לחיות עם אחת שדוחה אותך. אולי תוכל להשיג את התמונה שלה ואז תגיד ; יאללה הולך על זה ! היא כובשת אותי  אז תעשה חושבים עם עצמך נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
היא לא דוחה אותי, בא לא נגזים. אבל באיזשהו מקום, זה כן מציק טיפה. אני מתאר לעצמי שההרגשה הזו תימחק עם הזמן אבל זה סוגשל סיכון.
|
|
|
|
|