| נשלח ב-4/8/2016 12:10 |
|
| |
עזרה
אז עוד בן דוד התארס ועוד חברה סגרה- אני שמחה בשבילם, באמת שמחה! אבל מישהו יכול להסביר לי למה עם כל בשורה חדשה של עוד אירוסין ועוד חתונה יש לי איזה גוש בגרון שגדל ומתעבה ופתאום הוא מורגש וקשה וכואב ואני מנסה! באמת, וזה לא בכוונה בכלל וזה פתטיי ולא נכון וצרות עין ומידות רעות אבל מה עושים איתו? יש לכם פתרון?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2016 12:14 |
|
| |
זה לגיטימי,, את מרגישה שכולם "עוזבים" להם את קבוצת הרווקים ואת נשארת מאחור, אבל ההכרה וההפנמה שהכל בידי שמיים ואת כבר באמצע המסלול שמיועד לך אל עבר החתן המיועד לך, אמור להקל במקצת.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2016 12:52 |
|
| |
תחושה רעה שמתנגדים לה אז היא מתחפרת לה ולא עוזבת . תחושת הקנאה וצרות עין נחשב/ת כתחושה לא מקובלת בכלל, העיצה היא לקבל את זה, ככה זה, אנחנו בני אדם קטנים עם חולשות קטנות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2016 14:37 |
|
| |
מזדהה ביותר. ישלי 2 דברים לנחם איתם. הראשון- על כל בחור שמתארס (לאלו שהתארסו לך) זה מצמצם את האפשרויות, ובעקיפין מקרב אותך ל'שלך'. השני- עם הזמן, זה יפחת כי יישארו סביבך פחות רווקות/ים. אז להתאזר בסבלנות ;) אולי כדאי בעצם שתתעלמי מהשני חחח נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2016 16:55 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2016 21:48 |
|
| |
עופה? חיבוק קבוצתי??
לא מספיק בקבוצה? גם בפורום???:)
מצטרף לחיבוק.הוירטואלי
ואפריל..בגלל שמך אנסח זאת כך..
לא התייאשתי מימי
כי מה שלא קרה במאי יקרה בעזרת ה ודאי ביוני יולי...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2016 23:11 |
|
| |
יקירה, אני כל כך מכירה את זה... עברתי עשרות כאלה. עד שקרה מה שאמר מעליי מאן דאמר סעיף ב. נשארתי בין האחרונות וזה הלך והצטמצם. הסוד הוא: אמונה ! זהו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2016 09:13 |
|
| |
כולם עוברים את זה יקירה... אין לי מה לומר לך חוץ מלשלוח לך חיבוק גדול ופשוט להתפלל שהנה החתן שלך יגיע והוא יגיע! אל תתייאשי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2016 01:06 |
|
| |
מוכר וידוע, אין מה לעשות נגד זה ב100%. אבל כדאי לצאת מהדיכאון הזה מהר, הוא לא יעיל. ורק השמחה וההתמקדות בעשיה תוציאנו מעמק הבכא ונצא מאפילה לאורה.
|
|
|
|
|