| נשלח ב-5/7/2016 14:01 |
|
| |
בדרך לחתונה..עוצרים לדיט
אשכול זה נולד
אחרי תובנה שנפלה על כרי מוחי המוריקים
בעקבות דייט אחד..
נזכרתי לשתף כעת
בהשראת הרהורי חופה שעלו לאחרונה באשכול של שאנל,
זה קרה לפני חודש וקצת
חבר הציע לי "משהי משהו משהו מאיפשהו"..כהגדרתו המשהואיסטית,
אמרתי נו שוין לנסות צריך מתישהו..
קבענו לנו את יום רביעי כאידיאלי מבין כל הימים
כי בו שבתה ממלאכה מוקדם,
והגיע היום ובבוקר הפון רוטט והוואצפ מודיע
שהערב החתונה של לרנר..ההוא שלמד כמה שנים בישיבה בן ה38 עם ההיא בת ה39..
וכמובן שחתונה כזאת כמוה כפגישת מחזור..
אויש אבל הדייט..ולא נעים וקבענו
בסוף אחרי סבב שיחות וישיבת קבינט קצרה, ביני לבין חברי הקבינט הפון והקפה..
הוחלט להקדים בשעה
וכך ארקוד על שתי..החתונות?מקווה..
הגיע השעה היעודה ,ובאמת ישבנו בבית קפה פינתי ושקט,
דברנו דיסקסנו התפלספנו התווכחנו..בקיצור דייט
אבל
אני לא היתי המשהו של המשהי הזאת..חוסר כימיה? נגיד.לא איש מדע אנוכי ..אבל כנראה
כשיצאתי מהדייט לחתונה ברוח שבוזה של אפטר דיט,
הרהרתי רבות
טוב לכת מדייט האבל אל בית המשתה..וטום יתן אל ליבו
אני הולך לי שם לחות הקיץ נושמת את עורפי השחוח מעט
מאין באתי?
מדיט יצאתי ונשארתי עם סימני שאלה מנקרים את רדיוס האוויר הקטן גם כך באיזור המרכז
ולאן אני הולך?
למקום שעוד ישמע בו המוני סימני קריאה ,
עומד לי שם מול החופה
רואה את החתן שנושבות בו שערות שיבה מסימני השאלה שליווהו עד עתה,
מואר באור פנימי של חתן
שהתיר את הספק ומצא תשובה לשאלת חייו.
וחושב לעצמי
אתמול היה טוב ויהיה גם מחר.
הכל ענין של זמן..
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2016 16:47 |
|
| |
אני יודעת שיש לבעיה הזאת שם, שמפספסים את העיקר ונתפסים לתפל, אבל זה מה שקרה לי כשקראתי את זה.. לא הצלחתי להפסיק לחשוב על השורה 'דברנו, דיסקסנו, התווכחנו, התפלספנו..בקיצור-דייט' לא מצליחה לפתוח את הפה בדייטים, ואני ממש לא הטיפוס הביישן..מה עושים?
סתם ככה, אהבתי את הכתיבה, קלילה וזורמת, בדיוק כמו שאני אוהבת. ועוד דבר אחרון, שלום לכל החברים פה. 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2016 22:49 |
|
| |
| Debie כתבה: |  | אני יודעת שיש לבעיה הזאת שם, שמפספסים את העיקר ונתפסים לתפל, אבל זה מה שקרה לי כשקראתי את זה.. לא הצלחתי להפסיק לחשוב על השורה 'דברנו, דיסקסנו, התווכחנו, התפלספנו..בקיצור-דייט' לא מצליחה לפתוח את הפה בדייטים, ואני ממש לא הטיפוס הביישן..מה עושים?
סתם ככה, אהבתי את הכתיבה, קלילה וזורמת, בדיוק כמו שאני אוהבת. ועוד דבר אחרון, שלום לכל החברים פה.  |
|
ברוכה הבאה ! בקשר לשאלה שלך, אולי תפתחי פוסט על הנושא, תספרי בדיוק במה זה מתבטא, האם זה מחמיר עם השנים/הפגישה - או שמא.. מה עשית כדי לפתור את הבעיה ?  יש ביוטיוב כמה קליפים על חרדות חברתיות.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2016 23:15 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
ברוכה הבאה ! בקשר לשאלה שלך, אולי תפתחי פוסט על הנושא, תספרי בדיוק במה זה מתבטא, האם זה מחמיר עם השנים/הפגישה - או שמא.. מה עשית כדי לפתור את הבעיה ?  יש ביוטיוב כמה קליפים על חרדות חברתיות.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תודה על קבלת הפנים. אז הבעיה שלי היא, שאין לי חרדות חברתיות. ברגיל אני די טיפוס שלא סותם את הפה, ועל כל דבר יש לי חוות דעת מפורטת ומנומקת. פשוט בדייטים אני לא מצליחה לפתוח את הפה. אני לא אפתח בשלב זה פוסט, שלא יגידו, 'זאתי מקרוב באה, וכבר שפוט תשפוט'.. סתם..פשוט אין לי חשק לתת לבעיה שלי כותרת..פשוט יש כאן ידע עצום על דייטים..אז תחלקו קצת..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2016 10:39 |
|
| |
| Debie כתבה: |  |
ברוכה הבאה ! בקשר לשאלה שלך, אולי תפתחי פוסט על הנושא, תספרי בדיוק במה זה מתבטא, האם זה מחמיר עם השנים/הפגישה - או שמא.. מה עשית כדי לפתור את הבעיה ?  יש ביוטיוב כמה קליפים על חרדות חברתיות.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תודה על קבלת הפנים. אז הבעיה שלי היא, שאין לי חרדות חברתיות. ברגיל אני די טיפוס שלא סותם את הפה, ועל כל דבר יש לי חוות דעת מפורטת ומנומקת. פשוט בדייטים אני לא מצליחה לפתוח את הפה. אני לא אפתח בשלב זה פוסט, שלא יגידו, 'זאתי מקרוב באה, וכבר שפוט תשפוט'.. סתם..פשוט אין לי חשק לתת לבעיה שלי כותרת..פשוט יש כאן ידע עצום על דייטים..אז תחלקו קצת.. |
|
(אני על תקן של יועץ הבית) תקשיבי, זה דווקא חמוד לאללה בחורה בישנית . את מדברת קצת ? יש איזשהוא שלב שאת נפתחת יותר ?... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2016 11:36 |
|
| |
| Debie כתבה: |  |
|
תודה על קבלת הפנים. אז הבעיה שלי היא, שאין לי חרדות חברתיות. ברגיל אני די טיפוס שלא סותם את הפה, ועל כל דבר יש לי חוות דעת מפורטת ומנומקת. פשוט בדייטים אני לא מצליחה לפתוח את הפה. אני לא אפתח בשלב זה פוסט, שלא יגידו, 'זאתי מקרוב באה, וכבר שפוט תשפוט'.. סתם..פשוט אין לי חשק לתת לבעיה שלי כותרת..פשוט יש כאן ידע עצום על דייטים..אז תחלקו קצת.. |
|
(אני על תקן של יועץ הבית)
תקשיבי, זה דווקא חמוד לאללה בחורה בישנית .
את מדברת קצת ?
יש איזשהוא שלב שאת נפתחת יותר ?...
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2016 11:52 |
|
| |
(אני על תקן של יועץ הבית)
תקשיבי, זה דווקא חמוד לאללה בחורה בישנית .
את מדברת קצת ?
יש איזשהוא שלב שאת נפתחת יותר ?...
|
|
בא נגיד, שבדרך כלל, הבחור נלחץ, מנסה 'לסחוב' את השעה, ואני משתעממת, כי הוא לא באמת מצליח למצוא כל הזמן מה לומר, ואז אין לי חשק להמשיך פגישה שניה...כי יש לי מספיק דרכים לשעמם את עצמי בלי לצאת מהבית.. למעשה, מה שבעצם מפריע לי זה, שביום-יום אני טיפוס כייפי, מצחיק ופטפטן. מבאס אותי שדווקא מתי שאני צריכה את התכונות האלה, הן פשוט נכנסות לשנת חורף.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2016 11:54 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
יועץ הבית!?! מה המחיר!?!
|
|
שצריך לסבול אותו כשהוא על תקן של ליצן החצר, או של מבקר המדינה..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2016 12:04 |
|
| |
| Debie כתב: |  | יועץ הבית!?! מה המחיר!?!שצריך לסבול אותו כשהוא על תקן של ליצן החצר, או של מבקר המדינה.. |
|
פששי רואים שאת אחת שמפטפטת מיד..
רק הגיעה וכבר צוחקת על מישהו שמנסה לעזור (הוא כזה.. תמיד מנסה לעזור כפי הבנתו)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2016 12:17 |
|
| |
| פרומערית כתב: |  | יועץ הבית!?! מה המחיר!?!שצריך לסבול אותו כשהוא על תקן של ליצן החצר, או של מבקר המדינה..
פששי רואים שאת אחת שמפטפטת מיד..
רק הגיעה וכבר צוחקת על מישהו שמנסה לעזור (הוא כזה.. תמיד מנסה לעזור כפי הבנתו) |
|
וואי, פרומעמרית...את קשה..אני לא צוחקת עליו, אני מתלוצצת איתו.. מה את אומרת, יש הבדל? :)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2016 12:21 |
|
| |
מממ מעניין... מי אמר שגם אני לא ניסיתי לצחוק איתך?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2016 12:27 |
|
| |
יפה לכם אנשים, שאתם מצליחים לראות חתנים מאורים באור פנימי.. אני לא מצליחה להבדיל ביין האור הפנימי לאיש תאורה של הצלם.....
Debie,אולי באמת תפתחי אשכול, זה קושי כ"כ מוכר, שהרבה בנות עברו, אני בטוחה שתפיקי יותר, מאשר בתוך אשכול קיים
|
|
|
|
| נשלח ב-6/7/2016 12:47 |
|
| |
מעריכה שתמצאי פה כמה פרייארים, שיאמינו שאת צדיקה נסתרת.. בהצלחה בזה..
|
|
|
|
|