| נשלח ב-14/9/2016 16:18 |
|
| |
אילו הייתי כלה...
בס"ד
היו לי חדשות טובות לספר...
אבל זהו שאני לא...אבל ב"ה רווקה נחשקת נשארתי ועוד איך...
אז מה נשמע חבר'ה?
מה חדש?שניייים (=
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2016 17:04 |
|
| |
אהלן ילדה, שאלו עלייך אמרו שהתחתנת... ששכחת מאיתנו... עדיין בועטת?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2016 17:21 |
|
| |
בס"ד
חחח אני התחתנתי רק בחלומות..... חחח חייה ובועטת בשדכנים... כבר חצי שנה שאני לא מתקשרת בדווקא(=...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2016 18:27 |
|
| |
מתקשרת עם הרבה, לא צריך שדכנים 
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2016 21:06 |
|
| |
חייכנית טוב לראותך:)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2016 21:51 |
|
| |
לא יאומן כי יסופר, חייכנית בכבודה ועצמה  ברוכה השבה ! לכי תישבי ליד דבי, היא תעשה ממך בן אדם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2016 21:52 |
|
| |
| רציף כתב: |  | לא יאומן כי יסופר, חייכנית בכבודה ועצמה  ברוכה השבה ! לכי תישבי ליד דבי, היא תעשה ממך בן אדם  |
|
מישהו פה מאוהב .. 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2016 09:50 |
|
| |
| Debie כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | לא יאומן כי יסופר, חייכנית בכבודה ועצמה  ברוכה השבה ! לכי תישבי ליד דבי, היא תעשה ממך בן אדם  |
|
מישהו פה מאוהב ..  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2016 12:46 |
|
| |
| רציף כתב: |  | לא יאומן כי יסופר,
חייכנית בכבודה ועצמה
ברוכה השבה !
לכי תישבי ליד דבי,
היא תעשה ממך בן אדם
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
בס"ד
מה נשמע רציף?שנייים....
ספר מה חדש?
אני חושבת שאני כבר בן אדם...ובדרך להיות מלאך...(=
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2016 16:11 |
|
| |
בס"ד
מה יהיה איתי?פתאום אני מוצאת את עצמי חושבת על עובד אחד לא דתי...שעובד אצלנו... ועל העובד דלפק של המסעדה שהוא דתי לייט... כאילו אין מצב שאני רוצה שהם יהיו אבא לילדיי אז למה אני חושבת עליהם אהה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2016 18:57 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד
מה יהיה איתי?פתאום אני מוצאת את עצמי חושבת על עובד אחד לא דתי...שעובד אצלנו... ועל העובד דלפק של המסעדה שהוא דתי לייט... כאילו אין מצב שאני רוצה שהם יהיו אבא לילדיי אז למה אני חושבת עליהם אהה? |
|
חתיך?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2016 21:43 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | לא יאומן כי יסופר, חייכנית בכבודה ועצמה  ברוכה השבה ! לכי תישבי ליד דבי, היא תעשה ממך בן אדם נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בס"ד
מה נשמע רציף?שנייים.... ספר מה חדש? אני חושבת שאני כבר בן אדם...ובדרך להיות מלאך...(= |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2016 21:45 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
בס"ד
מה יהיה איתי?פתאום אני מוצאת את עצמי חושבת על עובד אחד לא דתי...שעובד אצלנו... ועל העובד דלפק של המסעדה שהוא דתי לייט... כאילו אין מצב שאני רוצה שהם יהיו אבא לילדיי אז למה אני חושבת עליהם אהה? |
|
כל אחד והפנטזיות שלו  לא אכתוב על הפנטזיות שלי כדי שדבי לא תגיד שמשהו עובר עלי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2016 22:35 |
|
| |
אני שמחה שיש לי השפעה עליך (מורה או לא מורה?) לדעתי, עוד קצת עבודה, ואתה תוכל לצאת לשוק הרווקים משופץ ומשודרג.. ואז הפורום פה יאבד חבר יקר (?) 
|
|
|
|
|