לך כלתי האהובה
שעות יושב מול מסך מרצד מנסה לתרגם את הלב לשפה וירטואלית. אך כאילו גוש של רגשות עושה חוסם עורקים ללב, והלב נשאר להסתגר בחדרו ,מותיר אותי בתוך השקט הקרוי נוסטלגיה. בזכרוני הראשון עולה תמונה מיום שמחת לבנו עמדנו מול ההר האפוף בעשן חלומינו, עיננו היו עצומות לרווחה ,נשמתי פרחה מקולך חבקנו את השקט בקולות וברקים, מי יתן ייחלנו, שנזכור לנצח את אותם רגעים,, כן תורה יקרה.. זה היה בו סיון ,מול הר קטן ורומנטי הר סיני. תחת חופת שמי התכלת, עם אבא מסדר הקידושין הבטחתי להיות שלך לעולמים, ואכן נתתי נתתי לילות שישי עטופי אהבה סוערת מול דפייך, לוחש לך רטט את תקפו כהן.. לילות שבת הארוכים בחורף הגשום והקר התחממתי חבוק אלייך באהבה עם קצות החושן. כל שבקשת וציווית אני כבעל מסור השתדלתי לקיים, בחרתי בך באמת בגלל שרציתי בך. אך הנה עברו שנים וסערות התקופה הבדידות וההתמודדות ערערו את שלום הבית שלנו, באמת שאני אוהב אותך ,ולולא את אבדתי בעוניי דלוגך ותוכך רצוף עלי אהבה ומים רבים לא יוכלו לכבות את אש התמיד ואילולא את ... אך סימפוניית הגישמאק הברען הלוהט השטייגען החם לא כמו פעם והנה עכשיו יום נישואינו קרב בקייץ הזה תלבשי שוב לבן. למרות שאני גבר לא שכחתי את התאריך, וצפות בי ועולות זכרונות וגעגועים לרגעים . לחלום שלנו לבית של תורה, אני מבקש ממך אשתי היקרה תורה הקדושה התחנני בבקשה, העתירי עלי אהבתך על לכתי אחרייך במדבר אהבת כלולותיך כזכות תעמוד לי למחר, חזרי להדליק אותי לאהוב ולהיות האחת והיחידה, העתירי שאבנה לך בית ואקים לך מקדש, ועוד ישוב הניגון שירו של אבא אמר אביי אמר רבא..
 |
|
|