| נשלח ב-27/11/2016 22:20 |
|
| |
שות בענין שידוכים בעיתון קטיפה ממרן הגר"ח קנייבסקי
בין פיסטוק לקשיו בקור הירושלמי של שבת צדה עיני אחר השער של עיתון "קטיפה" על שו"ת שאלות עם מרן הגר"ח קנייבסקי בענין שידוכים, התענגתי על כל אות ואות. מזמין את המנויים שכאן להעלות צימוקים מהכתבה או לחילופין לסרוק לטובת אלה שלא זכו....
תוקן על ידי שטח_סגור ב- 27/11/2016 22:20:30
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2016 00:19 |
|
| |
למה אנשים מתנסחים בפורום הייד פארק כאילו הם כותבים פואמה? צימוקים יש לי בעיקר במקרר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2016 13:39 |
|
| |
אגב בימינו, עידן של כתבים, עסקנים, אנשי תקשורת ושאר שקרנים בכל מיני שמות יפים, לומר על הכתבה הזו שהיא היא המילים של מרן, זה בדיוק כמו להחזיק ביד בקבוק קטשופ, ולטעון שזה עגבניות, ושזה בריא. דברים היום עוברים 7 טחינות ו77 שינויים לפני שהם הופכים לכתבה. אז כל עוד אני לא שומע הקלטות- הכל בחזקת בילבולי לולבים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2016 20:17 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | אגב בימינו, עידן של כתבים, עסקנים, אנשי תקשורת ושאר שקרנים בכל מיני שמות יפים, לומר על הכתבה הזו שהיא היא המילים של מרן, זה בדיוק כמו להחזיק ביד בקבוק קטשופ, ולטעון שזה עגבניות, ושזה בריא. דברים היום עוברים 7 טחינות ו77 שינויים לפני שהם הופכים לכתבה. אז כל עוד אני לא שומע הקלטות- הכל בחזקת בילבולי לולבים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
ברמת העיקרון צודק אני מכיר אישית כמה עיתונאים חרדים שהם עצמם הביאו לי דוגמאות לאין סוף.. אבל עזוב אם באמת ר חיים אמר או לא.. תקרא את התשובות חלקן היו ענייניות ונחמדות, גם אם היה אומר אותם ירחמיאל שנידר:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2016 20:22 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2016 20:24 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | |
|
כתבתי ..חלקן..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2016 01:06 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
אגב בימינו, עידן של כתבים, עסקנים, אנשי תקשורת ושאר שקרנים בכל מיני שמות יפים, לומר על הכתבה הזו שהיא היא המילים של מרן, זה בדיוק כמו להחזיק ביד בקבוק קטשופ, ולטעון שזה עגבניות, ושזה בריא.
דברים היום עוברים 7 טחינות ו77 שינויים לפני שהם הופכים לכתבה.
אז כל עוד אני לא שומע הקלטות- הכל בחזקת בילבולי לולבים.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2016 14:04 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | אגב בימינו, עידן של כתבים, עסקנים, אנשי תקשורת ושאר שקרנים בכל מיני שמות יפים, לומר על הכתבה הזו שהיא היא המילים של מרן, זה בדיוק כמו להחזיק ביד בקבוק קטשופ, ולטעון שזה עגבניות, ושזה בריא. דברים היום עוברים 7 טחינות ו77 שינויים לפני שהם הופכים לכתבה. אז כל עוד אני לא שומע הקלטות- הכל בחזקת בילבולי לולבים. נשלח מהאנדרואיד שלי
ברמת העיקרון צודק אני מכיר אישית כמה עיתונאים חרדים שהם עצמם הביאו לי דוגמאות לאין סוף.. אבל עזוב אם באמת ר חיים אמר או לא.. תקרא את התשובות חלקן היו ענייניות ונחמדות, גם אם היה אומר אותם ירחמיאל שנידר:) |
|
אל תזלזל בירחמיאל, בזמנו הפנוי מניהול העיר בני ברק, הוא היועץ של טראמפ לענייני חרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2016 19:18 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  |
| טום888 כתב: |  | אגב בימינו, עידן של כתבים, עסקנים, אנשי תקשורת ושאר שקרנים בכל מיני שמות יפים, לומר על הכתבה הזו שהיא היא המילים של מרן, זה בדיוק כמו להחזיק ביד בקבוק קטשופ, ולטעון שזה עגבניות, ושזה בריא. דברים היום עוברים 7 טחינות ו77 שינויים לפני שהם הופכים לכתבה. אז כל עוד אני לא שומע הקלטות- הכל בחזקת בילבולי לולבים. נשלח מהאנדרואיד שלי
ברמת העיקרון צודק אני מכיר אישית כמה עיתונאים חרדים שהם עצמם הביאו לי דוגמאות לאין סוף.. אבל עזוב אם באמת ר חיים אמר או לא.. תקרא את התשובות חלקן היו ענייניות ונחמדות, גם אם היה אומר אותם ירחמיאל שנידר:) |
| אל תזלזל בירחמיאל, בזמנו הפנוי מניהול העיר בני ברק, הוא היועץ של טראמפ לענייני חרדים. |
|
|
|
|
|
|