בית פורומים שידוכי חרדים

שקרים בפגישות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/8/2016 15:02 לינק ישיר 
שקרים בפגישות

היי,
נפגשתי לא מזמן עם בחורה, זה יחסית הגיע לשלב דיי מתקדם, (פגישה 5)
במהלך הפגישה האחרונה, היא עשתה משהו שגרם לי להבין שזה לא זה.
הרגשתי שהיא הבינה שמה שהיא עשתה כביכול, פוצץ את העניין, וגם הרגשתי שהיא דיי נקשרה, והיה לי ממש לא נעים פשוט להתקשר למחרת ולהגיד לא, אז החלטתי לפתוח בנאום חוצב להבות, למה לדעתי השידוך הזה לא מתאים, וכמה לא כדאי לה להינשא לי, וכמה אני אדם רע ומסובך ובערך יד ימינו של השטן, ושלטובתה עדיף שזה יירד, ושלא נעים לי ממנה, ואני מרגיש שאני מפיל אותה בפח, ובלה בלה בלה כיד ה' הטובה עליי.
אחרי כמה שעות טובות של הסבר והרצאה, ועד שהדברים התקבלו על הלב, נפרדנו, ויום למחרת הגיע הטלפון עם התשובה השלילית.
מאז שהעניין נגמר, הראש שלי לא מפסיק לאכול אותי שכנראה עשיתי טעות איומה, כי הבחורה הזו כרגע בטוחה שכל השקרים שמכרתי לה הם אמת, וממילא אני נתפס בעיניה כאיזה לא יודע מה, שזה כשלעצמו לא מפריע לי, אבל חברך, חברא אית ליה. ואני מפחד שאולי גרמתי לעצמי נזק להמשך השידוכים, מה גם שאני נפגש עם ציבור דיי מצומצם של בחורות, ולא מופקע לי שאצא עם מכרה שלה, וגם כבר הציעו לי שכנה שלה. בנוסף גם מהשיחה עם השדכן, היה נראה שהיא העבירה לו את הדברים או לפחות את חלקם, ואני כבר ממש לחוץ.
יש מה לעשות? אולי כדאי לנסות להעביר מסר באיזהשהוא צורה שזה היה שטויות ושקרים כדי שהיא לא תיפגע? אולי לומר את לשדכן לפחות? או שאולי החשש שלי סתם מוגזם, והיא תשמור את זה לעצמה.
HELP

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2016 15:44 לינק ישיר 

ברוך הבא

אתה יכול להעביר את העניין דרך השדכן.

מחילה,
אולי אתם מתאימים ?

היא, טעתה,
ואתה, טעית,

ענבי הגפן - בענבי הגפן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2016 15:50 לינק ישיר 

חחח יש קצת שוני בטעויות, ולמרות שיש בה הרבה מאוד דברים טובים, לצערי לא חושב שהיא האחת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2016 16:27 לינק ישיר 

תעדכן את השדכן. וכמובן, שאם זה בעשרט, כל הריכולים שהיא תוציא עלייך וכל השמועות וכל השקרים שהופצו בלי כוונה לא יהיו רלוונטיים כשהזיווג האמיתי מגיע. מה שכן, עדיף תמיד להיות ישיר, אולי אפשר לשלוח את השכנה להסביר את העניין ;) 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/8/2016 17:02 לינק ישיר 

רוח_ערב כתב:

חחח יש קצת שוני בטעויות, ולמרות שיש בה הרבה מאוד דברים טובים, לצערי לא חושב שהיא האחת.

היא לא צריכה להיות "האחת"

היא צריכה להתאים לך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2016 17:12 לינק ישיר 

רציף כתב:

רוח_ערב כתב:

היא צריכה להתאים לך.

היא צריכה להיות "האחת" ש"מתאימה", לא?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2016 17:27 לינק ישיר 

קראתי פעם וקראתי פעמיים, עדיין לא הצלחתי להבין מי ומה נגד מו. יש לי אלף שאלות , אם יש שדכן למה אתה זה שהורדת? בשביל זה הם נולדו.. שנית, השקר אפעם לא יוביל לשום מקום בטח שלא בעולם השידוכים ששם אתה סתם חופר לעצמיך בור, למד לקח ולהבא היזהר מהשקר,הגזמת קצת עם הפחדים נראה לי,ממשיכים הלאה ולומדים מהטעות. אם תאמין שהכל מלמעלה תדע שלא חשוב מה קרה זה הכל מיד משגיחה , ואם היא תספר לאלו ואלו , אז זה עזרה בשבילך בצמצום פערים לאחת שלך ;) . לשקר אין רגליים,במקרה שלך זה לטובתך... הצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/8/2016 20:31 לינק ישיר 

שאנל_22 כתב:
קראתי פעם וקראתי פעמיים, עדיין לא הצלחתי להבין מי ומה נגד מו. יש לי אלף שאלות , אם יש שדכן למה אתה זה שהורדת? בשביל זה הם נולדו.. שנית, השקר אפעם לא יוביל לשום מקום בטח שלא בעולם השידוכים ששם אתה סתם חופר לעצמיך בור, למד לקח ולהבא היזהר מהשקר,הגזמת קצת עם הפחדים נראה לי,ממשיכים הלאה ולומדים מהטעות. אם תאמין שהכל מלמעלה תדע שלא חשוב מה קרה זה הכל מיד משגיחה , ואם היא תספר לאלו ואלו , אז זה עזרה בשבילך בצמצום פערים לאחת שלך ;) . לשקר אין רגליים,במקרה שלך זה לטובתך... הצלחה.

לא עשיתי דרך השדכן, קודם כל כי זה כבר שלב שהוא היה מחוץ לעניין, אבל הסיבה האמיתית, כי אני ממש לא אוהב לפגוע בבחורות, וכבר קרה שכמה פגישות שלי נגמרו עם דמעות על לחיין של הבנות, אז לא רציתי להגיע לזה שוב, ורציתי שיוקל עליה. וכן, כנראה שאת הלקח להבא למדתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2016 20:34 לינק ישיר 

נתחיל עם החלק החיובי: אין לך יותר מדי מה לחשוש. הסיכוי שבחורה שיציעו לך תדבר עם הבחורה הזו הוא די קטן. גם אם זה יקרה, היא תהיה חייבת לספר גם על הדברים הטובים שבך. היא בכל זאת נפגשה איתך חמש פגישות (זה בתקוה שלא אמרת משהו מטומטם כמו "אני לא תמיד בטוח שאני רוצה לחיות" או "לפעמים אני שובר חפצים כשאני עצבני")

לגופה של ההתנהגות שלך, השאלה היא לא אם היא תאמין לך או לא. הצורה שבה הפסקת את הקשר היא לכשעצמה, בלי קשר לאמיתות הדברים, לא מקובלת, לא הגיונית ומוזרה. אם הייתי מברר עליך, ושומע את הסיפור, זה היה מינוס בעיני אפילו אם הייתי יודע את ההסבר שנתת כאן. אם מסיבה כלשהי אתה צריך להוריד בעצמך ולא באמצעות שדכן תעשה את זה בחכמה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2016 22:39 לינק ישיר 

tootii2 כתבה:

רציף כתב:

רוח_ערב כתב:

היא צריכה להתאים לך.

היא צריכה להיות "האחת" ש"מתאימה", לא?

היא צריכה להיות אחת ויחידה - כמובן.

היא לא אמורה להיות "האחת והיחידה" = מושלמת/שיא השיאים והתשוקות.

אם היא "מתאימה לי"
אז אין הצעה מתאימה מזה !

יש אנשים שנתקעים כי הם מחפשים
את "האחת והיחידה",
הם מחפשים משהו שלא קיים - בעצם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2016 23:22 לינק ישיר 

אני לא רואה פה בעיה גדולה. 
למעשה, אין הבדל ביננו חוץ משני דברים:
א. אתה הצגת את הצד הרע שלך רק בפגישה חמישית, ואני עושה את זה כבר בראשונה. 
ב. אתה אמרת שקרים, ואני אומרת את האמת.

אז להבא, תספר את הדברים הרעים שבאמת יש בך, על הפגישה הראשונה. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2016 11:10 לינק ישיר 

Debie כתבה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2016 14:01 לינק ישיר 

רציף כתב:

Debie כתבה:

זה כל הפרצופים שיש לך!?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2016 16:30 לינק ישיר 

רוח_ערב כתב:
לא עשיתי דרך השדכן, קודם כל כי זה כבר שלב שהוא היה מחוץ לעניין, אבל הסיבה האמיתית, כי אני ממש לא אוהב לפגוע בבחורות, וכבר קרה שכמה פגישות שלי נגמרו עם דמעות על לחיין של הבנות, אז לא רציתי להגיע לזה שוב, ורציתי שיוקל עליה. וכן, כנראה שאת הלקח להבא למדתי
דמעות אתה אומר... נו נו שלא נגלה בסוף שזה פרופיל סמוי של מאריאנו די ואיו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/8/2016 20:08 לינק ישיר 

אז למדת שלשקר לא טוב,
בפעם הבאה,
לא רוצים ואומרים לא!
הכאבת לה פי 2,
היא מתבאסת על השעות ששרפה עם פסכופט,ואולי גם תקלקל לך,
אם ממש מציק לך,תתקשר לשדכן,( שאגב הוא נועד להעביר הודעות שליליות)
ותספר לו את הסיפור,שיעביר את המסר לבחורה שהיה קשה לך להכאיב לה,
אני לא בטוחה שתצא יותר טוב, זאת אומרת, הגיוני יותר שלא,
אבל לפחות אם היא חשבה לקלקל, היא תהיה פחות החלטית ברשימת החיסרנות שהכנסת לה לפה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2016 22:58 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:

רציף כתב:

Debie כתבה:

זה כל הפרצופים שיש לך!?!

זה הסמיילים המתאימים לנידון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > שקרים בפגישות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext