| נשלח ב-23/3/2018 08:11 |
|
| |
איך בודקים התאמה?
הבנתי שרק אני יכולה לקבוע כי נתונים חיצוניים לא אומרים כלום. למשל,נתונים כמו -אני חכמה והוא למדן, אני אחראית והוא גם וכן הלאה. אני מרגישה שאין פה באמת 'בשר' כשמציעים, אז איך אוכל לדעת שזה מתאים לי? בבירורים אומרים שהוא בחור טוב ומעולה וכוו', וזה באמת נשמע טוב, אבל איזה שאלות אפשר לשאול כדי לדעת אם באמת יש עניין שנפגש? לא באלי להפגש סתם.. אשמח לעזרה, אובדת עצות. תודה מראש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-23/3/2018 11:27 |
|
| |
שואלים בבירורים ; לאיזה סיגנון בחורה הבחור הזה מתאים ? את גם אמורה להתבונן מה את מחפשת, ומה מתאים לך, אני למשל, רק לאחרונה הבנתי שיהיה לי קשה עם בחורה חופרת שמשתלטת לה על כל המרחב הזוגי, למרות שיש לי די הרבה סבלנות, ויש כמובן הרבה משקל לאהבה נדירה כזאת ותקשורת טובה שמגיעה אחת ל - - - נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2018 11:32 |
|
| |
זאת הבעיה, אין לי מושג! אין לי מושג איזה סגנון אני.. אני רוצה אדם טוב,עם מידות טובות,רגוע,חרוץ,אחראי.. אבל מן הסתם יש המון כאלה. מה הופך את האדם שאיתו אפגש למתאים לי, ורק לי? שאהנה לדבר איתו? אני יכולה להנות משיחה עם עוד הרבה אנשים אחרים.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-23/3/2018 15:00 |
|
| |
אין יותר מדי אנשים שיש להם לב טוב ועין טובה. את יכולה לשאול אנשים איזה סיגנון את נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2018 15:13 |
|
| |
מישואית, את לא הולכת כעת להכין רשימת מכולת, את מכינה לך כיון, ויש דברים שהם בהחלט מוחלטים כמו ; שהוא חייב להיות ירא שמיים, בריא, ושיהיה מציאת חן,, אפילו לא חייב להיות התאמה מופלאה ופרפרים מעופפים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/3/2018 15:41 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
אין יותר מדי אנשים שיש להם לב טוב ועין טובה. את יכולה לשאול אנשים איזה סיגנון את  |
|
|
| נשלח ב-25/3/2018 10:56 |
|
| |
קשה לדעת התאמה מליאה על באמת, אנשים יותר מבררים ובודקים על טיב ואיכות הנשמה המוצעת, כי עם בן אדם שיש לו תכונות טובות אפשר להסתדר, ואם אין לו תכונות טובות לא יעזור התאמה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2018 11:40 |
|
| |
|
| נשלח ב-26/3/2018 10:50 |
|
| |
| מישואית8 כתבה: |  |
ואיך מבררים את זה? מה שואלים?
_________________ |
|
שלום, רציתי לברר בבקשה על זרח גרנביץ, נוח לך כעת לדבר ?... שמעתי שאתה חברותא שלו ?... אה נעים מאוד, הציעו אותו לאחותי, מה אתה אומר עליו ? במה זה מתבטא מה שאמרת שהוא בחור טוב ? איזה טיפוס הוא ? שקט או סוער ? מסודר או לא ממש ? שמח או רציני ? מה הוא מחפש בשידוכים ? איך הוא בלימודים ? הוא חברותי ? מי הם חברי החדר שלו ?... הוא ירא שמיים ? במה זה מתבטא ? לאיזה סוג בחורה הוא מתאים ? מה הם השאיפות שלו ? אז אתה לא ממש מכיר אותו ?... מי מכיר אותו טוב ?
ואז מתקשרים לבחור עצמו ומבררים על החבר שלו ---
יש אנשים ודודות שמתמחים במשימה.
שמים לב על דברים שכולם אומרים עליו, ועל איך שמתארים אותו
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 26/03/2018 10:50:54
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2018 18:45 |
|
| |
אכן, אבל אבא שלי לא ממש רוצה להתקשר ישירות לבחורים, אל תשאלו אותי למה הוא אומר שממילא לא יגידו לו את האמת וכו'.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-26/3/2018 18:49 |
|
| |
|
| נשלח ב-27/3/2018 13:40 |
|
| |
העיצה היא למצוא מקור מהימן שיגלה לכם על הבחור ועל המשפחה, היכן ירק זה גדל, אם אין מקור כזה אז אפשר לפנות למספרי טלפון שהבחור נתן, ומנסים להבין ולהשיג מי הבחור, ועניין אחד זה בירור לצורך פגישה ראשונה, ועניין רציני הרבה יותר כדי להתקדם הלאה, אבא שלך צודק שהחברים משבחים ומהללים, אז מבקשים מהחברים עוד אנשי מפתח בסביבה, או שפשוט מתקשרים לשכנים שלו שיחיו. תחשבו מי מכיר אתכם באיזור ההוא שירק זה גדל שמה ? אולי יש מישהי בישיבה שאתם מכירים ? אולי השרת ?... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2018 13:55 |
|
| |
אפשר להציץ על הבחור מעזרת נשים, ואפשר להציץ עליו באוטובוס    וגם כמובן בפגישות מגיעים רעננים כדי להבין את הראש  נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2018 16:25 |
|
| |
נו שוייין...
טוב לברר אבל לא לבזבז יותר מדי זמן...
ולגלות שהבחור אפילו לא שווה פגישה(;
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2018 17:21 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | נו שוייין...טוב לברר אבל לא לבזבז יותר מדי זמן...ולגלות שהבחור אפילו לא שווה פגישה(; |
|
לפעמים מגלים בבירור שהבחור לא שוה חצי שקל ישן נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי רציף ב- 27/03/2018 17:21:18 |
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2018 17:25 |
|
| |
חחח יש מש בזה למרות שכדאי לחשוב שכל בחור הוא יהלום...
כל יהודי ויהודיה...
רק שלא כולם מתאימים לי למגורים יחדיו(;
|
|
|
|
|