בית פורומים שידוכי חרדים

דרוש גבר ?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/6/2017 21:32 לינק ישיר 
דרוש גבר ?!

אני יודעת שאני די חופרת בזמן האחרון אבל אין מה לעשות עושה לי טוב להוציא את מה שאני מרגישה אבל באמת שבזמן האחרון נמאס לי מכל ההצעות והפניות לגבי שידוכים שמציעים לי "את בחורה מאוד נאה את לא יכולה לצאת עם סתם בחור". "הוא נראה ממש טוב ". " הוא עובד בהייטק " . "אבלללל יש לו לב טוב !!!!".  בקושי חרדי בקושי לומד בקושי עושה את הדברים החשובים שצריך לעשות אבל היי הוא חתיך עם עבודה טובה וכן הוא קצת לומד מספיק ללמוד פה ושם .. זה מה שחשוב היום ? ממש לא !! איפה ההצעות הנורמליות ההצעות של פעם מה שחשוב באמת ? האופי ? האישיות ? נכון בחור צריך להיראות נאה אבל בשבילי לא בשביל כל העולם בשבילי זה מספיק.מה שאני אומרת פה שמה שחשוב באמת  זה שהבחור יבוא מבית טוב
שיהיה מלומד שיהיה חכם שיהיה סבלני בחור עם אופי טוב שיהיה פשוט וצנוע שיהיה חרוץ אלה הדברים שבאמת חשובים כשרוצים להכיר מישהו כשרוצים לבנות בית אמיתי המידות הטובות איפה כל זה נעלם ? אני היחידה שחושבת ככה ? באמת שאלו ההצעות שאני בזמן האחרון שומעת מאנשים מסוימים או מפניות של אנשים.. איפה מה שחשוב באמת ? לפעמים אני באמת מרגישה מתוסכלת ומקווה שאיפשהו אי שם לא אבדנו ושבעזרת השם ישנם עוד בחורים כאלה בעצם אני בטוחה שכן הם פשוט מרגישים אבודים כמוני ומחכים לנקודת אור מסוימת ופשוטה..

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2017 21:41 לינק ישיר 

הדברים מאוד שונים בכל עדה ועדה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2017 21:46 לינק ישיר 

טרראם היקר!
נכון יש משהו במה שאתה אומר.. אני לא מסתכלת פה על העדה אני מסתכלת פה על מה שצריך באמת על מה שרצוי מה שבאמת חשוב.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2017 21:56 לינק ישיר 

גם פעם וגם היום
היו אנשים שחשבו שכסף קריירה ויופי זה הכל
אז שמעת את קולם של אלה
בהצעות שהציעו לך? ברוכה הבאה לעולמינו!:)
תקחי את השידוכים כמסע
ובמסע הזה העקרונות והמהויות שחשובות לך.
רק מתחדדות מדייט לדייט מהצעה להצעה.
אותה נקודה שמחפשת אופי לפני ההצעות האלנ
היא לא אותה נקודה שמחפשת אופי אחרי ההצעות האלה..
כמאמר שירתו של שולי:נקודה טובה ועוד נקודה טובה ועוד מעט ואין רשע וכו;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2017 22:16 לינק ישיר 

טום היקר !
לא אני לא שומעת לאלה שמציעים לי כסף ויופי אני מתרחקת מכל הדברים האלה ודבקה בעקרונות שלי ובמטרות שלי שלא משתנות !!! פשוט יותר מידי אנשים עם יותר מידי הצעות כאלה !! וברור מין הסתם שהנקודות רק יותר מתחדדות מדייט לדייט אוייי השם מתחיל להמאס לי כבר מדייטים... הכל לפעמים כל כך מסובך..
אני מחפשת פשטות !!!  
אווו שולי רנד החכם כן נקודה טובה ועוד נקודה טובה ועוד מעט אין רשע :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2017 22:35 לינק ישיר 

נקודת_אור_1:
מובן מהדברים שאת נהנית משפע הצעות, אלא שמדובר בהצעות של יפים ועשירים מידי במקום מספיק יראי השם.
זו תלונה שקצת דורכת על היבלת וצורמת באוזן להרבה אנשים פה, שגם את זה אין להם.

נקודת_אור_2:
אךךך ה"נמאס מלהיפגש"... הגעתי למצב שאני אומר לאמא שלי "אם לא חסרה לה רגל אני לא מוריד אותה הפעם!" וכמובן שבפועל זה קצת יותר מורכב...
לכולנו נמאס... כולנו מתפללים בשביל כולנו שלא נצטרך לחזור על המאוס עוד הרבה :)

לעניינך:
כל אחד חווה את שתיארת מזוית זו או אחרת...
לאחד מציעים יפה כשהוא רוצה צדיקה, ולשני מציעים צדיקה כשהוא רוצה עשירה וכו' וכדומה.
אני מאמין שאני לא מחדש לך כלום, אבל לפעמים הדברים צריכים חידוד: כשפונים לשדכן/ית או חברים/מכרים ושאר מזיקים- חשוב להדגיש בצורה מוקצנת מה הדברים שחשובים לנו.
אני רוצה צדיקונת- אבקש פרומערית קשה.
אני רוצה בחורה בלי בעיות כלכליות- אבקש להיפגש עם מישהי מבית עשיר.
חשוב לי מראה חיצוני- צריך לבקש להיפגש עם דוגמנית.

כי שדכנים מטבע בני אנוש- נוטים לעגל פינות, ולהמעיט קצת פה וקצת שם, כדי לשכנע את עצמם שההצעה שיש להם כרגע ממש מתאימה לך.

אז קחי בחשבון שהם יעגלו את הפינה, אז כדי שהפינה בסוף ה"עיגול" עדיין ץישאר קצת "פינתית" -כדאי שמלכתחילה תעשי אותה פינה מאוד חדה. או במילים אחרות -תקציני במה שחשוב לך :)

בהצלחה רבה!!!
את נשמעת מיוחדת ונדירה.
תיארת דברים שכמעט לא קיימים כיום. לא אצל בנים ולא אצל בנות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2017 22:36 לינק ישיר 

נקודתאור כתבה:

טום היקר !
לא אני לא שומעת לאלה שמציעים לי כסף ויופי אני מתרחקת מכל הדברים האלה ודבקה בעקרונות שלי ובמטרות שלי שלא משתנות !!! פשוט יותר מידי אנשים עם יותר מידי הצעות כאלה !! וברור מין הסתם שהנקודות רק יותר מתחדדות מדייט לדייט אוייי השם מתחיל להמאס לי כבר מדייטים... הכל לפעמים כל כך מסובך..
אני מחפשת פשטות !!!  
אווו שולי רנד החכם כן נקודה טובה ועוד נקודה טובה ועוד מעט אין רשע :)

קראי שוב את תגובתי:)
לא אמרתי שאת נענית להצעות מעין אלה..הפוך
תראי בהתמודדות הזאת אתגר מצמיח ומחדד את הדברים המהותיים והחשובים לך
שכשיגיע האחד כל מה שאת מאמינה בו
יכה שורש וישא פירות
ותמשיכי למאוס בדייטים אוי ליום שבו תתרגלי לרווקות:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2017 22:59 לינק ישיר 

טרראם היקר!!
1 אם נשמעתי משוויצה או משהו דומה כמובן שזאת לא הייתה כוונתי אני ממש לא כזאת  :( ולא מתחברת לדבר כזה ואם זה נשמע צורם או דרכתי על יבלת כלשהי אני ממש לא התכוונתי... ואני באמת יכולה להגיד לך שאני לא נהנית מההצעות האלה כי אנשים הולכים רחוק ממה שאני אישית מחפשת ואני מדקלמת חופשי כבר את מה שאני מחפשת אמא שלי עוד מדקלמת יותר טוב ממני את מה שאני מחפשת רק ככה שתמיד יוצא שאיכשהו מציעים לי משהו אחר סנגון אחר דרך אחרת ממה שאני מחפשת.. ושתדע לך שאני הכי לא קשה שיש..

2 וכן אישית כולנו פה יכולים להסכים שנמאס כבר להיפגש שוב ושוב אבל אני יודעת שהכל לטובה ומה שמגיע מגיע מי כמוני יודעת שכל פגישה או משהו טוב שלא הלך רק מקרב אותנו יותר ויותר כלפי הסוף ושבעזרת השם הסוף הזה הוא קרוב והוא טוב :) רק שהחלטתי להתלונן קצת היום לשפוך את מה שאני מרגישה זה הכל..

טרראם היקר תודה רבה על המחמאה אני חושבת שאתה בחור מאוד חכם :)תודה רבה על התגובה על העצות על זה שאתה ככה חווית את דעתך אני שמחה לקרוא ושמחה לדעת את מה שאתה חושב . 
בסופו של דבר כן כל אחד ואחת יקצין במה שחשוב כל אחד והעקרונות והדברים שחשובים לו באמת !!
אוייי איזה טרראם עשיתי כאן :P חחח שיהיה לכולנו בהצלחה !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2017 23:05 לינק ישיר 

טום היקר !!
אני מתנצלת אני חושבת שקראתי בצורה לא נכונה לכן לא הבנתי ועכשיו אני מבינה אחרי שקראתי שנית :)
כן אתה צודק אוהו איזה התמודדויות אנחנו עוברים בשידוכים ממש "קריעת ים סוף"  כולם בסופו של נכנסו וחצו את הים וככה גם אנחנו שנמצאים כבר בתוך העולם הלא קל הזה של השידוכים גם אנחנו בעזרת השם נעבור ונגיע לצד השני לסוף בעזרת השם עם הזיווג הראוי.

ולגבי להתרגל לחיי הרווקות בחיים לא מתרגלים לדבר כזה זה בלתי אפשרי :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2017 23:05 לינק ישיר 

חח זה לא שולי רנד זה ר' נחמן מברסלב בליקוטי מוהר"ן רפב'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2017 23:08 לינק ישיר 

חחחח רוח ערב כל מה שנאמר פה וזה מה שהציק לך שלא שולי רנד אמר את המשפט 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2017 23:38 לינק ישיר 

אז שניכם זכיתם ב"האומר דברים בשם אומרם מביא גאולה לעולם.
אמן!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2017 10:32 לינק ישיר 

נקודת אור,
את אלומת אור..

כשמציעים לנו משהו
עלינו להכיר תודה
שמציעים משהו,
ואז אנחנו מבינים שההוא טעה,
זה בסדר,
אוקי, זה יכול לקרות,
יפה שהוא הציע

אנשים רואים חצוניות
ואת זה הם אומרים יותר,
הם לא יודעים נסתרות.

חוץ מזה שיש גם יפים וגם טובים,
ואת הראיה

נכון, זה מתסכל
שאנשים סתם מציעים, בלי קשר,
ואז יוצאים ושוב מתאכזבים.

בהצלחה !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2017 17:27 לינק ישיר 

אוו רציף כל כך יפה מצידך תודה 6;

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2017 18:05 לינק ישיר 

היי נקודת אור הרבה זמן לא הייתי כאן וכנראה לא אחזור יותר
אבל ממרום גילי אני אגיד לך דבר כזה
קודם כל הגברים שאת ואני מחשיבות לגברים כמעט תמו וחלפו מהעולם
ונשארו אלה שהם חיצונית גברים ופנימית כנראה יותר נשים מנשים
לצערינו זאת לא אשמתם אלא אשמת העולם והחינוך: לקחו לי שתו לי אכלו לי
דבר שני אני אומר אני לא יודעת בת כמה את אבל להתבכיין על כמה מר העולם וכמה הגברים הם לא יוצלחים זה נורא פשוט אבל יום אחד את תתעוררי ותגלי שהנה הגעת לגיל 30 "המופלג" ולא עשית דבר וחצי דבר בחייך חוץ מלחפש את הגברים שעד גיל 30 כבר בוודאי לא אותה הסחורה שנותרה משזכרת בגיל 20
ולכן אני אמליץ לך על דבר אחד קחי את החיים שלך בידיים שלך תשפרי אצלך מה שאת צריכה לשפר 
תסעי תטיילי תלמדי תנצלי את הגיל שלך כי הוא לא יחזור ותפסיקי לדאוג למתי יבוא "הגבר" המיוחל כי ברגע שכולם ישימו לב שאת מתעסקת בעצמך ולא בהאם אני אמצא חן בעיני הבחור הלא יוצלח הבא שיגיע
דווקא ברגע הזה יגיע מה שלא ציפית!
אנחנו כל הזמן מאשימים את מרפי בדברים רעים אבל לפעמים אפשר להאשים אותו גם בטוב!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/6/2017 20:48 לינק ישיר 

די88 היקרה !
אני די חדשה כאן בפורום אז זאת פעם ראשונה שאני אישית רואה אותך כאן גם אם זאת אחרונה מבחינתך אבל בכל זאת נעים להכיר :)
יש דברים שאני מסכימה איתך ויש דברים שפחות אבל אני לא באה לפתוח את זה כרגע אני מכבדת את הדעה שלך מאוד. אבל רק שתדעי שזה שהעלתי את האשכול המסוים הזה זה לא היה התבכיינות זה היה סוג של פריקת רגשות סוג של סיטואציה עכשיווית שקורה זה הכל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > דרוש גבר ?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext