| נשלח ב-8/2/2018 18:09 |
|
| |
ראויה?
האם אני ראויה? מרגישה שלא. מרגישה לא מספיק טובה, לא מספיק מוצלחת, לא מספיק חכמה, לא מספיק יפה, לא מספיק רזה, לא מספיק מיוחסת, לא מספיק קשורה. האם אני ראויה להתחתן? למה שמישהו ירצה אותי בכלל? הרגשות האלה לא נותנים לי מנוח.. אשמח לעצה. ממני, שמרגישה 'לא שווה'. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-8/2/2018 19:42 |
|
| |
בתחילת דבריי אומר שמצער אותי מאוד לשמוע שכך את מרגישה על עצמך.
אני לא מכיר אותך. אינני יודע אם את חכמה או יפה או מוצלחת, אבל אני בטוח שכבת של אברהם יצחק ויעקב את ראויה להתחתן.
יש בחור אחד בעולם שעבורו את הכי חכמה, הכי יפה והכי מוצלחת בעולם. יש בחור אחד שיראה ויכיר במעלות האמיתיות שלך שאת עדיין לא מכירה בעצמך.הבחור הזה יושב עם עצמו ומדמיין את הנסיכה המושלמת שלו, אותך. הוא חושב עלייך.. מצפה לך... הוא מרגיש חסר כי אין לו אותך.... הוא בצער בגלל שהוא רחוק ממך....הוא מתפלל שהוא כבר יזכה לפגוש אותך.... תצטרפי גם את לתפילה שלו ובעזרת ה' תכירו זה את זו בקרוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2018 20:25 |
|
| |
יש ימים כאלה שהכל נראה לא טוב,והצד השלילי מתגבר. אני יודעת שאני לא באמת 'לא מוצלחת'. מי שמכיר אותי בחיי האמיתיים לא יאמין שכתבתי את זה. אבל בשידוכים עולים החששות שאולי אני לא אצליח למצוא את האחד שלי? אולי אני לא מספיק טובה? מה אני יכולה לעשות כדי להיות טובה יותר? וזה מלחיץ, כי לא הכל תלוי בידיים שלי..(כמו משפחה למשל) תודה רבה לך על התגובה! באמת חיזקת אותי.. אני יהודיה ב"ה ,ולפחות זו מעלה מוכחת:) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-8/2/2018 20:32 |
|
| |
| מישואית8 כתבה: |  | ראויה?
האם אני ראויה?
מרגישה שלא. מרגישה לא מספיק טובה, לא מספיק מוצלחת, לא מספיק חכמה, לא מספיק יפה, לא מספיק רזה, לא מספיק מיוחסת, לא מספיק קשורה.
האם אני ראויה להתחתן? למה שמישהו ירצה אותי בכלל?
הרגשות האלה לא נותנים לי מנוח.. אשמח לעצה. ממני, שמרגישה 'לא שווה'.
_________________ |
|
יש מחשבות מטרידות. לכן מומלץ ללמוד "אי אף טי" ולטפל בעצמינו, יעיל מהיר ופשוט, ואז תחושי ראויה מספיק, יתכן גם שתעיפי את הרצון שלך לאוכל או למתוק, לומדים את זה בכ 20 שעות במכללת בינה. יש גם קליפים על "אי אף טי" ביוטיוב. זו טכניקה שנותנת מענה נפלא ומהיר לכל מצוקה ריגשית או אמונה שלילית. בהצלחה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2018 20:44 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
האם אני ראויה?
מרגישה שלא. מרגישה לא מספיק טובה, לא מספיק מוצלחת, לא מספיק חכמה, לא מספיק יפה, לא מספיק רזה, לא מספיק מיוחסת, לא מספיק קשורה.
_________________ |
|
יש מחשבות מטרידות. לכן מומלץ ללמוד "אי אף טי" ולטפל בעצמינו, יעיל מהיר ופשוט,
ואז תחושי ראויה מספיק, יתכן גם שתעיפי את הרצון שלך לאוכל או למתוק, לומדים את זה בכ 20 שעות במכללת בינה.
יש גם קליפים על "אי אף טי" ביוטיוב.
זו טכניקה שנותנת מענה נפלא ומהיר לכל מצוקה ריגשית או אמונה שלילית.
בהצלחה
|
|
תודה על התשובה, אחפש בגוגל מה זאת השיטה. "להעיף את הרצון שלך לאוכל או למתוק" לא הבנתי למה התכוונת. לשורה שכתבתי שאני לא מספיק רזה? אני דווקא אוכלת בריא בלי שטויות, במשקל תקין לפי הbmi (מדד מסת גוף בינלאומי) רק שלא שוקלת 45 קילו כמו כל הבנות הרזות.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-8/2/2018 21:19 |
|
| |
אז אני לך את מהממת ואת בחורה טובה הכי טובה שיש את בת ישראל היקרה !! ואת מוצלחת! ואת חכמה ! ואת יפה ומקסימה ! ורזה אממ זה לא ה-דבר שקובע ואם זה באמת מפריע תמיד אפשר לנסות לאכול בריא יותר :) ואת מיוחסת את בת של מלך מלכי המלכים יותר מיוחסת מיזה לא חושבת שאפשר !! קשורה ?! את בסדר גמור !
וכן את ראויה להתחתן יותר מהכל ! ואת בעזרת השם גם תתחתני !! לכל בחורה טובה יש את הבחור שלה שמתאים אך רק ולה הבחור שמחכה רק לה !! ושגם הוא בצד השני מתפלל שיכיר אותך כבר ושהשם יישלח לו אותך במהרה ! אבל לפעמים יש עיכובים ולפעמים העיכובים האלה הם גם ארוכים מידי וזה מתיש וקשה אבל הכל לטובה שתדעי !! רק ככה כשזה הזיווג האמיתי והמתאים שלך משורש נשמתך כשתפגשי אותו את תביני למה לקח לך זמן להכיר אותו ואת בעצמך תגידי כל הזמן הזה שעבר עד שהכרתי את בעלי היחיד והמיוחד זה היה שווה את זה !!!!
העצה שלי מה שאני יכולה להגיד לך זה שפשוט תחיי את החיים אל תחשבי על זה אפילו שזה קשה לא לחשוב על זה ושזה ממלא חלל גדול בלב. פשוט תחיי את החיים, תטיילי, תעבדי, תיהי עם אנשים שיקרים לך ושמשמחים אותך שאוהבים אותך ושאת אוהבת.
תשתדלי להעסיק את עצמך ובעזרת השם זה יגיע את עוד תראי שיהיה לך המון המון בהצלחה ואת מיוחדת !!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2018 10:35 |
|
| |
שום דבר לא בידיים שלך
| מישואית8 כתב: |  | ישימיםכאלהשהכלנראהלאטוב,והצדהשלילימתגבר.אנייודעתשאנילאבאמת'לאמוצלחת'.מישמכיראותיבחייהאמיתייםלאיאמיןשכתבתיאתזה. אבלבשידוכיםעוליםהחששותשאוליאנילאאצליחלמצואאתהאחדשלי?אוליאנילאמספיקטובה?מהאנייכולהלעשותכדילהיותטובהיותר? וזהמלחיץ,כילאהכלתלויבידייםשלי..(כמומשפחהלמשל) תודהרבהלךעלהתגובה!באמתחיזקתאותי.. אנייהודיהב"ה,ולפחותזומעלהמוכחת:)
נשלחמהאנדרואידשלי
כתבת ואני מצטט: "זה מלחיץ כי לא הכל תלוי בידיים שלי".
אני חושב שברגע שתשלימי ששום דבר לא תלוי בידיים שלך יהיה לך קל יותר. הקב"ה החליט כבר לפני שנים רבות מיהו אותו נסיך שדיברתי עליו. מה שאת צריכה לעשות לעניות דעתי הוא השתדלות ולהפקיד את עצמך בידיים הבטוחות והנאמנות של הקב"ה תוך אמונה שלמה שהוא כבר בחר לך את הבחור הטוב והראוי ביותר עבורך.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2018 10:39 |
|
| |
| ARYEH2007 כתב: |  | | בתחילתדברייאומרשמצעראותימאודלשמועשכךאתמרגישהעלעצמך.
אנילאמכיראותך.איננייודעאםאתחכמהאויפהאומוצלחת,אבלאניבטוחשכבתשלאברהםיצחקויעקבאתראויהלהתחתן.
ישבחוראחדבעולםשעבורואתהכיחכמה,הכייפהוהכימוצלחתבעולם.ישבחוראחדשיראהויכירבמעלותהאמיתיותשלךשאתעדייןלאמכירהבעצמך.הבחורהזהיושבעםעצמוומדמייןאתהנסיכההמושלמתשלו,אותך.הואחושבעלייך..מצפהלך...הואמרגישחסרכיאיןלואותך....הואבצערבגללשהוארחוקממך....הואמתפללשהואכבריזכהלפגושאותך....תצטרפיגםאתלתפילהשלוובעזרתה'תכירוזהאתזובקרוב. |
|
בואי ונודה להקב"ה ששם בפי את המילים הנכונות על מנת לחזק אותך.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2018 11:12 |
|
| |
| מישואית8 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  |
האם אני ראויה?
_________________ |
|
יש מחשבות מטרידות. לכן מומלץ ללמוד "אי אף טי" ולטפל בעצמינו, יעיל מהיר ופשוט,
ואז תחושי ראויה מספיק, יתכן גם שתעיפי את הרצון שלך לאוכל או למתוק, לומדים את זה בכ 20 שעות במכללת בינה.
יש גם קליפים על "אי אף טי" ביוטיוב.
זו טכניקה שנותנת מענה נפלא ומהיר לכל מצוקה ריגשית או אמונה שלילית.
בהצלחה
|
|
תודה על התשובה, אחפש בגוגל מה זאת השיטה.
"להעיף את הרצון שלך לאוכל או למתוק" לא הבנתי למה התכוונת. לשורה שכתבתי שאני לא מספיק רזה? אני דווקא אוכלת בריא בלי שטויות, במשקל תקין לפי הbmi (מדד מסת גוף בינלאומי) רק שלא שוקלת 45 קילו כמו כל הבנות הרזות..
_________________ |
|
כן, לשורה שכתבת שאת לא מספיק רזה, אז אם את חשה את זה אז אפשר לעשות שתרגישי מצוין עם עצמך נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|