| נשלח ב-16/5/2016 21:00 |
|
| |
40 מעלות דייט
זה קרה בשבוע שעבר עוד לפני שאי מי קיבל חום מהחום שאמור לבא... מתקשרת שדכנית ובסלה יש פת...בחורה בבר "ג(בי ברקית רק גיאוגראפית) טווב לנסות לא יזיק אמצתי לעצמי כל שמץ אופטימיות שעוד לא החליד לו במהלך השנים. ואשרתי פגישה.. ואז זה הופיע לו...החום הנורא הזה.. ולמי שגר בגוש שנקרא דן..ובפרט בבני ברק שתקועה לגוש בגרון, אז מבין שהאיזור מוגדר בימים אלה איזור חם אז איפה נפגשים למען ה?? בבית?..רק זה חסר לי כבר עשיתי את הטעות הזאת והמארחת הדליקה מאוורר ועוד על 2.. מלון ויזניץ? לא אמרתי שאני צריך איזור ממוזג??? אז הדת נתנה על קפה קפה.. אי של שפיות דייטית בעיר התורה והחסידות ובתי הקפה ב5 שקל.. קבענו ליום ראשון. יום חמים ירושלמי התחלף לי בערב סאונתי ישר עם נחיתה מטיסת 402 אחרי שהנסיונות לשנרר מאבא רכב כשלו בזכות האמא הפולניה שאמרה לא יקרה לך כלום עם יהיה קצת חם.. בני ברק קבלה את פני בחום.. חכיתי בפתח כחום היום, יחד עם עוד חצי מניין גנטלמנים שטופי זיעה , ובראש מנסה לפלסף את עצמי עם משפטי נחמה .. הזורעים בדמעה..כפרת עוונות, זה חלק מההשתדלות, לך תדע מה מחכה לך.. ואז היא הגיעה..וכן לא ידעתי מה מחכה לי.. יותר נכון לא רציתי לדעת. ומה שרציתי באותו רגע זה להיות קרוב לשמש השוקעת ולשקוע יחד איתה הבחורה באה עם רכב עד לפתח. יוצאת עם אף שמשום מה לא פוחד להיות בגובה בימים חמים כאלה.. שנכנס? לא נשאר בחוץ קר בפנים...בטח שנכנס!! נכנסנו התחלנו להריץ סמול טוק פותח..והתחלתי להתקרר לאט לאט.. ואז היא יורה לי איך חם הא? אמרתי לה כן החום הזה סיוט.. והיא:אין הגברים האלה מפונקים.. אתה לא יודע שפעם לא היו מזגנים?? אין..דור כזה שטחי ומפונק.. מהר מאוד סיימתי את הדייט החמים והלכתי לי מצטנן לעצמי בקופיקס וממשיך לחפש אחרי חום..אבל אנושי בעיקר.. להתראות בדייט הבא..
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2016 21:48 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2016 22:00 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | |
|
זו הייתה כוונתי למה שקרה שמהר מאוד עזבתי את הדייט החמים:)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2016 23:22 |
|
| |
המקום ינחם אתכם   אולי אפשר היה לעשות משהו כדי שהפגישה תיהיה פחות "פגישה עוורת" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2016 14:36 |
|
| |
חחחח, בחורה קולית ביותר... גברים גברים ..מה הצעד הבא!? נתחיל להביא את הג׳אקט כשיהיה ארבעים מעלות קור? כתיבה יפה טום התגעגענו לימים
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2016 17:24 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  | חחחח, בחורה קולית ביותר... גברים גברים ..מה הצעד הבא!? נתחיל להביא את הג'אקט כשיהיה ארבעים מעלות קור? כתיבה יפה טום התגעגענו לימים |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2016 20:10 |
|
| |
חחח משתתפת בסבלך...
אני במקומך הייתי מציעה לה את החליפה והמגבעת (אם יש)ואז נראה מי צוחק אחרון
תוקן על ידי פרומערית ב- 17/05/2016 20:10:20
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2016 23:51 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | | חחחח, בחורה קולית ביותר... גברים גברים ..מה הצעד הבא!? נתחיל להביא את הג׳אקט כשיהיה ארבעים מעלות קור? כתיבה יפה טום התגעגענו לימים |
|
בהחלט קולית... מרוב שהייתה קולית ..נמסתי..בעצם מהחום נמסתי..
כן התגעגעתם?? כי עברתי סדרת דייטים הזויים.. אז לקראת כל שבוע נעלה משו..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2016 23:52 |
|
| |
תודה על ההשתתפות.. היא הקפיאה אותי עם האנושיות שבקעה ממנה..שהייתי חייב את החליפה שלא לקפוא..
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2016 00:04 |
|
| |
|
| נשלח ב-18/5/2016 09:08 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | חחחח, בחורה קולית ביותר... גברים גברים ..מה הצעד הבא!? נתחיל להביא את הג׳אקט כשיהיה ארבעים מעלות קור? כתיבה יפה טום התגעגענו לימים
כן התגעגעתם?? כי עברתי סדרת דייטים הזויים.. אז לקראת כל שבוע נעלה משו.. |
| חחח באמת עכשיו רציני.. אפילו שיש רשיון מפחדת לחשוב על זה ולבוא אולי עם רכב שבטעות גם לא אתן לו צ׳אפחה על הגב של ממצב אחי..;) , אבל ביננו? כיף לך שיש לך סיפורים... אני מהאיש חשוב מאד שלי שכחתי שצריך להתחתן מתי שהוא;) , תראה לאן הגעתי ... סיכום סמול טוק לרציף;)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2016 11:20 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  |
| טום888 כתב: |  | חחחח, בחורה קולית ביותר... גברים גברים ..מה הצעד הבא!? נתחיל להביא את הג'אקט כשיהיה ארבעים מעלות קור? כתיבה יפה טום התגעגענו לימים
| חחח באמת עכשיו רציני.. אפילו שיש רשיון מפחדת לחשוב על זה ולבוא אולי עם רכב שבטעות גם לא אתן לו צ'אפחה על הגב של ממצב אחי..;) , אבל ביננו? כיף לך שיש לך סיפורים... אני מהאיש חשוב מאד שלי שכחתי שצריך להתחתן מתי שהוא;) , תראה לאן הגעתי ... סיכום סמול טוק לרציף;) |
|
שאנל, את טיפוס מאוד מעניין, וגם מורכב (הכלאה של רימון וחצילים :) טום, נשמע שיש לך מרץ ישתבח שמך, אולי נמצא לך איזה שידוך מכאן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2016 12:13 |
|
| |
|
| נשלח ב-18/5/2016 15:13 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2016 16:30 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
לא מספיק שמזיעים, צריך שגם ידבקו לזיעה גרגרי חול?
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2016 17:13 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| שאנל_22 כתבה: |  |
| טום888 כתב: |  | חחחח, בחורה קולית ביותר... גברים גברים ..מה הצעד הבא!? נתחיל להביא את הג'אקט כשיהיה ארבעים מעלות קור? כתיבה יפה טום התגעגענו לימים
| חחח באמת עכשיו רציני.. אפילו שיש רשיון מפחדת לחשוב על זה ולבוא אולי עם רכב שבטעות גם לא אתן לו צ'אפחה על הגב של ממצב אחי..;) , אבל ביננו? כיף לך שיש לך סיפורים... אני מהאיש חשוב מאד שלי שכחתי שצריך להתחתן מתי שהוא;) , תראה לאן הגעתי ... סיכום סמול טוק לרציף;) |
|
שאנל, את טיפוס מאוד מעניין, וגם מורכב (הכלאה של רימון וחצילים :) טום, נשמע שיש לך מרץ ישתבח שמך, אולי נמצא לך איזה שידוך מכאן  |
|
|
|
|
|
|