בית פורומים שידוכי חרדים

מה נסגר איתכם ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/9/2017 11:43 לינק ישיר 
מה נסגר איתכם ?

מה נסגר עם החוסר טאקט בפגישות הלוואי ויכולתי להבין ?!  

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2017 12:21 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2017 12:40 לינק ישיר 

נקודתאור כתבה:
מה נסגר איתכם ?

נשמח לשמוע מה קרה הפעם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2017 13:29 לינק ישיר 

בחורים עושים גרעפס אחרי הקולה,
לא מחכים לעלמה בחוץ,
נותנים לה לשלם דלק,
מציעים לה דאורדורנט באמצע הדייט,
מספרים לה פסק הלכה חדש על אורך החצאית, ושכדאי שתציית,
מספרים כמה שהסמינר שלה צובר לאיטו שם רע,
או שמהמכללה שלה היא תכין מקסימום קפה.

הטופ שבטופ זה להציע נישואים בכלל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2017 14:26 לינק ישיר 

מכללה!?!
מה מלמדים שם!?!
להיות עקרת בית למופת!?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/9/2017 14:58 לינק ישיר 

נקודתאור כתבה:
מה נסגר איתכם ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2017 15:42 לינק ישיר 

בעיקרון אני מכבדת כל בחור ובחור ומשתדלת באמת להיפגש במקום או לבוא לקראת האדם שאיתו אני אמורה להיפגש. אבל למה נראה לו שאני אמורה ללכת הליכת מרתון מסע כומתה בפגישה ראשונה ואפילו עוד לא לשבת ולנוח ולפחד כל פעם בשבילו שלא ייוצר מצב שלא נהיה לבד הרחק מאנשים ברחוב הלווו הוא די נלחץ מזה.. אני מבינה אותו אבל זה הוא שרצה להיפגש בפארק מקום פתוח כי הוא אמר שבית קפה יש לו נסיון בזה ושהוא לא יצליח להתרכז אוקי !  אני ניסיתי להיפגש בשעה די מוקדמת והוא בגלל שהוא בא מעיר אחרת ורצה גם להספיק תפילה יכל טיפה יותר מאוחר הסכמתי אבל זה ברור שבשעה שהוא רצה להיפגש כבר יהיה חושך וגם אנשים לא יהיו ממש הרי מי שיכל להיפגש בשמונה וחצי זה הוא אני רציתי יותר מוקדם  ובמקום עם מזגן נעים שיהיה נוח לשנינו ואפילו תמיד אפשר לשבת קצת במקום מרוחק משאר האנשים ..בכל זאת זה היה סיוט  בחוץ  בחום אימים שבקושי הצלחתי להתרכז בגלל החום מה נסגר איתו... ולמה אני אמורה בכלל לדעת שאתה צריך להתיעץ עליי  עליי?!!!!  תעשה את זה פחות מעליב ואל תגיד לי שאתה צריך להתייעץ הוא רוצה שאגיד לו שאני אמורה אחרי הפגישה להתייעץ עם סבתא שלי אמא שלי חברה שלי אחותי ? זה לא נעים לשמוע ..אפשר לחשוב שאנחנו קשורים פה בנדרים או שהכרחתי אותו לשים טבעת ... אני בעצמי לא בטוחה בו אבל אמרתי ניתן עוד צאנס כי מפגישה ראשונה לא הכי יכולים להבין כי שני הצדדים לחוצים ומין הסתם מרגישים מבוישים ובפגישה שנייה זה קצת יותר מתבהר אין מה להילחץ מנסים עוד פעם ואם לא נראה אז שלום ולהתראות .. בקיצור אני מרגישה די חלודה כי עבר זמן מאז שיצאתי עם מישהו אחרי הבחור האחרון שיצאתי איתו שהייתי נוהגת להתייעץ עליו כאן בפוסטים... לא יודעת פגישה מוזרה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2017 15:44 לינק ישיר 

כל מה שסיפרת, קרה בדייט שני?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2017 15:47 לינק ישיר 

דייט ראשון חם חם מהתנור שקרה לי השבוע ביום שני 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2017 17:25 לינק ישיר 

זה נורמאלי לרצות להיפגש בפארק, ולא משנה מה הוא אמר לגבי הנסיון בבית קפה.

קחי בחשבון שאנחנו באמת מפשלים הרבה פעמים, בלי שזה יעיד על האני האמיתי שלנו.
דבר נוסף- שימי לב שבדייט השני (הבנתי שנתת צ'אנס נוסף) את חא באה בגישה שלילית. זה סתם יבטיח כשלון חרוץ לשניכם.

בהצלחה!! :)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2017 17:51 לינק ישיר 

טרראמוש הנסיך!
אני הכי לא באה עם גישות שליליות אני הכי לא כזאת אני תמיד משתדלת לא לראות את החסר או לחפש חסרונות גם אם אני לא בטוחה בעצמי אז בסדר אני נותנת עוד צאנס כי לא נעים לפסול כשאתה לא יודע מה להחליט אז מנסים עוד פעם ורואים. כמו שאמרתי אני משתדלת לכבד כל אדם שאיתו אני יוצאת יש כאלה שאני רגילה לצאת למקום כמו בית קפה ואיתו יצאתי לבחוץ אוקי כיבדתי את זה אבל באמת ציפיתי לקצת התחשבות.. אני אישית אמרתי שאפשר לנסות עוד פעם אחת והוא עם כל ההתיעצויות שלו לאן יגיע... כולה נפגשנו פעם אחת זה הכל אני לא מחייבת ומתחייבת להיפגש שוב שיעשה מה שבא לו הוא פשוט קצת לקח את זה קשה שיהיה בריא.. האמת שהוא ממש הוציא לי את החשק ..ואני עוד אמורה להפגש איתו פעם שנייה אני כבר רואה לאן זה הולך..

תודה מר טרראמוש היקר זה נחמד שאתה כאן ונותן עצות ומגיב :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2017 18:07 לינק ישיר 

לא הייתם בכלל בשום בית קפה?
גם לא כדי לקנות שתיה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2017 18:12 לינק ישיר 

לא גם לא כדאי לקנות שתייה ואני לא באה להתבכיין אבל באמת שהלכנו המון ולא עצרנו אפילו כדי לשבת והייתי צמאה ברמות.. שתיתי כל בקבוק אפשרי של מים שהיה בבית שלי אחרי שחזרתי מהפגישה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2017 18:23 לינק ישיר 

תראי, אני לא בא להצדיק את הבחור. <br />אבל פעם הבאה אם את רואה שאתם לא הולכים לקנות שתיה- תבקשי. זה לא גסות ולא חוצפה. <br />אנחנו מתרגשים ושוכחים!<br />יש מצב אפילו שהוא עצמו היה צמא ולא ידע איך להוביל את הדייט למצב של לעצור איפושהו לקנות משהו. <br /><br />שוב, לא אמרתי שאתם מתחתנים עכשיו,<br />אבל אני כן בא לחזק את דברייך (המאוד &quot;בריאים&quot; ונכונים), שדייט ראשון לא משקף.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי IAF990 ב- 06/09/2017 18:24:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2017 18:33 לינק ישיר 

טרראמוש הנסיך !
גמאני לא מצדיקה שנינו התביישנו  ככה זה שנינו נבוכים פגישה ראשונה וכמו שאמרתי עבר מלא זמן מאז שיצאתי עם מישהו לפגישה כי הייתי עסוקה בכל מיני דברים ולא ייצא לי לשמוע אבל עכשיו כשהציעו אותו הסכמתי וואי אני ממש ביישנית אני עוד אוכלת את עצמי על דברים שאמרתי או שלא הייתי צריכה להגיד אבל מה שאמרתי אמרתי אין מה לחזור אחורה וכן אתה צודק זה לא גסות וחוצפה לבקש לשתות חשבתי שיבין לבד איכשהו ששני אנשים שהולכים הרבה יהיו צמאים חחח לא נורא ויש מצב שהוא גם היה צמא..
מה שהציק לי הכי שהפריע לי לא ההליכת מרתון ..  הציק לי יותר זה שהוא אמר לי בפנים  שהוא צריך להתייעץ  זה כולה פגישה ראשונה...כאילו למה אתה אומר לי את זה ?! למה אני צריכה לדעת שאתה הולך להתייעץ עליי כי מין הסתם שגם אני יתייעץ עליו אבל אני חכמה ולא יגיד לו את זה בפנים  כשירצו לדעת אם אני רוצה להמשיך אז אני יגיד כן אפשר לנסות שוב זה הכל בקיצור אנחנו אמורים לצאת שבוע הבא לפגישה שנייה ובאמת שהוא הוריד לי את החשק . ורגעעעעעעע זה ששמת את "הבריאים" במרכאות למה אתה מתכוון ? וכן דייט ראשון זה לא משקף אומנם נותן רושם ראשוני אבל זה לא משקף .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2017 21:56 לינק ישיר 

מוזר שהוא לא קנה לכם שתיה,
מה הוא שאל על סבתא/אמא/דודה ?

אני מתלבט בין כמה אפשרויות,
או שאת נראית תמימה
ומציעים לך סחורה פגומה,

או שהציעו לך טמבל בטעות,

או שאת כל כך חביבה
שמדברים אתך הכל חופשי חופשי.

תשקלי אפשרות לברר
על הבן אדם קודם.

תדעי דבר אחד,
בן אדם טוב - מציע שתיה .
נע קו דה .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > מה נסגר איתכם ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext