| אז שוב זה קרה הפעם אני מבטיחה שזה לא בשביל להסניף את בופה העוגות..אלא רק לאחל מזל טוב לחברה שעשתה את זה והתחתנה לה. חייבת להדגיש,שבכל פעם מחדש אני מתפלאת מההפתעות בחתונות של חברות מהסמינר שלי.. אך הפעם הייתי חייבת בשביל לבטל מעלי עיין הרע למה לא הופעתי לסדרת חתונות של הסמינר ועוד יחשבו חלילה לא עלינו שאני פולניה קרה השם ישמור! אז צעדתי לשם רגלית מחשבנת לי בראש שעכשיו הם צריכים להיות ל-ערך באמצע מנה שניה סלאש ריקודי עם והורה.. נגיד מזל טוב נראה נוכחות נרקוד שלוש צעדים בשביל לצאת ידי חובה ויאללה הביתה.. המוזיקה כבר נשמעת ולפי קצב הטראנס עלה בי החיוך שעכשיו חברותי אמורות להיות מסטולות ככה שלא משנה שדפקתי איחור בכוונה,הן לא תשמנה לב! נכנסתי את האולם עוברת את אבטחת הסבתות כבר צועדת בקו האש של משטרת האפנה והצניעות מנסה להראות שלא יודעת בכלל שהן בוחנות אותי מכף עקב ועד קוקו בראש והינה,אני ברחבת הריקודים.. אבל,איפה כולן? לא כלה לא הרקדניות של הסמינר..נאדה! ואז.. אמנם ראיתי כבר את המחזה הזה ורשמתי עליו מילה או שתיים. אבל מחזה ברמה בנלאומית כזה לא ראו עיניי שכבר חשבו שראו הכל.. כנראה הטראנס חדש להן או שבחייהם לא ראו בחורעס רוקדים. אבל כל המוזמנות הצעירות היו תלויות על המחיצה המסכנה שהלכה לקרוס בכל רגע,כי גם החברה השמנמנה לא פסחה על המחזה הנדיר ונתלתה עם כל גופה השדוף על המחיצה.. המחזה היה כלכך מצחיק,ואם לא היה לי כבוד לאותן בנות הייתי גם מצלמת ומעלה ליוטיוב. התאפסתי במהירות והתחלתי לחפש בעיניי את הכלה שככה חברותי נטשו אותה בשביל קבוצת הרקדנים הישיבתיים.. אבל ראו זה פלא! גם הכלה הנכבדה הייתה תלויה בן בלטות לשמים שרק מפאת הכבוד..חוררו לה חור בבד המחיצה..שתצליח לראות וללמוד את הצעדים.. חיכיתי עד שייגמר המחזה שנמשך לו עד שזו שמלאה במקומות הנכונים שברה את הכסא (פלסטיק?) שהתאמצה לטפס עליו וכולן עזרו לה לקום והיא במבט מסמיק בשביל לצאת מהפדיחה ניערה את עצמה ואמרה שטויות שטויות..לא הייתי רוצה להיות במקומה.. אך! סקרנות יכולה להרוג..תרתי משמע! ניצלתי את המומנטום להגיד לכלה מזל טוב ולהראות נוכחות..סדרת נשיקות לכולם מזל טוב לסבתות לדודות למשפחה המורחבת גניבת קאפקייק לדרך.. וחזרתי הביתה.. עכשיו פונה אני לכל מארגני האירועים למניהם.. או שתעניקו לכל אחת בכניסה משקפת או שתעמידו פלאזמה במרכז עם ערוץ הגברים ותוכלו להוסיף ערוץ הספורט..למקרה שיש אוהדת של מסי. ובנות ישראל.. המדע אומר לנו שבכל פעם שבחור קולט שאתן מביטות בו רוקד.. או שהוא מעקם רגל.. או שקורע מכנס,מלנסות להרשים עם שפגאט.. רחמונעס.. רק בשמחות :)
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 10/07/2016 17:44:54 |