| נשלח ב-3/10/2019 18:22 |
|
| |
אבידה
בס"ד*... הי חבר'ה,מה נשמע? רציתי לשתף בשאלה שעלתה לי על כל נושא השידוכים והתקופה... נאמר שצריך האדם לחפש שידוך כאדם שמחפש אחר אבידתו/חצי נשמתו...מה שלא מובן לי זה: גם אדם שמחפש אבידה,אפילו יקרה מאד מתייאש בסופו של דבר לאחר שנה או שנתיים... ♡אני לדוג' אם נאבד לי משהו(אפילו יקר מאד) מחפשת מעט/קצת יותר ממעט(;ולאחר תקופה קצרה מתייאשת וקונה חדש... נשאלת השאלה איך מצפים מהאדם לחפש ולחפש/מבחורה לעזור לבן זוג שלה למצוא אותה, בלי להתייאש אף פעם?ואפילו אין אופצייה לקנות חדש(;....ועוד יש איום שאם מתייאשים לתקופה, ייתכן שיבוא אחר ויקדים אותם בתפילתו וייזכה באבידה במקומו....יש למישהו תשובה???.....♡נ.ב:הכתב צפוף בגלל תקלה בכניסה לאפליקצייה שלא מותירה לי ברירה,אלא להכנס דרך הדפדפן והעיצוב בהתאם...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/10/2019 16:23:44
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2019 19:21 |
|
| |
רבותיי, מי שמצא את חייכנית ישיבה לבעלה, לפני שהוא מתייאש.
(אולי... יתכן... כי התשובה היא אצלך, להפעיל יותר את השכל מאשר את הרגש ואז לא תהיינה יותר שאלות )
תוקן על ידי גרושי ב- 03/10/2019 17:22:05
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2019 19:31 |
|
| |
בס"ד*.... חחחחחח הצחקת אותי(: נראה לך שהוא ישיב אותי כזה מהר לבעלי?(: בסוף כל אחד ירצה חצי ממני... ואז באמת אהיה פלג גופא(;.... ובקשר לשכל, הפעלתי אותו יותר מדי שנים ושום דבר לא יצא אז אני מנסה גישה חדשה(;
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2019 19:38 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | | בס"ד*.... חחחחחח הצחקת אותי(: נראה לך שהוא ישיב אותי כזה מהר לבעלי?(: בסוף כל אחד ירצה חצי ממני... ואז באמת אהיה פלג גופא(;.... ובקשר לשכל, הפעלתי אותו יותר מדי שנים ושום דבר לא יצא אז אני מנסה גישה חדשה(; |
|
תמחקי ומהר! כי אם בעלך מסתובב פה, הדבר האחרון שירצה זה להתחתן אתך וגם זה לא בטוח ב- 100%!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2019 19:52 |
|
| |
בס"ד*...התכוונתי לא יצא בקטע הזוגי(;.... ובעלי ייתחתן איתי בכל מצב... פשוט כי זיווג זה משהו רוחני יותר ממה שאתה חושב(;... ובסוף מי שמחליט זה הלב. השכל רק מדריך בהתחלה, אך אם אין רגש.אין שידוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2019 19:57 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד*...התכוונתי לא יצא בקטע הזוגי(;.... ובעלי ייתחתן איתי בכל מצב... פשוט כי זיווג זה משהו רוחני יותר ממה שאתה חושב(;... ובסוף מי שמחליט זה הלב. השכל רק מדריך בהתחלה, אך אם אין רגש.אין שידוך. |
|
חשבתי שתביני אותי גם ללא סמיילי.
לדעתי, למעט בנקודות מסוימות שצריכים לפעול רק ע"פ הרגש, ברוב הזמן צריך להיות מינון ואיזון נכון של שכל ורגש.
תוקן על ידי גרושי ב- 03/10/2019 17:58:50
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2019 20:06 |
|
| |
בס"ד*.... נו שויין גם זו דעתי(;... איזון זה שם המשחק בחיים ואחריו רודפים כל בני האנוש...אתה באמת מצליח להיות מאוזן? או שהשכל משתלט עליך והלב נאבד לו ביער(;
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/10/2019 18:06:57
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2019 20:14 |
|
| |
אם לא המעט הרבה שכל שיש לי, מתאים היה שאלך עם פאה מעל הכינים ופודרה על הלחיים.
תוקן על ידי גרושי ב- 03/10/2019 18:15:03
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2019 20:20 |
|
| |
בס"ד*.... מי אמר לך שזלא גברי להיות עם רגש?(; הלב לא נועד רק לנשים....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2019 20:24 |
|
| |
אסביר, התכוונתי לכך שאני אדם רגשי במהותי. לשמחתי, השכל שומר לי על הרגש שלא יהיה אפקטיבי מדי כי אלמלא השכל הייתי צריך לשים טישו בסידור רק אני מתאפק, רגע... לא אני - השכל!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2019 20:31 |
|
| |
בס"ד*.... יפה לך(: ... תפילה רגילה ומנוסחת בסידור גורמת לך לרצות לבכות או בגלל שבתפילה אתה מזכיר את בעיותיך ואז הלב רוצה לבכות?(;
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2019 20:35 |
|
| |
התכוונתי תפילה כמשל, אני מתרגש מהרבה דברים, לפעמים זה יכול להיות גם מילד קטן שאני רואה ברחוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2019 20:43 |
|
| |
בס"ד*.... מגניב(:... בגלל שהיית רוצה להיות כבר אבא(;?... אני אישית רוצה לבכות בעיקר שרואה סבל של אנשים, נגיד הומלס עלוב ושדוף בצד הדרך...אישה שבוכה המון בכותל...עד שאני שוכחת להתפלל מרוב שאני עסוקה בלחשוב מה הסיבה שהיא בוכה....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2019 20:54 |
|
| |
לא חושב שזה קשור, אני בטוח שבמצבים שונים גם אצל ילדי שלי היית מנגב דמעת התרגשות, בעיקר במעברים ושינויים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2019 20:57 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | | בס"ד*.... מגניב(:... בגלל שהיית רוצה להיות כבר אבא(;?... אני אישית רוצה לבכות בעיקר שרואה סבל של אנשים, נגיד הומלס עלוב ושדוף בצד הדרך...אישה שבוכה המון בכותל...עד שאני שוכחת להתפלל מרוב שאני עסוקה בלחשוב מה הסיבה שהיא בוכה.... |
|
אני מאוד מתרגש בכותל (מירון וכיו"ב בשאר מקומות קדושים), אני חייב להחזיק את עצמי חזקקק כדי לא לבכות. אולי זה קשור למצב שלי ואולי לא.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2019 21:02 |
|
| |
בס"ד*... כן יש מצב שילדים מרגשים מעצם קיומם(; זכור לי שבעבר הגעתי לגן של אחותי הקטנה למסיבת סיום כדי להיות סוג של "אמא" כי אמי הייתה במסיבה של אחות אחרת באותו הרגע.... וזוכרת שהתרגשתי נורא מזה שאני כאילו "אמא"....וזה קצת עיצבן אותי..כי אנלא נוהגת להוזיל דמעה ליד אנשים(; יש גיל שהופכים לרגשניים יותר ...כל שיר מזכיר משהו וכל מופע וסרט(לנשים) מרגש יותר משהייתי פעם מתרגשת... כנראה כי זה מזכיר סיטואציות חיים וקשיים שמתמודדים/התמודדננו...
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 03/10/2019 19:03:58
|
|
|
|
|