נשלח ב-30/5/2016 18:26
לגברים, יש הצתה ריגשית מאוחרת, פתאום נופל להם האסימון והם עוזבים קשר, וזה יכול לקרות אחרי כמה וכמה פגישות.
לבנות, יש הצתה שיכלית שבאה באיחור, ולכן הן צריכות לחשוב ולחשוב ולחשוב, ואפילו לנדוד הרחק ולהתעמק האם אני מתאימה לו.
גברים מתעסקים בעיקר, האם היא מתאימה לי, ולא ; האם אני מתאים לה, והמסתעף מזה.
ברור שאני מתאים לה
הנה פתאום עולה בי כאב באיחור מה
על קשר שנגמר בכי רע.
מה זה נזכרת עכשיו ?
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-30/5/2016 21:57
נשלח ב-31/5/2016 10:47
IAF990 כתב: סע לים עם סיגריה, תטחן אתזה טוב טוב בראש, תשלים עם המצב ותחזור לחיים חדש.
נשלח ב-2/6/2016 03:06
IAF990 כתב:
אל תעשה אותו יותר גרוע ממנו !
נשלח ב-6/6/2016 16:19
אם נגיד באמת שמישהי אמרה לא ואז שינתה את דעתה ואמרה כן, היית יוצא איתה שוב אחר כך?
נשלח ב-6/6/2016 18:45
פשוט_וטוב כתבה: אם נגיד באמת שמישהי אמרה לא ואז שינתה את דעתה ואמרה כן, היית יוצא איתה שוב אחר כך?
תלוי למה אמרה בעבר ; לא.
ומה הסיכוי שתגיד שוב ; לא.
והאם היא אמרה עכשיו ; לא,
לגבי החלפת תמונות.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-8/6/2016 15:07
מה הקשר החלפת תמונות? הרי יודעים כבר איך היא נראית, אם יצאתם כבר
נשלח ב-8/6/2016 17:31
פשוט_וטוב כתבה: מה הקשר החלפת תמונות? הרי יודעים כבר איך היא נראית, אם יצאתם כבר
קרה לי שמישהי הורידה אותי
בלי לראות אותי אפילו,
ובלי לראות את התמונה שלי,
וכעת היא רוצה להפגש.
ובלי להראות את התמונה שלה,
עניתי ; לא.
מה גם שהיא מרוויחה מאוד יפה,
ולא היה נראה לי שיצא מזה משהו,
עובדה שהיא הורידה אותי בעבר..
עובדה שהיא מתעקשת לא להראות
תמונה..
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-8/6/2016 21:05
רציף, אם לא הייתי יודעת שאתה לא...
הייתי חושבת שאתה מרוקאי או משוייך לעדה שהכבוד מה זה חשוב אצלם...
גבר, אנחנו בדור אחר. שהכבוד מאחורינו ולא בין העיניים...
וחוץ מזה ... מה קשור כמה היא מרוויחה? בסופו של דבר אחרי חתונה זה של שתיכם. השקל שאתה מרוויחה וה... הרבה כסף שהיא מביאה הביתה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-8/6/2016 23:15
tootii2 כתבה: רציף, אם לא הייתי יודעת שאתה לא... הייתי חושבת שאתה מרוקאי או משוייך לעדה שהכבוד מה זה חשוב אצלם... גבר, אנחנו בדור אחר. שהכבוד מאחורינו ולא בין העיניים... וחוץ מזה ... מה קשור כמה היא מרוויחה? בסופו של דבר אחרי חתונה זה של שתיכם. השקל שאתה מרוויחה וה... הרבה כסף שהיא מביאה הביתה.
נשלח ב-9/6/2016 00:50
נשלח ב-9/6/2016 13:35
tootii2 כתבה: רציף, אם לא הייתי יודעת שאתה לא... הייתי חושבת שאתה מרוקאי או משוייך לעדה שהכבוד מה זה חשוב אצלם... גבר, אנחנו בדור אחר. שהכבוד מאחורינו ולא בין העיניים... וחוץ מזה ... מה קשור כמה היא מרוויחה? בסופו של דבר אחרי חתונה זה של שתיכם. השקל שאתה מרוויחה וה... הרבה כסף שהיא מביאה הביתה.
היא ציינה בעבר סיבה -
למה
היא לא רואה התאמה -
הבדלי השקפה .
זה לא קשור לכבוד !
כעת, אני לא רואה סיבה
להפגש איתה,
כשהיא לא מראה תמונה,
וכשאין יותר מדי סיכוי
שיצא פה משהו,
מעבר לכאב לב.
אולי אני טועה.
אין לי בעיה לקחת מישהיא
מתאימה לי,
שמרוויחה יותר ממני.
נשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח ב-9/6/2016 14:34
יש להרבה אנשים עניין לא לתת תמונה, אל תיתן לזה חשיבות גבוהה. מה שכן, כדאי לברר למה היא שינתה את דעתה. אולי היא היתה במקום שונה אז, רצתה דברים אחרים- הכל חוץ מהעניין של התמונה והשלילה כן תואם?
נשלח ב-9/6/2016 18:10
פשוט_וטוב כתבה: יש להרבה אנשים עניין לא לתת תמונה, אל תיתן לזה חשיבות גבוהה. מה שכן, כדאי לברר למה היא שינתה את דעתה. אולי היא היתה במקום שונה אז, רצתה דברים אחרים- הכל חוץ מהעניין של התמונה והשלילה כן תואם?
נשלח ב-15/6/2016 14:44
ביררת, מסתמא? כי אם באמת הכל סבבה, בחורה טובה, יראת שמים, בעלת סגנון דומה, לא חכם להוריד על סמך שלילה בעבר
נשלח ב-15/6/2016 16:25
פשוט_וטוב כתבה: ביררת, מסתמא? כי אם באמת הכל סבבה, בחורה טובה, יראת שמים, בעלת סגנון דומה, לא חכם להוריד על סמך שלילה בעבר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
1 2 1 2 סך הכל 2 דפים.