בית פורומים שידוכי חרדים

ההורים של

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/5/2017 12:10 לינק ישיר 
ההורים של

לפני די הרבה זמן יצאתי עם מישהי, ויחסית התאמנו.
הגענו לדייט יחסית מתקדם, ולמרות שעדייו לא דברנו על 'לסגור', שנינו רצינו להמשיך ולהיפגש.
מאחר שאני סגנון מאוד שונה מהסיגנון של אבי הבחורה,
אבא שלה חיבל בשידוך ודאג שהכל ייפסק.

תניחו רגע בצד את עניין המוסריות של אותו אבא, ואת השאלה 'למה הוא בכלל נתן להתחיל' וכו'.

נניח שהוא לא היה מחבל בעניין...

כמה חשיבות אתם נותנים לאיך שההורים של הצד השני רואים אתכם/ן?
חשוב לכם להיות מקובלים/מוערכים על ידם? או שמספיק רק איך שאתם בעיני הבחור/ה?

אישית לא הגעתי למסקנה פשוטה...וראיתי אצל חברים שלי דוגמאות לכאן ולכאן. מחד זוגות שאפילו אם ההורים לא הכי מבסוטים- עדיין החיים שלווים וטובים, ומאידך זוגות שזה נוגע להם בשלום בית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2017 12:36 לינק ישיר 

לכולם זה משנה השאלה היא עד כמה
יש כאלה שזה ממש מפריע ומשפיע עד כדי מריבות וכ'ו
ויש ששמים את העניין הזה בצד, לא עושים מזה סיפור וממשיכים הלאה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2017 13:15 לינק ישיר 

הרי ההורים צריכים להסכים,
אז יש כבר התחלה חיובית.

בהמשך אנסה
לא לגור קרוב מדי להורים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2017 13:21 לינק ישיר 

בעיני,בחור שיש לו קשר טוב עם הוריו
הוא בחור עם בסיס טוב.
הייתי שואפת לקבל בחור שהקשרים המשפחתיים שלו רגועים תקשורתיים והדדיים
בחור שכזה, לא ירצה להנשא לבחורה שלא מקובלת על הוריו,או שירצה בלית ברירה.
מה שאני מסיקה מהנ"ל  שגם מי שיוצא איתי בניגוד לדעת הוריו, אם הוא בחור עם רקע משפחתי טוב, עושה את זה בלית ברירה ובנפש קצת מיוסרת.
לכן הייתי מוותרת עם כל הכאב.
בעיני, להתחתן עם משהוא בניגוד לרצון משפחתו או בלא הסכמתם ואושרם המלא ,זו חתיכת התפשרות
שיכולה ליצור המון חיכוכים ובעיות בהמשך.
אבל יש הרבה שהצליחו לנצח גם את זה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2017 13:29 לינק ישיר 

לא דווקא. הבחורה מהסיפור שלי בקשר מאוד טוב,איכותי, וקרוב עם המשפחה שלה. אבל היא לעצמה בחרה קו שונה מהם, והם קיבלו את זה.
בדיעבד לאחר מעשה אני יודע שהם לא הצליחו לגמרי להשלים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2017 15:54 לינק ישיר 

מר טרראם היקר !!! לדעתי אם האב באמת חיבל בשידוך זה דבר שלא ייעשה ואין לו זכות בכלל זה שהיית שונה מאבא שלה זה משהו אחר ואם היא המשיכה להסכים ולהיפגש איתך זה כי הייתה התאמה והיה לה טוב איתך והיא רצתה להמשיך והשוני לא הפריע לה. הורג אותי שהורים מתערבים!! תראה אתה בעצמך יודע שאם היא הזיווג שלך וזה הגורל אז אבא שלה סליחה על הביטוי יכול לעלות ולרדת מדרגות :D (ניסיתי לנסח איכשהו תתשובה על הלעלות ולרדת בצורה ידידותית :P) כי זה לא משנה אם היא הגורל שלך אז שום דבר לא יפריע והשידוך הזה יחזור אלייך עוד פעם ועוד פעם.

ובעקרון אני יצא לי להכיר שידוכים ואפילו זה הנוכחי שונה מאבא שלי בכמה דברים וממה שאני מכירה  או באורך חיים .אבל אני נותנת צאנס לזה כי אני באמת רואה שיש חיבור טוב ויש הסכמה והדדיות ויש דברים שא]פשר לקבל ולגשר. בסופו של דבר אני מתחתנת עם הבחור ואולי טיפה גם המשפחה כי כשמתחתנים מתחתנים עם המשפחה אבל האחריות היא שלי ושל הבחור אני בחרתי איתו ואם אתחתן איתו זה החלטה שלי וחיים שלי ואני בחורה בוגרת ואחראית שיודעת מה אני רוצה מעצמי.אם זה שידוך טוב ואפילו שזה טיפה שונה אז כן ההורים צריכים לכבד ולא לשלול ישר .  יהיה לי מאוד חשוב להיות מוערכת  מבחינת הבעל העתידי אבל גם מבחינת שני הצדדים הצד של החתן והצד של ההורים שלי בסופו של דבר זה חשוב !. אוי טרראם !!! אתה בחור יקר בעזרת השם מקווה שהכל תמיד יסתדר בשבילך על הצד הטוב ביותר אמן אמן ושלא יהיה עוד טרראמים קשים בשבילך !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2017 17:09 לינק ישיר 

(ה"נוכחי" זה אותו אחד מ'הדייט השלישי'? )
אז איך למשל היית, אם היית צריכה, לעשות את החלוקה? מה הדברים שלא היית מתפשרת בהם שבעלך ואבא שלך יהיו דומים, ומה הדברים שאת אומרת "נו, אפשר לחיות עם זה"? וודאי שיש ויש...מה שמסקרן אותי זה איפה אנשים בד'כ מותחים את הגבול...

עלה לי פעם רעיון של ליצור קשר עם האבא שלה ולדבר איתו על זה...גם כי זה מאוד מסקרן אותי לראות את התגובה שלו כשזה מולי ולא בשלט רחוק, וגם כי אולי טיעון ממנו ירגיע אותי.
אבל פחדתי שאחר כך אני איראה לה חצוף מידי ;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2017 17:51 לינק ישיר 

כן הנוכחי מהדייט השלישי חח יפה שזכרת :) בוא נגיד שיש לו חתיכת תיק !!! 
אבל זה לא תיק כזה נורא תלוי איך לוקחים את זה ברוך השם זה לא משהו נפשי אבל בוא נגיד שעד עכשיו כל השידוכים שהכרתי באמת שלא היה לי קל איתם. אבל איתו  אוו טרראם אני בחורה כזאת שמשתדלת בעיקר לראות את הטוב ואת היתרונות שבאדם ואני הכי בחורה שלא פוסלת סתם אלא עוד נותנת צאנסים  כמובן שמסתכלת וחייבת גם לבדוק את החסרונות אבל לאט לאט.
תראה משפחתי היא משפחה דתייה לכל  דבר קיום מצוות צניעות כייסוי ראש תפילות וכו...אני זאת שיותר שואפת ויוצאת עם חרדים אני המתחרדת מהמשפחה אבי היקר והמבורך הוא אינו לובש שחור לבן והחיים אצלי בבית קצת שונים ממה שאני רוצה ושואפת לעצמי ובעיקר ליילדי . ניראה לי שהבנת אולי בטיפה את השוני במשפחה שלי ולגבי המשפחה של הבחור זה גם קצת שונה . לגבי נו אפשר לחיות עם זה כמו שציטטת אני לא הכי יכולה לגלות לך יש דברים ספיציפיים ששאלתי והוא ענה לי ברצינות שהוא לא ייעשה דבר כזה או שלא מתחבר או שאולי ייעשה אני לא יכולה כרגע לספר זה לא הכי מרגיש לי בנוח אבל אולי בהמשך בעזרת השם :) לדעתי אני אישית חושבת שאם אני הייתי במקומך דווקא כן הייתי יוזמת שיחה עם האבה  אולי היית יוצא טיפה חצוף חחח אבל האבא היה אומר וזה בהשערה  "אוהו הוא מעוניין בבת שלי עד כדי כך שהוא אפילו יוצר איתי קשר הבת שלי חשובה לו הוא אכפתי ! ".(או משהו בסגנון) אני יודעת שהייתי שמחה אם מישהו היה מתעקש עליי אבל רק אם לדעתי הצד השני גם היה מרגיש את אותו דבר כי לפי מה שהבנתי גם היא די הייתה שמחה לצאת איתך רק אבא שלה הוא זה שניתק את הקשר. וכן אתה צודק וזה גם מסקרן לראות את התגובה של אביה כזה מולך ולא בשלט רחוק .
וואי טרראםםםם איזה טרראמים גם אתה עובר אויישששששש אני בעד לצאת חצוף פעם אחת אני קצת בחורה שאוהבת אקשן אבל אקשן טוב ;) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2017 18:04 לינק ישיר 

חחחח עד להודעה זו הייתי בטוח ב98A שאת מישהי שיצאתי איתה בתקופת ההצטרפות שלך לפורום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2017 18:05 לינק ישיר 

הפורום פה מביא הרס וחורבן! הA זה בעצם סימן אחוז...
הייתי בטוח ב98 אחוז.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2017 18:58 לינק ישיר 

חחחחחח יאההה למה חשבת ככה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2017 19:08 לינק ישיר 

בפרופיל שלך, הכתובת (בערך) והמקצוע קשור אסוציאטיבית באופן חזק לדייט עצמו.
הדיון, הזמן, וסכתיבה דומה לסיגנון הדיבור. אבל זהו, את לא! חחח

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/5/2017 20:00 לינק ישיר 

לה אין מצב שפגשת אותי :P
בא לי קצת לעוף על עצמי אני משהו מיוחד שלא פוגשים כל יום חחח לא חושבת שיש מישהי שדומה לי בכתב אולי במקצוע או בדברים אחרים אבל חוץ מזה אמממ נאדה !
בעקרון הספק הוסר אני לא אותה בחורה שחשבת :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2017 11:03 לינק ישיר 

היי כולם יום עצמאות שמח.:) . ועכשיו אענה לנושא האשכול.אני חושבת ההפך,אני בעד שהורי יהיו מעורבים בנושא,כאילו מה? עד עכשיו הם גידלו אותנו וזהו מעתה אנחנו מסתדרים לבד?.לא נראה לי נולד האב שיבטל לביתו את השידוך שרצתה אך ורק בגלל שאותו בחור הנל לא נאה לעיניו. שואלים את אבא למה לא נאה לו? מה נראה לו לא מתאים? מדוע זה לא מתאים? אחרי שיחה שכזו ישנן שתי אופציות,או שהאב יבין שהבחור בסדר,או שהבחורה תבין שזה באמת לא מה שהיא מחפשת!. אני לא ארצה אחד כזה שבכל פגישה משפחתית נרגיש סרט מתח באוויר. חשוב לי שיאהב ויתחבר לצביון המשפחה,וכך גם אני אליו. טוב אין מאה אחוז אך לפחות חמישים ואחת A. ולא רשמתי אחוזים ישר רשמתי A כי אותי אף אחד לא מתקן;).

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/5/2017 16:04 לינק ישיר 

שאנל_22 כתבה:

היי כולם יום עצמאות שמח.:).ועכשיו אענה לנושא האשכול.אני חושבת ההפך,אני בעד שהורי יהיו מעורבים בנושא,כאילו מה? עד עכשיו הם גידלו אותנו וזהו מעתה אנחנו מסתדרים לבד?.לא נראה לי נולד האב שיבטל לביתו את השידוך שרצתה אך ורק בגלל שאותו בחור הנל לא נאה לעיניו. שואלים את אבא למה לא נאה לו? מה נראה לו לא מתאים? מדוע זה לא מתאים? אחרי שיחה שכזו ישנן שתי אופציות,או שהאב יבין שהבחור בסדר,או שהבחורה תבין שזה באמת לא מה שהיא מחפשת!. אני לא ארצה אחד כזה שבכל פגישה משפחתית נרגיש סרט מתח באוויר. חשוב לי שיאהב ויתחבר לצביון המשפחה,וכך גם אני אליו. טוב אין מאה אחוז אך לפחות חמישים ואחת A. ולא רשמתי אחוזים ישר רשמתי A כי אותי אף אחד לא מתקן;).

צודקת!
אך מדוע לחבל בגסות!?!
וכי האב אינו חושש להקפדה
עקב ציעורו של יהודי!?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/5/2017 14:33 לינק ישיר 

990 היקר והמבורך,

כדאי לערב גורם שלישי,
דמות שיש לה השפעה
על האבא,