| נשלח ב-21/1/2020 01:05 |
|
| |
להפסיק/להוריד שידעך?\=
בס"ד לילה טוב חבר'ה וחורף נעים וחמים לכולם  לבקשת מישהי מתוקה  אני פותחת את האשכול הסקרני ביותר  מה בעיקר גורם לכם להוריד הצעה עוד טרם נפגשתם? מה גורם לכם להפסיק/להוריד שידוך? ואיזה התנהגות הכי דוחה אתכם בפגישה? מחכה לדבריכם, חייכנית  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/01/2020 01:31:04
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2020 10:35 |
|
| |
ממש דוחה זה שיש לה יבלת בפנים, או שיש לה עודף משקל, או שהיא לא מאה, או שיש לה קול מעצבן :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2020 12:10 |
|
| |
רציף, אלה דברים חיצוניים, מה עם דברים פנימיים ורוחניים יותר?מה גורם לך להפסיק שידוך שכבר מתקדם?
ובאמת תוריד בחורה על כך שהיא מלאה?ואם היא נראית טוב?פשוט לא רזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2020 19:24 |
|
| |
בס"ד אז...הנה המידע החסוי  לי גורם להוריד שידוך מראש: *אם הבחור נראה מוזר בלבוש/מראה דוחה *בעיה רוחנית שהבחור אפילו לא אומר שמעוניין אחרי חתונה להתחזק(נט פרוץ/סרטים) *בעיה בריאותית(במיוחד אם היא מסוכנת) *שמועה על מידות רעות לדוג':כעסנות/קמצנות/אלימות. במהלך השידוך אני בד"כ מורידה שידוך בגלל: *חוסר גבריות(במראה/חוסר יוזמה באישיות) *בחור שלא לוקח אחריות על הפרנסה ו"בעננים"/ משדר שלא יכול להסתדר בלעדי-לא משדר ביטחון.(לפעמים כבר מורידה מראש אם מזהה את הבחור ככזה(;) *בחור שלא משדר נדיבות *בחור שמשעמם לי איתו בשיחה *בחור קמצן-שלא משלם/משקיע בי,בפגישות מתקדמות. *בחור חנוק ו"מרובע" שבוחן אותי על כל דבר ונותן לי להרגיש לא בסדר עם עצמי... *בחור ביקורתי ללא עין טובה *בחור לא מצלחן שעוד בוחן אותי על ההצלחות שלי(; *בעיות רוחניות ופערים בהשקפה,כשהגבר לא מגיע לקראתי. *חוסר ב: רגש/עומק רגשי בשיחה/הערכה לאישיות וחוסר התלהבות להגיד "כן" מה הכי דוחה אותי?  *גבר שלא משלם עלי בדייט.זה מבחינתי חוסר כבוד נוראי. *גבר ברברי ולא נימוסי(כלפי/כלפי מלצרים/גס בכללית) *גבר ברמה נמוכה מאד ממני. *גבר שאוכל עם פה פתוח ורעש מעצבן(זלא קרה לי(; *גבר לא מפנק באישיות,שמתחשבן איתי  זה בערך הסיבות  _________________
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 21/01/2020 19:47:11
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2020 19:37 |
|
| |
בס"ד אהה ובחור שלא מבין הבדלים בין המגדרים ולא מבין מזה אישה וכמה צריך להעריך אותה על כך שמביאה ילדים לעולם ועל פעולתיה למען גידולם. וחושב שאישה היא חמור עבודה שצריכה לעשות הכל כדי לקבל הערכה,גם נפסל אצלי. וכמובן אחד שמשדר לחץ בנושא של "משפחה גדולה" ולא משדר שהוא חבר שלי,אלא מנהל עבודה שבוחן את הספקיי בתחום התוצר הלאומי לצאצאי ממלכתו...גם נפסל  בקיצור כל גבר שנראה לא גבר וללא לב זהב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-22/1/2020 11:31 |
|
| |
| Rosalia כתבה: |  | רציף, אלה דברים חיצוניים, מה עם דברים פנימיים ורוחניים יותר?מה גורם לך להפסיק שידוך שכבר מתקדם?ובאמת תוריד בחורה על כך שהיא מלאה?ואם היא נראית טוב?פשוט לא רזה? |
|
באופי וברוחניות אני גמיש עד כמה שאפשר, אין לי חלום על אופי מסוים דווקא או שתיהיה פקחית או מאוד יפה. אם היא ממש אגואיסטית אז אין מה לעשות איתה, וכן אם היא מדברת מעבר לסיבולת שלי, וכן אם היא משעממת, אם היא מליאה אז אני מוריד, גם אם היא הכי יפה בעולם, מליאה זה דוחה אותי, זה מתקשר עם חוסר אסטתיות. אם היא לא אסטתית אני מוריד. יש בנות שהן שוכחות דברים בסיסיים במראה שלהן שממש דוחה, כמו שיניים לא לבנות, או פנים לא מטופחות, טיפוח ואסטתיות יותר חשוב מאישה יפה, גברים שמים לב לזה ! מי שאין לה את הטיפוח הבסיסי הנדרש ממנה היא דוחה, גם אם היא נאה, לגבי מראה מלא או רזה או כל מראה שהיא התברכה בו זה בסדר, היא תמצא את שלה, אם היא לא אסטתית אז היא ממש דוחה, גברים מחפשים אישה מתוקה, ולא עוזרת בית. אני מחפש שידוכים באתר שבע ברכות לדוגמא, לרוב, אני לא ניגש למודרנית ולעידה שאני לא מתחבר למראה שלה, אלא אם כן יש תמונה שלה, אני לא ניגש למליאה או לנמוכה ממני בהרבה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2020 14:28 |
|
| |
רציף,
תרשה לי לא להסכים איתך בקשר למה שאתה אומר, זה שבחורה מלאה, לא מראה בכלל על כך שהבחורה מזניחה את עצמה.
פשוט שתדע, אני אישית מכירה לא מעט בחורות מלאות שהן משקיעות בעצמן בלי סוף פשוט לא מצליחות לרדת במשקל מכמה וכמה סיבות, בין היתר זה נובע מכך שזה שינוי גדול באורח חיים...
בעיניי לפסול מישהי על כך שהיא מלאה זו טעות, זה כמו להגיד שאם לבחור אין שרירים ושהוא לא מתאמן הוא מזניח את עצמו.
אם זה לא הטעם שלך מקובל, לא מחייבת אותך להימשך למלאות,רק רציתי להשמיע את דעתי, לפסול מראש אישה מלאה מתוך הנחה שהיא מזניחה את עצמה זה שגוי ולא נכון בעיניי.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2020 15:15 |
|
| |
| Rosalia כתבה: |  | רציף,תרשה לי לא להסכים איתך בקשר למה שאתה אומר, זה שבחורה מלאה, לא מראה בכלל על כך שהבחורה מזניחה את עצמה.פשוט שתדע, אני אישית מכירה לא מעט בחורות מלאות שהן משקיעות בעצמן בלי סוף פשוט לא מצליחות לרדת במשקל מכמה וכמה סיבות, בין היתר זה נובע מכך שזה שינוי גדול באורח חיים...בעיניי לפסול מישהי על כך שהיא מלאה זו טעות, זה כמו להגיד שאם לבחור אין שרירים ושהוא לא מתאמן הוא מזניח את עצמו.אם זה לא הטעם שלך מקובל, לא מחייבת אותך להימשך למלאות,רק רציתי להשמיע את דעתי, לפסול מראש אישה מלאה מתוך הנחה שהיא מזניחה את עצמה זה שגוי ולא נכון בעיניי. |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2020 15:42 |
|
| |
נ. ב. התכוונתי להגיד שאצלי שומן = זיעה. אגב, רוב הגברים כן אוהבים מליאה איפשהו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2020 15:44 |
|
| |
|
| נשלח ב-22/1/2020 16:13 |
|
| |
|
| נשלח ב-22/1/2020 16:57 |
|
| |
רציף^
אוקיי, מקובל.
ומה הקשר שומן לזיעה?!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2020 17:56 |
|
| |
מצטער שאין לי מה לענות כי מזה זמן רב שלא הורדתי שידוך... (שהיה לו סיכוי מבחינתי).
|
|
|
|
| נשלח ב-22/1/2020 18:10 |
|
| |
|
| נשלח ב-22/1/2020 18:12 |
|
| |
בס"ד טוב אני כבר יודעת... מה גורם לך להוריד?אישיות קלעפטע/ערמומית/נכלולית/מניפולטיבית. מה דוחה אותך?בחורה מבולגנת או בחורה לא אסתטית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-22/1/2020 19:20 |
|
| |
כל האפשרויות נכונות, זכית!
|
|
|
|
|