| נשלח ב-5/6/2017 18:01 |
|
| |
שאלה לבנות. מה גורם לכן להתנהג כך?
היי, ראשית כל אציין שהמקרה אירע לפני תקופת מה.
הציעו לי בחורה, ומכיוון שאני מוגדר ''חרדי מודרני'' (בוגר ישיבות, שחור לבן, עובד, אינטרנט) ההצעה מטבע הדברים הייתה של בחורה דומה לשלי.
יצאנו לפגישה, ולאחר מכן בעיקר שוחחנו בטלפון במשך כשבוע בגלל הריחוק הגיאוגרפי והעובדה ששנינו אנשים מאוד עסוקים.
החיבור היה טוב מאוד והיא הייתה אפילו בין הבודדות שהיה לי איתה שיחה משותפת. בהשקפות, בחוויות, ברצונות ובהכל. יצא לנו לדבר על הכל. כמעט על הכל.
אחרי שבוע וחצי של שיחות טלפון אינטנסיביות, רציתי להמשיך הלאה ולקבוע פגישה נוספת, אבל הרגשתי שהיא מתחמקת, למרות שלא היה לי לכך אף סברה. אחרי יומיים היא נעלמה. לא טלפון, לא הודעות, לא ווצאפ. כלוםם.
חשוב לי להבהיר, לא עשיתי איזשהי שגיאה או משהו כזה. הכל עבר חלק חלק. ותבינו לבד שאם אני מעלה את זה כאן, אני באמת מנסה להבין אם פספסתי משהו בעולמן הרגשי של הבנות. אם הייתי יודע את הסיבה, בטח לא הייתי משתף אתכם/ן בחוויה המפוקפקת.
אני מניח שהיא גם הרגישה כמוני שיש כאן בסיס טוב ונקודת מוצא מדהימה. ההנחה הזאת לא ערטילאית, ניתחתי את המצב ואני יודע מה היא הרגישה ואם היה לה משהו שמפריע, היא הייתה מודיעה.
השאלה היא כזאת: כשסיפרתי את זה לחבר קרוב, הוא אמר שהיה לו גם מקרה כזה. מה גורם לכך? הבחורה נעלמת בלי להשאיר עקבות. שום הודעה. אם היא הייתה רוצה לסיים את הקשר כי משהו לא היה מתאים לה, מן הראוי שהייתה מודיעה, הודעת טקסט, שיחת טלפון, משהו. אבל היא בחרה בירידה למחתרת.
ולא, לא קרה לה אסון כלשהו. ביררתי את זה(:
האם יש לכם/ן הערכה כלשהי?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2017 18:12 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2017 18:18 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | |
|
חשבתי על זה, אבל מה לכל הרוחות גורם "להיעלם". לדעתי, גבר לא היה עושה דבר כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2017 18:22 |
|
| |
יתכן שככל שזה מתקדם ונהיה רציני זה יותר מחייב... אז יש נסיגות... נקווה שזו ירידה לצורך עליה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2017 18:25 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | יתכן שככל שזה מתקדם ונהיה רציני זה יותר מחייב... אז יש נסיגות... נקווה שזו ירידה לצורך עליה! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה בטח פחות מחייב משידוך רגיל ששם הכל יותר רשמי וכבד. ובשידוכים לא שמעתי על בחורה שנסוגה בצורה כזאת. גם כשלא מתאים, מודיעים. בכל אופן, יכול להיות שאתה צודק. אני לא חושב ככה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2017 18:30 |
|
| |
ברגע שזה הרבה הודעות, ווטסאפ, שיחות טלפון -זה פחות 'שידוך רציני' ונוטה בתת מודע לקטגוריה של משחק לא רציני. ומהנקודה הזו, תחשוב לבד על סיבות למה שהיא תעשה ככה... בשלוף עולה לי 2 אפשריות: א. נגמרה לה ההרגשה של "בא לי להקסים אותו" כי כבר היית מוקסם ודיברתם הרבה (לא נתן לה זמן להתגעגע). ב. כמו שכבר אמרו פה- רגלים קרות, אולי הרגיש לה שהמבערים פתוחים חזק מידי, והיא פוחדת מהמקום אליו אתם טסים. לפני שאתה רץ לחשוב שאני איזה צ'יבצ'ער פוץ שמטיף לך מוסר על הדרך שלך- אעדכן שאני במצב קרוב לשלך. והיו לי בעבר הצעות שהקשר עבר להיות בינינו ולא דרך שדכן, ומנסיוני אני אומר- גם במקרים שזה לא הזיק - זה אפפעם לא היה טוב כמו (וכל שכן יותר) דרך שדכן/ית!. בהצלחה רבה. נ.ב. פעם הבאה אם אתה מתעקש שזה יהיה הכל ביניכם ובלי מתווכים- תגביל את עניין הקשר למשהו כמו 2 שיחות טלפון בשבוע. כל עוד אתם לא בכיוון של חתונה אתם לא איזה זוג חברים. אלא סתם שני זרים שבודקים התאמה. הודעות? רק אם בא לך לטרפד קשר נוסף. זה אמור להיות גג למשהו נקודתי כמו "אני בפקק, אאחר לך ב20דק". נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2017 18:36 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | ברגע שזה הרבה הודעות, ווטסאפ, שיחות טלפון -זה פחות 'שידוך רציני' ונוטה בתת מודע לקטגוריה של משחק לא רציני. ומהנקודה הזו, תחשוב לבד על סיבות למה שהיא תעשה ככה... בשלוף עולה לי 2 אפשריות: א. נגמרה לה ההרגשה של "בא לי להקסים אותו" כי כבר היית מוקסם ודיברתם הרבה (לא נתן לה זמן להתגעגע). ב. כמו שכבר אמרו פה- רגלים קרות, אולי הרגיש לה שהמבערים פתוחים חזק מידי, והיא פוחדת מהמקום אליו אתם טסים. לפני שאתה רץ לחשוב שאני איזה צ'יבצ'ער פוץ שמטיף לך מוסר על הדרך שלך- אעדכן שאני במצב קרוב לשלך. והיו לי בעבר הצעות שהקשר עבר להיות בינינו ולא דרך שדכן, ומנסיוני אני אומר- גם במקרים שזה לא הזיק - זה אפפעם לא היה טוב כמו (וכל שכן יותר) דרך שדכן/ית!. בהצלחה רבה. נ.ב. פעם הבאה אם אתה מתעקש שזה יהיה הכל ביניכם ובלי מתווכים- תגביל את עניין הקשר למשהו כמו 2 שיחות טלפון בשבוע. כל עוד אתם לא בכיוון של חתונה אתם לא איזה זוג חברים. אלא סתם שני זרים שבודקים התאמה. הודעות? רק אם בא לך לטרפד קשר נוסף. זה אמור להיות גג למשהו נקודתי כמו "אני בפקק, אאחר לך ב20דק". נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אולי לא הבהרתי מספיק. אבל לא היו הרבה שיחות טלפון. ממש לא. שנינו אנשים עסוקים ובחרנו את הזמנים שלנו גם לשיחות טלפון. לגבי העניין של קשר לא דרך שדכן, חשבתי על זה המון ועדיף לי קשר ישיר מסיבות ששוות דיון נפרד. בכל אופן, זוהי דעתי. תודה על הנקודה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2017 20:49 |
|
| |
חוויה מוכרת.. א.לך תבין ראש של אשה:) ב. מה שאני מסכים עם 990 זה שקשר( אפילו אם היה רק שיחה שתיים בשבוע) אבל כל קשר שמתלווה בו מעט מזעיר מהמושג רגש.. אפילו קצת..יכול לייצר סיטואציות כאלו. רגליים קרות..אמרת משו שממנו היא נפגעה(אפילו שלא התכוונת.והיא לא הראתה זאת) קח בחשבון..ככל שיש מינימום רגש כמו בפגישות שידוך..יש פחות (לא שאין בכלל..אבל פחות) סיטואציות מעין אלו בחרת בדרך הזו?..בהצלחה רק שאלו חלק מחסרנותיה(מלבד היתרונות שכמובן ישנם) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-6/6/2017 10:04 |
|
| |
בנתיים הגיבו פה רק גברים, נכון?
יפה! תמשיכו לנסות להבין... 
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2017 11:09 |
|
| |
| רגוע222 כתב: |  |
| אני_הקטנה כתב: |  | בנתיים הגיבו פה רק גברים, נכון?
יפה! תמשיכו לנסות להבין...  |
|
תחכימי אותנו |
|
|
| נשלח ב-6/6/2017 11:56 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2017 13:21 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2017 13:46 |
|
| |
אצל בנות יש עניין אחר, אין אחת יכולה להסביר את התנהגותה של השניה...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2017 14:36 |
|
| |
| אני_הקטנה כתבה: |  | אצל בנות יש עניין אחר, אין אחת יכולה להסביר את התנהגותה של השניה...
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2017 19:27 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
| אני_הקטנה כתבה: |  | אצל בנות יש עניין אחר, אין אחת יכולה להסביר את התנהגותה של השניה...
|
|
_________________ |
|
|
|
|
|
|